כמנחה
במשחק
בנפול דממה שרץ כאן בפורום, החבורה ניצחה את הקרב הראשון שלהם: פלישה של יצורי מתכת אל היער האלפי. הם הצליחו להשיג את המידע שחיפשו ביער ונכנסו אל דרך הפיות, שם הם נשאו ונתנו עם הפיות על מנת לסגור את השער ובכך לעכב את הפלישה. אחת הדמויות (סראף, דמותו של
Y
yds ) הסכימה לתת לפיה "את כוחה, לרגע לבחירת הפיה". האם זה ינשוך אותם בתחת בעתיד? ימים יגידו. אבל לבחירה הזו בהחלט יש יותר משמעות משהדמויות יודעות.
שולחנית אני מריץ את
מהלכי האבן - ההרפתקה הרשמית והקאנונית של גנזך אורות הסער. אנחנו באמצע הפרק השני כרגע.
הדמויות הגיעו למישורים המנופצים והחלו לחפש את אשת הקשר של שאמאני האבן, על מנת למצוא את חרב הכבוד הגנובה ולהשלים את המשימה של חברם טאצו. הם גילו שמישהו עוקב אחריהם, וגילו ששלחה אותו בדיוק המודיעה שלהם - אישה בשם ליס. לאחר שהם נפגשו איתה ודיברו על הצעדים הבאים, הם חזרו למחנה לישון והתקיפו אותם חבורת בריונים שדרשה מהם מידע. הסשן האחרון הסתיים בהפסד צורם שלהם בקרב, כששניים מהם נלקחו בשבי. נראה אם שאר החבורה תצליח להציל אותם, ומי בכלל האנשים האלה!
כשחקן
דברים מתקדמים לאט במשחק הפורום
לאור הנר של
liorgonen3 , אבל השגנו קצת מידע על הבעיות הקרובות. ואנחנו מתכוננים כעת לפגישה עם המלכים של העיר שאנחנו מנסים לכבוש. יהיה מגניב.
בקבוצה הביתית אני ממשיך לשחק את
דוקטור איכבוד גור במשחק חלאות ונבלים בהנחיית
darkmo10 . המדען המטורף שרוצה ליצור את האדם המושלם, בעל הפוטנציאל לפתור את כל הבעיות שלו בצורה האופטימלית מבחינה גנטית. בסשן האחרון הצלנו מישהו מסיעת דוברי הלילה מידיה של כנסיית הלהבה. המשחק כרגע מאוד אפיזודי, אבל ממש מגניב. אני אוהב את השיטה הזו, למרות שאני מרגיש שהמנוע הזה מטיל הרבה אחריות על המנחה - אפילו יותר ממבוכים ודרקונים.