- טווח גילאים
- 27-47
- מיקום בארץ / פלטפורמה
- פרדס חנה וסביבתה / הרצליה / מקוון
שלום,
שמי גיא והקבוצה הנוכחית (המצוינת) שלי מראה סימני גסיסה אז אני הולך לרעות בשדות זרים.
אני בן 37, גר בפרדס חנה, עובד מהבית ומדי פעם מגיח למשרד בהרצליה.
מוצא עניין במשחק כשה"ם וגם כשחקן מן המניין.
זמינות: אם בפרדס חנה או מקוון אז ערבי ימות החול ומוצ"ש 20:30 צפונה. אם בהרצליה אז כנראה בימי שלישי וחמישי עם יותר גמישות בשעות.
סגנון משחק: במבה ובירה (או קפה שחור בהתחשב במצב הצבירה שאהיה בו) - אני בא ליהנות עם כמה חברים מסביב לשולחן. לא באתי לשחק בתיאטרון או במיניאטורות, אני בא בשביל אקשן ופיצוצים.
שיטת משחק: אני פתוח להצעות ויש לי גם כמה בקנה. קצת מיציתי מו"ד, למעט מו"ד 4* שאשמח לשחק שוב. בואו נעשה סינון מהיר: אם לדעתכם מו"ד 3.5 זו שיטת המשחק הטובה בעולם, זה לא ילך בינינו.
נובים מתקבלים בברכה (למעשה, כל מי שיכול לגלגל קוביה מתקבל בברכה)
* אני גם מוכן לחרוג מכלל האנטי-מיניאטורות שלי בשביל מו"ד4.
שמי גיא והקבוצה הנוכחית (המצוינת) שלי מראה סימני גסיסה אז אני הולך לרעות בשדות זרים.
אני בן 37, גר בפרדס חנה, עובד מהבית ומדי פעם מגיח למשרד בהרצליה.
מוצא עניין במשחק כשה"ם וגם כשחקן מן המניין.
זמינות: אם בפרדס חנה או מקוון אז ערבי ימות החול ומוצ"ש 20:30 צפונה. אם בהרצליה אז כנראה בימי שלישי וחמישי עם יותר גמישות בשעות.
סגנון משחק: במבה ובירה (או קפה שחור בהתחשב במצב הצבירה שאהיה בו) - אני בא ליהנות עם כמה חברים מסביב לשולחן. לא באתי לשחק בתיאטרון או במיניאטורות, אני בא בשביל אקשן ופיצוצים.
שיטת משחק: אני פתוח להצעות ויש לי גם כמה בקנה. קצת מיציתי מו"ד, למעט מו"ד 4* שאשמח לשחק שוב. בואו נעשה סינון מהיר: אם לדעתכם מו"ד 3.5 זו שיטת המשחק הטובה בעולם, זה לא ילך בינינו.
נובים מתקבלים בברכה (למעשה, כל מי שיכול לגלגל קוביה מתקבל בברכה)
* אני גם מוכן לחרוג מכלל האנטי-מיניאטורות שלי בשביל מו"ד4.
עריכה אחרונה: