• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה בעברית!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

חיפוש שחקנים מחפש שחקן לקמפיין הומברו!

Israeli Carolean

פונדקאי מהשורה
טווח גילאים
18+
מיקום בארץ / פלטפורמה
D&D Beyond + Roll20
בתשלום?
לא
אהלן לכולם שמי יוסף אני מנחה D&D חובבן. מצטער על ההתראה הקצרה אבל לקבוצה שלי יש את הסשן שלהם השבוע ו2 שחקנים פרשו לי פתאום בגלל שאין להם זמן אז אני מחפש 2 שחקנים לקמפיין הומברו פעם בשבועיים ביום שישי!

הקמפיין רק התחיל זה סשן שלישי שלהם הקבוצה כרגע היא 4 שחקנים

Fighter
Cleric
Bard
Wizard

אני מעוניין להשיג לפחות עוד שחקן 1 או 2
שעות:14:00-18:00
גודל הקבוצה:6 שחקנים
פלטפורמה:דיסקורד,רול20 וD&D Beyond
טלפון למעוניינים:050-742-8575
אפשר גם לדבר איתי בדיסקורד: Israeli Carolean

4 שחקנים נשמע לי מצוין לקמפיין (במיוחד שצירוף שני שחקנים מבחוץ אומר שאתם עשיין לא יודעים אם אתם באותו הוייב כדי להחזיק איתם קמפיין).
4 שחקנים זה אחלה אבל אני אוהב שיש לפחות 5 כדי שיהיה מה לחלץ את הפארטי במקרה של קריטים פתאומיים או שהפארטי הולך למלכודת אז שיהיה אולי עוד מישהו שישחק את קול ההיגיון של הפארטי. אישית כששיחקתי בקמפיינים של 5-6 שחקנים לא קרה לי שהיה Loner בקבוצה תמיד היה למישהו משהו לספר או על עצמו ותמיד היה מישהו להגיב זה משאיר את הרולפליי חלק

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה