מה באוגוסט? שתי פעילויות:
1-
משחק חדש!
טוב, אז נסיון המשחק ב Savage Worlds 50 Fathoms היה נחמד, אך בסוף כשל...
שחקן אחד עוזב לטיול של שנה+ לחו"ל עם משפחתו, שחקן אחר החליט שהקבוצה לא מתאימה לסגנון שלו (הוא הרבה יותר ממוקד משחק, והקבוצה שלנו יותר קלילה וחברתית לטעמו), ו... השינויים בקבוצה מסמסו את המשחק לצערי... עזיבת שני השחקנים "הוציאה את הרוח" מהמפרשים... בעייה נוספת היא שהרצת המשחק דרשה התאמות חוזרות בין מספר קבצים- של SWADE, של המשחק המקומי (שהיה עולמות פראיים, אך קדם ל SWADE), של קובץ ההתאמה, וקבצי עזר נוספים... זה היה מתיש. היה כיף, ואני עדיין מאוד אוהב את המכניקה וה"רוח, של עולמות פראיים, אבל החלטתי שננסה משהוא יותר פשוט לארגון, יותר מוכר לי, ויותר פשוט להרצה.
אז מה החודש? אנו מנסים להתחיל משחק חדש (אני מנחה, ויש עוד 2 שחקניות ושחקן אחד מהקבוצה הקודמת), הפעם בז'אנר פנטזייה קלאסית, עם פאת'פיינדר פראי כספר אחד שמספיק להכל (אם שחקנים ירצו תוכן מהספר המתקדם- גם אפשרי, אף זה אופציונלי, לא נדרש). אני משתמש באלמנטים מסויימים מהרפתקאות ישנות במהדורות קודמות, עך עם הרבה שינויים, התאמות, וגם תוכן משלי. המשחק מתוכנן להתחיל ברמת התחלה, ולהגיע ל 2-3 התקדמויות לאחר רמת ותק. (לאחר מכן נשקול, זה מספיק חומר).
.
אנו צריכים שחקנים נוספים, אז אני אפרסם כאן לינק להודעת הגיוס, למי שמעוניין!
.
מקווה להתחיל לקראת סוף החודש!
.
2- משהוא ספונטני ומפתיע!
לפני מספר ימים, כעת כשאין קייטנה, הבן הגדול שלי לפתע פנה אלי: "אבא, אני רוצה שנשחק במשחק שאתה משחק עם החבורה שלך. עם הלוחמים, המפלצות וההרפתקאות!" לפני כשנה ניסיתי לארגן לו ולחבריו קבוצת משחק (ניסינו אז בואנור) אך זה נכשל (מסיבות שונות). הפעם ישבתי עימו, בנינו דמות (בפאת'פיינדר פראי- חצי אורק לוחם, מאוד מכוער, מחטט באף, אך גם מאוד סקרן ומפתיע באדיבותו), והתחלנו משחק יחסית ספונטני ומאולתר. היו עד כה שני מפגשים בלבד, והם יחסית קצרים (שעה-שעה וחצי), אך מאוד כיפיים והצלחה גדולה! הוא ממש מתלהב, ואנו מנסים לשחק אחת למספר ימים. אם זה יעבוד טוב- ייתכן ונרכיב חבורה של חבריו למשחק בהמשך. במידת האפשר- אנסה לכתוב על כך רשומה בסיסית ונחמדה, בעיקר על הנסיון של להריץ משחק יחיד לילד.
.
שיהיו לכולנו ימים קלים יותר, טובים יותר, ומלאי משחק, צחוק והנאה!