• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מה הנוהל של הנחיה בדרקוניקון?

אחרי ששנה שעברה באתי לכנס פעם ראשונה כדי לשחק ולראות איך שם, השנה אני רוצה להנחות, ולכן יש לי כמה שאלות.
1. יש תנאי כניסה כלשהם? כאילו, גיל/ניסיון או משהו כזה?
2. מה אפשר להנחות? מותר להריץ וואן שוטים מקוריים? הרפתקאות קיימות שניתן להשיג בחינם באינטרנט מותרות?
3. להריץ עולה כסף? אם כן, כמה?
4. יש דרישות מסויימות לזמן המשחק/מגבלות תוכן או צנזורה על המשחק?
תודה מראש.

1. למיטב זכרוני גיל 12 או משהו כזה, או מוקדם יותר עם ליווי מבוגר
2. כל מה שבא לך בערך. וואנשוטים מקוריים זה ההכי נפוץ, אבל גם הרפתקאות מוכנות (חינמיות או לא) הן דבר לגיטימי לגמרי.
3. ההפך! להריץ בעצם חוסך לך כסף, כי אתה מקבל כרטיס חינם!
4. יש הגבלות זמן של 3.5 שעות בדר"כ (או שעה וחצי לפעמים בסבב האחרון). מבחינת תוכן, אני לא חושב שיש תוכן ספציפי שנאסר - אבל אם יש משהו שיכול להוות טריגר, מן הראוי לתת אזהרה כחלק מהטיזר (וזה מתחרז, אז זה נכון!)

ממליץ בחום להריץ בדרקוניקון. זה כיף ברמות ואחלה הזדמנות להריץ לאנשים שאתה לא מכיר. גם הגבלת הזמן מאוד עוזרת להשתפר בהנחיה לדעתי.

שלום גנדלף, צוות משחקי תפקידים כאן
שמח לשמוע שאתה רוצה להצטרף להנחיה בכנס :)

בעמוד הנחייה והתנדבות באתר הכנס אפשר לראות את הפרטים המלאים וכן ליצור איתנו קשר, ואני אישית גם זמין לשאלות והתייעצויות בפרטי או בפלטפורמות אחרות.

מבחינת הגשת משחקים אין הגבלת גיל או ניסיון למנחים או שחקנים, ואתה כמנחה יכול לציין מה טווח הגילאים וניסיון שאליו המשחק שלך מכוון.

מוזמן להנחות הרפתקאות מוכנות, הרפתקה מקורית או כל דבר אחר באמצע- כל עוד המשחק מתאים למסגרת הזמן של כנס של כ-3.5 שעות לסבב.
יש לנו גם מאגר של התחלות מהירות והרפתקאות מוכנות בעברית שאנחנו שולחים למי שמעוניין, במגוון שיטות.

בכל מקרה, גם לפני שנפתחת ההרשמה תוכל ליצור איתנו קשר עם הפרטים של המשחק שאתה מתכנן (תקציר, שיטה, טווח גילאים, רמת ניסיון של השחקנים, לוגיסטיקה מהכנס וכו'), ובמידה ויהיו לנו שאלות או הצעות נעדכן אותך :)

המלצה אישית- במידה ומתאפשר, כדאי להריץ את המשחק לפני הכנס בבית עם שחקנים שאתה מכיר כסוג של הרצת ניסיון.
גם כמנחה וותיק אני שואף לקיים הרצות ניסיון וזו הזדמנות מעולה לוודא שהתוכן מתאים לאורך של הכנס, וכן עוזר לתרגל את ההרפתקה מראש.

שלום, זמן טוב להקפיץ את השרשורים בנושא הנחית חד"פים והנחיה בכנס, יש בפנים הרבה עצות זהב:

בהצלחה!

אם אני יכול 'לחטוף' את העץ, Wizard of Dice Tower Wizard of Dice Tower גם לי יש כמה שאלות. אמנם הנחתי כמעט בכל שנה בדרקוניקון בשנים האחרונות, אבל השנה זה פעם ראשונה שאני רוצה להריץ לארפ - מה שכמובן ידרוש יותר ממשחק שולחני.
אז קודם כל: כמה אנשים אמורים להיות בלארפ מבחינת הכנס? האם הכנס מארח לארפים קטנים (5-7) או רק לארפים גדולים (15+)?
האם כל לארפ מקבל חדר משלו? מה גודל החדר? האם ללארפ יש אפשרות לקבל כמה חדרים או לחלק את החדר שהוא מקבל לכמה חלקים?
האם הכנס יכול לארח לארפים שלא בהכרח מתאימים לכל אדם? אני משער שרוב הלארפים יכללו אזהרת טריגר כזה או אחר, אבל מה הטווח שבו זה נהיה פחות מקובל? אני חושב על להריץ לארפ שיש לו אזהרת מערכות יחסים רומנטיות מרובות.
זה השאלות שאני חושב עליהן כרגע אבל משער שיהיו עוד בהמשך :)
תודה ענקית לצוות משחקי התפקידים ולצוות דרקוניקון בכלל על הארגון של הכנס המדהים הזה בכל שנה מחדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה