• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מוות עגום - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ממלכות
אלרניר שולף למחצה את חרבו, הלהב בוהק באור המועט שמגיע לסמטה, ובאותו רגע קסדה מקורננת מופיעה על ראשו.
"אני לא יודע מי אתם חושבים שאנחנו, אבל אתם עומדים לעשות טעות חמורה."
הוא מעיף מבט מסביב, מחפש אחר דלתות נסתרות או חרכים שייתכן שמאחוריהם אורבים קשתים מוסתרים.
OUT
הכי דומה למה שדמיינתי-
http://nihilistique.deviantart.com/art/Skyrim-ID-314683924
הדגש שלי בעיקר שמדובר בקרני אייל ולא קרני שטן.
בדיקת תפיסה- 6+15=21

"חבל שהרגתם אותו. הוא נראה בחור חביב, אבל אני לא אשמור לכם טינה על זה" סיד מדבר בטון רגוע, מתעלם לחלוטין מהנשקים השלופים "הבחור הזה שכאן איתי, הוא נראה לי די מסוכן. לא נלחמתי בו אף פעם, אבל לא הייתי עושה את זה גם בתמורה למאתיים צהובים. אנחנו רק רוצים לדבר עם הלקוח שלכם, שום דבר אחר. לשאול כמה שאלות ונצא מפה. אם תעשו משהו טיפשי, החבר שלי כאן יכול לפצוע אחד מכם בצורה רצינית. אפילו אם תצליחו לסלק אותנו, לאבד את היד בגלל שטות כזאת? אני רוצה שלוש דקות עם הבחור שלך, לא יותר. מה דעתך על זה?" סיד ממקם את היד שלו על ניצב החרב הארוכה שלו. הוא מחייך מעט, מסתכל לפני-צלקת בעיניים.
meta:
צריך לגלגל משהו או שזה הטיעונים שלי לבד (או שאני נכשל אוטומטית :P )?

ממלכה -

OUT
מרתוס אכן יכול לפצוע אותם בצורה רצינית... הבעיה זה שחצי מההודעה שלך זה דיפלומטיה וחצי זה איום. אז תטיל דיפלומטיה או איום, לבחירתך :P

עמים חופשיים -

IN
הגמד צוחק בפראות. "הא!" הוא צוחק במרירות. "השיירה שלי... השיירה שאני הייתי אמור לשמור עליה. ברחתי... ברחתי ברגע שהמינטאור הראה את פניו. לא רציתי למות, רציתי לחיות... אז ברחתי כמו פחדן. אני לא ראוי לשם רוגאר, אני לא ראוי לכבוד של להיות גמד!" הוא אומר בזעם ומטיח את הכוס שלו בשולחן, וקול העץ שפוגע בשולחן נשמע בחוזקה בכל הטברנה. הברמן מביט בו בדאגה וברוגז משולבים. "בלאדן יסלח לי... אני לא יודע מה קרה לכל האחרים... אני לא ראוי למקום לצידו של באלדאן" הוא נושך את שפתו בכעס ובכאב ונובח אל הברמן "עוד שיכר!".

ממלכה -

IN
נראה שפני-צלקת מהוסס, לא בטוח מה לעשות. הוא מסתכל בחברו לעזרה, אך השני רק מושך כתפיים. "אני אומר להרוג אותם. בולרוט שילם יפה והוא מציל אנשים, בסופו של דבר". פני צלקת שוקל את זה לרגע, ונראה שהוא החליט את זה.
אלרניר שם לב לאדם שמתחבא בצד הסמטה. הוא גם שם לב שיש הרבה יותר פסולת מהרגיל בסמטה... זה מקום טוב לכלוא בו אויבים, מתבהר לו עכשיו. הפסולת הזאת הוכנה מראש להאט את הבריחה של הקורבנות הפוטנציאלים.
"לחסל אותם!" הוא קורא, מסתער אל עבר אלרניר וסיד. "אל תשאירו ראיות! קחו את הכסף שלהם אחרי זה ותקברו אותם יחד עם החבר שלהם" הוא צועק הוראות בזמן שהוא מתקרב יותר ויותר אל סיד.
אלרניר חושב שהוא רואה משהו לא טבעי בפני-צלקת. הוא רואה פחד ניצת מעיניו בזמן שהוא תוקף, אך הוא בכל זאת מנסה לחסל אותם... סוחטים אותו? אולי זה קסם שליטה? אולי הוא סתם טועה.
האיש שמאחורי הסמטה שולף במהירות קשת ומשתמש בקצה הסמטה כמעין מחסה, עוד לא בטוח ביכולות של סיד ושל אלרניר והאם הם יכולים להגיע אליו מרחוק - קשתות, חיצים, דברים כואבים. הבריון שלצד פני-צלקת מתקרב באיום, אך מחליט לעקוף את הלכלוך והפסולת ולהתחיל לפסוע לעמדת איגוף טובה יותר.

META
יוזמה!
קרבות יתנהלו בשיטה של ממלכות שבורות - אתם כותבים את היוזמה ואת התור, והפעולה מתבצעת בתור שלכם. אותו הדבר לגבי המפלצות, כמובן.

קבצים מצורפים

יאי, קרב ראשון!
זאת חתיכת סמטה רחבה..
יוזמה-1+7=8 בלאחס.
פעולה משנית-שליפת החרב.
2 פעולות תנועה-מעבר לR18
IN
אלרניר מפטיר לעבר סיד "בלי רחמים. אין לנו זמן לזה." בעודו מסיים לשלוף את חרבו בתנועה מהירה וממהר לבין שני ערימות פסולת, בנקודה שנמצאת ממש מחוץ להישג נשקיו של פני צלקת וחוסמת את מסלולו של הבריון השני.
http://community.wizards.com/content/forum-topic/2656621

Parry and Riposte
דרגה 3

Rock Steady
דרגה 6

עמים
מארו נכנס לטברנה, ונראה המום. לא לזה הוא ציפה כשהוא נכנס לפונדק במוצב של חיילים.
הוא מתחיל לפסוע באיטיות פנימה, ומתפעל מהפסל הכסוף ומנגינת העלמה האלפית. הוא שמע נבל פעמים מועטות בחייו, והעובדה שהכלי הנדיר והאצילי הזה נמצא בפונדק של חיילים, משאירה אותו המום לכמה רגעים. "אלפים מפגרים" הוא מסנן בשקט, אבל לא מכעס, אלא מהתפעלות.
אחרי רגע שנראה כנצח, מארו מתאפס על עצמו, ומחזיר לברמן מבט לשלום, ואז מבט נוסף על שאר האלפים שמהר מסיטים את מבטם בגועל. "אלפים מפגרים" הוא מסנן שוב, הפעם ביותר עצבים. הם הצליחו להרוס לו את הרגע. הם עוד ישלמו על זה. כשאנארק יאכל את המוח שלהם בחזית בזמן שאני מתעסק עם שודדים עלובים אנחנו נראה טוב טוב מה שווה הגאווה המזוייפת שלהם ולאן הם יכולים לדחוף אותה

"מינוטאור?" אומר מארו בתדהמה ומתיישב בגסות על יד השולחן יחד עם הגמד ועם חצי האלף.
"לי אמרו שהם בסך הכל חבורה של 20 בני אדם עלובים"
OUT
מגלגל עליו תובנה, לראות אם הוא מחרטט לנו תצורה.
30
IN
אם הוא משקר:
"נראה לי שאתה סתם מבלבל את השכל, גמד, כי לא נעים לך לספר שברחת כמו מוג לב מחבורה של 20 בני אנוש.
עזוב אותך ארדאן, הוא לא שווה את הזמן שלנו, בוא נלך מכאן"
אם הוא דובר אמת:
"אבל נראה שאתה דובר אמת, רואים את האימה בעיינים שלך.
היי! ברמן! תן איזה כוס שיכר גם לי, בסדר? אני רוצה לשתות כאן קצת עם החבר שלי פה.
לא כל אחד שפוגש מינוטאור, זוכה להשאר חיי אחר כך בשביל לספר על זה, לא ככה?" מארו מחייך אל הגמד, ונותן לו מכה חברותית עם המרפק.

עמים חופשיים -

IN
"ההתקפה התרחשה בלילה. התווכחנו אם להקים מחנה עכשיו או להמשיך עוד קצת, והם תקפו. המינטאור הגדול הנהיג אותם - הקרניים שלו נראו מפלצתיות בחושך, והקול העמום והכבד שלו דובר בשפה של בני האנוש" הוא אומר במבטא כבד בשפה המדוברת, בקושי מסוגל לבטא חלק מהמילים. עם זאת, הוא לא טועה בהגיית המילים. הוא בבירור שולט בשפה, אם כי בדרכו שלו. "לא ראיתי כמה אנשים היו שם, רק ראיתי את המינטאורים ו... ונמלטתי. אל תביא לי שיכר!" הוא צועק על הברמן. "אני לא ראוי לשיכר" הוא מסלק את האלף ההמום ממנו.

העמים החופשיים-
In
אדראן תוהה לעצמו כיצד גמד מצליח לשלוט בצורה כזו טובה בשפת בני האנוש. הוא מניח לעצמו שהוא התעסק הרבה עם בני אנוש בעסקיו ומשם הוא למד זאת. אבל הוא מנסה להתרכז בדבריו של הגמד "אם תעזור לנו, אני בטוח שתוכל לכפר על מה שעשית" אומר לו אדראן "ואם אתה מצליח להיזכר בנושא, מה אמר לכם המינוטאור הגדול ההוא?" הוא שואל את רוגאר.

עמים חופשיים -

IN
"הוא צרח פקודות מסודרות למינטאור, דיבר על לאגף ולתקוף את החלשים קודם. בעוד אני... ברחתי" הוא אומר את המילה האחרונה ונגעל ממנה, "הוא אמר שלא לרדוף אחרי כי זאת הסחת דעת מיותרת. אני, הסחת דעת מיותרת" הוא אומר בשמץ של זעם, אך לאחר מכן שקט שוב. "הוא צדק, חי באלדאן... הסחת דעת מיותרת".

OUT
ממלכה, יש לכם מפה מעודכנת. הסמטה הייתה רחבה מדי.

קבצים מצורפים

העמים החופשיים-
In
אדראן מביט בגמד בשמץ רחמים, הוא רואה שהגמד רצה להילחם, אבל הפחד שלט בו. מצד שני, הוא ידע שהגמד בחר לברוח, ולכן חלק מזה זו אשמתו, אבל אדראן לא יהיה האדם שיטיח בו את פחדנותו. "היכן התרחשה ההתקפה? אולי נוכל עוד להציל את חבריך, אם הם לקחו שבויים" אומר אדראן.

מטא:
יוזמה - 14+7, 21 סה"כ
פעולה משנית - שולף את הסייף\חרב ארוכה שלי. עדיין קשה לי לדמיין את זה כחרב ארוכה, מה אני לא עושה בשביל הקבוצה
פעולת תנועה - נע קדימה אל עבר פני-צלקת בקו ישר, אל P18.
פעולה רגילה - Riposte Strike גלגול התקפה: 9 גלגול, אם פעלתי לפני פני-צלקת ביוזמה אז 23 נגד דרג"ש ואם לא אז 20 (לא טעות, אני מקבל עוד 1+ מעבר לרגיל כשיש לי יתרון קרבי)
נזק - 7 בגלגול, 11 נזק ואם הוא תוקף אותי אני זוכה להתקפה נגדו כפעולה מיידית
אם פגעתי ויש לי יתרון קרבי, מפעיל התקפת פתע - 12 בגלגול! הוריי!
פעולה חופשית - מציב שראוד אחד על הבריון, וממש מקווה שהוא לא חפ"ש. אני יכול להציב עד שני שראודים בקרב, ורק אחד בתור. כשאני תוקף, אני יכול לנצל את השראודים ואם אני פוגע אני מוסיף 1ק6 נזק על כל שראוד.

IN:
סיד הולך במהירות קדימה, מחייך בזמן שהוא שולף את החרב שלו "תקבור אותם ביחד עם החבר שלהם? באמת? אני חייב להגיד לך, אני מוצא את זה מעט מזלזל. אתם באמת חושבים שלא רק שתצליחו לנצח אלא תצליחו לחסל את שנינו לפני שאחד ייסוג אחורה? כמה טיפשים אתם חושבים שאנחנו?" הוא אומר תוך כדי שהוא משסף לכיוון הבריון בעל הצלקת, נראה שהוא נלחם כדרך אגב - ולא שם את כל-כולו. הוא לא שותק לרגע, זה ברור "חה! איטי מידי. נלחמתי בשיכורים שנלחמים טוב יותר, והם היו לא חמושים."

OUT:
אני כמעט בטוח ששכחתי לרשום איזה בונוס בדף הדמות, אבל לחצתם עליי להגיב. תור הבא אולי אני אהיה יותר חזק :P

עמים.
מארו טופח לגמד על השכם. "זה בסדר, עשית בשכל, אף אחד לא היה מרוויח מזה שהראש שלך היה משופד עכשיו על קרניים של מינוטאור, אני מניח שהאלים מיעדים לך דברים יותר גדולים מכזה מוות חסר משמעות. למרות שבטח יש כאלו שהיו חושבים שהאלים היו מעדיפים לראות אותך מת עכשיו, כי זה הדבר הנכון לעשות" מוסיף מארו ומסתכל על אדראן, "אני נוטה להאמין שהאלים לא כאלו מרושעים, כמו שחלק מהעולם תופס אותם".
מארו שותה לגימה ארוכה מהשיכר שקיבל, ומנגב את שפתיו עם גב ידו.
"ועכשיו, אם תוכל להפנות אותנו לשיירה הבאה שאמורה לצאת, אנחנו נוכל להצתרף אליה, ולפרק למינוטאור הזה את הצורה" מארו מסיים את המשפט בלהט, ומניח את כוס השיכר על השולחן בחוזקה, יוצר רעש חזק שגורם לרוב בני הפונדק להסתכל לעברו כרפלקס"

עמים חופשיים -

IN
"אנחנו נצא? באמת?" אומר רוגאר בשביב של תקווה. "סוף סוף אוכל להחזיר את כבודי! אני אגיע למינטאור הזה, אני אחסל את המינטאור הזה! אני נשבע בכבודי כגמד! הכבוד שאשיב לעצמי!" הוא קם וקורא, נושא את אגרופו לאוויר. נגנית הנבל נקטעת כתוצאה מנאומו, והברמן מביט בכעס בשלושה. "החוצה" הוא אומר בפשטות, בלי צעקות או בריונים שבאים לכפות את העניין.
"בסדר! לא צריכים אותך במילא!" קורא רוגאר ומנפנף אליו בידו. הוא יוצא מהדלת, מחווה לארדאן ומארו לבוא.
כשהם יוצאים חזרה לטבע, רוגאר מתחיל ללכת במרץ אל עבר היציאה מהמוצב. "יש שיירה שיוצאת ממש עוד מעט, בעקבות הכישלון של השיירה הקודמת" הוא אומר בשמץ מרירות שנעלם במהרה. "אם נמהר, נוכל להצטרף אליה. בהנחה, כמובן, שיש עליכם כסף. אני לא בטוח שיתנו לאנוש, חצי אנוש ולגמד להצטרף כך סתם לשיירה אלפית".

ממלכה -

IN
פני-צלקת חוסם בקלות את המכה עם האלה שלו, ומחטיא עם מכה מגושמת אל עבר סיד, שמתחמק עם חיוך על שפתיו. חברו, לעומת זאת, מאגף את סיד בצעד קל ומכה אותו, אמנם פתוח להתקפות מצידו אך מצליח לזרוק אותו אל עבר הפסולת ולהפיל אותו. ראשו של סיד נחבט בקיר והמכה כואבת, אך המכה שקיבל במותן מהאלה של החבר של פני-צלקת כואבת יותר. הבריונים, חסרי כבוד בלחימתם, מכוונים את כל האש כנגד סיד - האחד שמסתתר מאחורי הסמטה יורה אליו חץ שפוגע הישר בברך שלו, וכאב מתפשט ברגל בכל פעם שסיד מנסה להזיז אותה. "אתה מת, ואז אני הולך לקחת את הבשר שלך ולהאכיל איתו את הכלבים שלי" אומר פני-צלקת בכעס אל סיד.

META

לסיד יש התקפה מזדמנת כנגד הבריון (לא פני-צלקת).

התקפות נגד סיד:

מכה אדירה - 3 טבעי... פספוס.
זריקה כואבת - 29 נגד דרג"ש, 10 נזק והוא מחליק אותך אל עבר Q16. אתה בפסולת שהיא תוואי שטח קשה, ולכן כל משבצת שאתה זז שווה ל2 משבצות.
ירייה מלוכלכת - 24 נגד דרג"ש, אני מניח שפגע ולכן 19 נזק ואתה מואט עד סוף תורך הבא.

קבצים מצורפים

הסמטה הצרה היא לא המקום האידאלי ללחימה בחרב גדולה, אך אלרניר כבר לחם במצבים צפופים יותר.
הוא מניף את חרבו לעבר הבריון במהירות שלא נותנת לו אפשרות לתקוף את סיד, מאפשר בכך לסיד שנייה קריטית לנשימה.
"אם יש לך זמן לדבר תשקיע אותו בלחימה!"
לא ברור האם אלרניר מכוון את דבריו לסיד או לפני-צלקת.
META
מכת מרפא, כוח היתקלות דרגה 1 של כוהן. (כישרון)
התקפה-15+12=27
נזק-6+4+8=18
סיד יכול לנצל פרץ ריפוי.
הבריון מסומן.(-2 להתקפות שלא כוללת אותי, אם הוא זז או תוקף את סיד יש לי התקפה מזדמנת)

מארו מעט מופתע שהגמד הטיפש הבין מדבריו שהוא מוזמן לבוא איתם, אבל זה לא ממש מטריד אותו, זה בסך הכל מישהו נוסף מלבד דארדן שיוכל לקבל את המכות של המינוטאור במקומו.
הוא מהנהן לברמן בחיוך שזה אומר להם לצאת, ומודה לו על השירות. בדרך החוצה הוא לא שוכח לומר לעלמה המנגנת כמה שהוקסם מהניגון שלה, ושהוא כבר מחכה שיוכל לחזור ולשמוע אותו שוב.
כאשר הגמד שואל על מצבם הכלכלי, עונה מארו ביובש כי הוא לא מתכוון לשלם כסף לאנשים עבור ה"זכות" להגן עליהם, והוא מתכוון להצתרף לשירה הזאת בין אם הם ירצו ובין אם לא.

עמים חופשיים -

IN
"זה לא עובד פה ככה" אומר רוגאר. "האלפים הם אנשים משונים. הם מצפים לכבוד ממך, אבל מצד שני הם לא רואים את עצמם מחוייבים להחזיר לך. מעבר לכך שברגע שתניח את כף הרגל שלך על עגלה מבלי לשאול, אני בטוח שזאת תהיה סיבה מספיק טובה בשביל האלפים לחסל אותך. אתה לא יכול להאשים אותם, אתם בני האנוש עשיתם עבודה מצויינת בלסחוט מאיתנו את הכל. ועם זאת, אני לא כועס עליכם. אני כועס רק על אחד מכם. אבל לחלק מהאלפים קשה לראות את המצב כפי שהוא".

IN:
סיד מחניק צעקת כאב לאחר שתי המכות, ומאלץ את אותו החיוך ממקודם "אז, אני רואה שהסיפור שלי מקודם על אלרניר פה נכנס לאוזניים שלכם. לפחות אתם מקשיבים, זה גם משהו" שיסוף לעבר הבריון, שני צעדים ימינה "אבל אתה מבין, שכחתם דבר אחד - " שולף מטפחת אדומה ומרופטת מכיסו, מעביר אותה פעם אחת במהירות על פני החרב שלו בסיבוב ראוותני-שלא-לצורך "גם אני נלחם מלוכלך" הלהב נוצץ בצבע שונה מעט, שמתערבב עם הדם של הבריון, והפצע מפיץ ריח נורא.

META
התקפה מזדמנת כנגד הבריון - 30 נגד דרג"ש (18 בגלגול). 13 נזק.
מנצל פרץ ריפוי בעזרת מרתוס (תודה! אני ממש סקווישי).
פעולת תנועה, פוסע משבצת אחת למטה אל Q17. אם ההשפעה "מואט" מונעת ממני לפסוע (אני לא חושב שזה המצב, אבל אם) אני מנצל את הכוח "לוליינות" בשביל לעשות לשם shift בכל זאת, גם הוא פעולת תנועה.
פעולה רגילה מכה חודרת כנגד הבריון, ומנצל את כוח הרעל של הנשק שלי. הוריי ליתרון קרבי מאיגוף!
23 מול תגובה, אם איכשהו פספס מנצל מאמץ אנושי בשביל 27 מול תגובה.
6 נזק מהנשק (יצא לי אחד בקובייה), 7 מהתקפת פתע. הבריון גם סופג נזק מתמשך 5 ומוחלש (הצלה לסיום שניהם).
הא, ובבקשה תגיד לי אם מכה שלי מורידה מישהו למדמם. יש לי כוח שמאפשר לי לקבל התקפה נוספת נגד מטרה שהרגע הפכתי למדממת.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה