• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

מה אפשר במקום קנה נשיפה?

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Anonymous
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
A

Anonymous

Guest
באמת התכוונתי לרכוש את קנה הנשיפה בשביל רעלים למניהם, ולאו דווקא
בשביל הנזק.
כאמור, אני משחקת דרואיד. לדרואיד הרי אסור להחזיק קשת, באיזה
נשק לטווח ארוך אני יכולה להשתמש מלבד קלע (רוגטקה)?

Mayglin.

הממ... דווקא קנה נשיפה זה רעיון מצויין בשביל דרואיד.
היכרות מעמיקה עם הטבע, על צמחים וחיות שונות, מאפשר לו ליצור מגוון קטלני של רעלים בקלות יחסית ששוכני העיר מתקשים להאמין בה.
בייחוד דרואיד שסביבת הבית שלו כוללת את קרפדת חץ הרעל הזהובה :) יצור מדהים.

ת'כלס, דרואידים יכולים להשתמש בקלע (לא רוגטקה, למעשה זה כיס עור שמסובבים ואז זורקים, ולא התחביב האמריקאי של חתיכת עץ בצורת Y) ועד כמה שאני יודע, מאחר ואסור להם להשתמש במתכת, אין טעם להשתמש בדברים אחרים, קלע הוא קלי הנשק היחיד שאפשר להשתמש בו בטווח ומסתמך על כוח מתקפי ולא על להב חד. מצד שני, אם המערכה כוללת דברים כמו IronWood (עץ ברזל) שבעזרת טיפולים מיוחדים יכול להיות קשה ועמיד כפלדה, אין שום סיבה שהוא לא ישתמש בעץ זה, על אחת כמה וכמה, דרואידים במערכה כזאת לדעתי ינצלו את הסודות שיש להם בטבע כדי לייצר נשק באיכת גבוהה מהרגיל מחומרים כאלו בשביל להגן על הטבע והאיזון שאותו הם מקדשים.

שלכם, אינפרנל.

אני הייתי רוצה נשק של לפחות 1D6 בנזק.
קלע לא עושה נזק עצבני במיוחד, ורציתי משהו עם נזק גדול יותר.
מה שאתה בעצם אומר, זה שאני יכולה ליצור קשת מ - IRON WOOD?

Mayglin

אני מדבר כאן על אפשרויות של מנחים.

לפי מיטב הבנתי, ופרנהייט בוודאי ישמח לתקן אותי, הסיבה שדרואידים לא יכולים להשתמש בחץ וקשת היא בגלל שהם עשויים ממתכת, אם כן, נשק שעשוי כולו מעץ (גם אם זה עץ מכושף וקשיח כפלדה) חוקי לחלוטין והם יכולים להשתמש בו.
אם לא, אז לא.

פשוט מאוד :)
נשק לא צריך להיות רק הנזק שהוא עושה, תחשבי קצת על הכיוון של הדמות, של האופי שלה ואיפה היא תלמד להשתמש בנשק שכזה, הרבה יותר קל ללמוד להשתמש בקנה נשיפה או בקלע מאשר להיות מומחה בקשת.

אינפרנל, רגע של רולפלייריות.

Infernal Mercy אמר/ה:
אני מדבר כאן על אפשרויות של מנחים.

לפי מיטב הבנתי, ופרנהייט בוודאי ישמח לתקן אותי, הסיבה שדרואידים לא יכולים להשתמש בחץ וקשת היא בגלל שהם עשויים ממתכת, אם כן, נשק שעשוי כולו מעץ (גם אם זה עץ מכושף וקשיח כפלדה) חוקי לחלוטין והם יכולים להשתמש בו.
אם לא, אז לא.

פשוט מאוד :)
נשק לא צריך להיות רק הנזק שהוא עושה, תחשבי קצת על הכיוון של הדמות, של האופי שלה ואיפה היא תלמד להשתמש בנשק שכזה, הרבה יותר קל ללמוד להשתמש בקנה נשיפה או בקלע מאשר להיות מומחה בקשת.

אינפרנל, רגע של רולפלייריות.

תודה רבה , גם לי עזרת מאד , היית פעם דרואיד ? מה אופי הדמות שלך ?

לא,לא שיחקתי דרואיד, אם כי בניתי מידי פעם כמה דמויות בכיוון, הדמות הכי קרובה הייתה איזה טארמאל דרואיד אדמה (השם שנתנו גזעים אחרים לקוסמים של הגזע שלהם, אחרי הכל, בעולם שלי לכל גזע יש טיפוס קוסמים שונה לחלוטין)שהיה עסוק רוב הזמן בלטפל בגבישים שבמאורת התפילה שלו, אבל כשהוא לא עשה את זה, הוא נהג להסתובב עם ארקלאק בשם אורינדאן ועם מכשף אנושי בשם מרלוק ובטיפול אלים למדי בקרעים בתבנית.

אינפרנל, דמויות.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה