• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

    הרשמה /

[מו"ד 4] בנפול דממה - עץ משחק (4/4)

נושא עץ ההרשמה
מפת היבשת
"לא." ציתה אומרת, עדיין רועדת. "אני לא אלחם, אבל אני אשאר קרובה." היא מביטה בכם בעיניים מתחננות, היא לא רוצה להשאר לבד, והיא מתלווה אליכם כשאתם מתקדמים.

מולכם, אתם רואים ארבעה אבירים נלחמים בשני יצורים מזוויעים. הבדים הלבנים שמכסים את השריונות שלהם קרועים, חושפים חרצים במתכת האפורה ומקשים לזהות את שלטי הגיבורים שצבועים עליהם. אביריה של תל אורנים, ידידי אמת ליער הקרניים. הם נלחמים עם גבם לאחת מהקרניים שעל שמן קרוי היער, אובליסק רחב הנראה כעשוי שנהב, מלא חריטות המספרות את סיפורו של היער. תזכורת להיסטוריה, אך גם לאסון.
בין האבירים לאובליסק מצטופפים האזרחים, פצועים וחבושים. חלקם מחזיקים בחניתות כמו אלה של סראף, חלקם מטפלים בפציעות, וחלקם מחבקים את ילדיהם אל חזם. מנסים לגונן עליהם מהמראה.
כנגדם עומדות הזוועות. כסופות ומכוסות בפלדה שזיהיתם כפלדת אלחמת. הן דמויות אדם, אבל משהו לא נכון בהן - הן לא זוועות גפנים כפי שראיתם ביער האדום, או דריאדות הלכודות בכלא מתכתי. הן גם לא בני אדם או אלפים, הרגליים שלהם מסתיימות בפרסות והקרסול שלהן גבוה כך שהרגל מתעקמת לאחור. לרגע אתם חושבים שאולי מדובר בסאטירים, אבל הזרועות שלהן אינן אנושיות ומסתיימות גם הן בפרסות דומות. הראש שלהן חייתי, מוארך, וזוג קרניים בוקעות מרקותיהם, המתכת שעוטפת אותן הופכת אותן לחדות כתער ודם נוזל מהן. אלו לא צמחים, אלו לא אנשים, אלה צבאים שהמתכת משתמש בגופם כבובות - מכריחה אותם לעמוד ולהלחם על שתיים.

META
מפה

גלגלו יוזמה. אם יוצא לכם מעל 20, מוזמנים להגיב את תורכם.
 
אשקה קוראת קריאת תיגר בקול, מנסה להסית את תשומת לב המפלצות הכסופות מהאזרחים ומסתערת קדימה. הרונות על הנשק שלה זוהרות וכובלות את הייצור למקומו, מונעות ממנו להתקרב לאנשים חסרי ההגנה.

META
יוזמה- 14+15=29
פעולת תנועה לC8
פעולה רגילה word of binding על זוועת אייל 1
התקפה- 23+8=31
נזק- 6, והאייל נטוע עד סוף התור הבא של אשקה
בוחר להשתמש ברונת ההרס-ההתקפה הבאה כנגד הייצור תגרום 6 נזק נוסף
נכנס לרונת מגן הברזל-כל בן ברית צמוד אלי מקבל תוסף +4 להגנות
 
סראף הודפת את הדמעות שעולות בעיניה כשהיא רואה את אבירי תל-אורן, בעלי הברית הנועזים שלמה לצידם מחוץ לעיר ואף פעם לא בתוכו. היא מתנשמת בכבדות, מוחה את הזעה והלכלוך מפניה, ומהדקת את אחיזתה בשני הלהבים - מסתערת בזעקת קרב אחרי הוגלתה של אשקה, נותנת לה להוביל

Meta
יוזמה = 24

פעולה משנית - אספקט האייל המסתער
פעולה משנית נוספת (בעזרת היכולת של הנשק שלי) - אספקט הבז הדואה
פעולה רגילה - הסתערות על זוועת האייל 1 (מאגף עם אשקה ממשבצת A8)
גלגול התקפה - 8+26=34 נגד דרג''ש
אם פוגע - גלגול נזק רגיל+קסדה מקורננת+הסתערות מפתיעה+התמחות בלהב קל - 22 נזק, והזוועה נופלת שרועה
פעולה חופשית, התקפה כפולה - 6+24=30 נגד דרג''ש
אם פוגע - 15 נזק
 
ההתקפה המשולבת של סראף ואשקה מפילה את אחת מקרניה של הזוועה, גורמת לה ליפול הצידה מכובד משקלה של הקרן השנייה. הנזק נעשה, אך הזוועה דוממת, לא מראה תגובה לכאב. היא חוזרת לעמידה בתנועה קשיחה, פניה נותרים אל עבר האלפים אך קווי הרונה של אשקה זוהרים ומותירים אותה במקומה. מונעים ממנה להצטרף לזוועה השנייה, שמסתערת על האלפים. במקום, היא בוחרת לתקוף את סראף עם חבטת פרסותיה הקדמיות, מנופפת בהן פחות כבעיטה ויותר כניסיון לחתוך את האלפית עם הקצה החד של פרסותיה.

אחד האבירים פוסע לפתע, מציב את עצמו היישר בדרכו של האייל המתכתי, מגונן על האלפים שמאחוריו אך חוטף את מלוא עוצמת המכה במגנו ומופל לאדמה, יורק דם.

META
התקפות נגד סראף
שיסוף פרסה: 20 טבעי. 42 נזק.

תור ארז'אן וסיילרה
 
ארז'אן מזנק לעבר חיית המתכת שפנתה אל האזרחים, מציב את עצמו לצד שניים מהאבירים כשהוא חובט בזוועה בכל כוחו, דוחף את המפלצת כמה שיותר רחוק משורות האבירים.

Meta
פעולה משנית: נכנס לBattle Fury Stance
פעולה רגילה: מסתער אל זוועה 2, זז אל משבצת I7 ותוקף עם Minotaur Charge
12+24=36 נגד דרג"ש, בפגיעה 18+10+4+6=38 נזק, המטרה נדחפת 2 משבצות (אל L7), נופלת שרועה, מסומנת עד התור הבא, וארז'אן פוסע למיקום הקודם של הזוועה (J7)
התקפה שניונית 2+24=26 נגד קשיחות, בפגיעה 6 נזק והמטרה נדחפת 6 משבצות אחורה (אל R7)
 
מעודדים מהצטרפותם של לוחמים חדשים לצידם, האבירים והאלפים מסתערים קדימה על זוועות המתכת. האחת שארז'אן הפיל מצליחה לתפוס את להביהם של האבירים באמצעות פרסותיה הקדמיות, תופסת אותם בחריץ של הפרסות השסועות. דבר שמותיר אותה פגיעה לדקירת החנית של האלף שהסתער אחריהם, אשר מצליח לחדור את כיסוי המתכת ולפגוע בבשר.

בצדו השני של שדה הקרב, הזוועה שמאוגפת על ידי אשקה וסראף לא מצליחה לעמוד בהתקפותם המשולבת של חמישה יריבים, ונופלת במהרה לצד סראף.
"שבעים ושמונה." אחד האבירים מתנשף בכבדות מתחת לקסדתו, "נקווה שזה מספר המזל שלנו."

META
תורה של סיילרה הושהה לאחר הדב"שים. מה שאומר שעכשיו תור סיילרה, אשקה וסראף.
 
IN
סיילרה מסתכלת על סראף, שנופלת מן המכה, ומרימה את ידה. "קומי בנפול אויבייך" היא אומרת פסוק, וכאשר זוועת הגפנים נופלת למכותיו של ארז'אן, סראף מתרפאת וקמה, כאשר הזוועה מרגישה את הכאב של התקפות הלוחם מתעצם.

META
פעולה משנית- ברכת מרפא השמש
קרוב פרץ 5, על סראף. סראף יכולה לנצל פרץ ריפוי ולהתרפא בהתאם, ומקבלת תוסף חפץ 1+ לגלגולי הצלה עד סוף ההיתקלות.
פעולת תנועה- תזוזה
אל G7, סמוך לאזרחים.
פעולה רגילה- מרות הקדוש
טווח 20, כנגד זוועת אייל 2.
התקפה: 13+20=33 נגד רצון.
פגיעה: 5+14=19 נזק קורן (גלגול ראשון 1), ובפגיעה המטרה רגישה 10 לנזק קורן עד סוף תורי הבא, ואם היא מסומנת המחסר מהסימון גדל ל-4- עד סוף תורי הבא.
 
אשקה מהססת לרגע כשהיא רואה את סראף נופלת, מתכוונת לעזור לה, אבל היא רואה את סיילרה דואגת לה ובמקום זאת פונה להסתער לעבר המפלצת השנייה, רוצה לגמור את הקרב מהר ככל האפשר.

META
פעולת תנועה כדי לזוז + פעולה סטנדרטית כדי להסתער- מגיע לL8
התקפה בסיסית מהסתערות נגד זוועת אייל 2- 17+23+1=41 נגד דרג"ש
בפגיעה: 10+4=14 נזק
נשאר ברונת מגן הברזל
 

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה
Top