• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מאפיה ערפדית (ניצחון לעיירה!)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Dark sith אמר/ה:
ואני חושב שזה החלק שלא היה לי ברור:
"איש, הוא מדבר על זה שאתה עונה להאשמה בהאשמה ושזה חשוד".

איפה?
העוג הברברי אמר/ה:
Dark sith אמר/ה:
darkmo10 אמר/ה:
...הסית' האפל הזה לא ברור לעוד מישהו?
כל פעם מה שהוא כותב מבלבל אותי מחדש.
סית', תהיה יותר ברור. לא תשתדל, תהיה. גם אם זה אומר לעבור על מה שאתה כותב עוד פעם או לצטט לבהירות רבה יותר.

משנה הצבעה מדרגונס לדארק סית', כי אני לא יכול להבין עם שחקן שלא ברור.

האמת היא שלרוב אני עובד מהטלפון ולא נוח לי לצטט. לקחתי לתשומת ליבי.

אז זה מה שירין הגיב:
זה כמובן משאיר לנו מאפיונרים, אבל יותר קל לטפל בהם כשהם מגיבים.

ואז דני הגיב את זה:
איך אתה בטוח שלא כל המאפיונרים הגיבו, יכול להיות שיש מאפיונרים חכמים שאתה לא מזהה או חושד.
ולהגיד הם, זה קצת חשוד בעיניי....

ואז אני את זה:
אף אחד לא יגיד "לטפל בנו", איפה זה מחשיד.

והדגשתי כדי שתבין אפילו יותר טוב.

darkmo10 אמר/ה:
משנה הצבעה מדרגונס לדארק סית', כי אני לא יכול להבין עם שחקן שלא ברור.

אתה לא יכול להבין עם שחקן לא ברור?
המשפט לא ברור לי.

ממשיך לקרוא להגיב.
רגע, הסביר את עצמו? הוא בעצם ציטט את מה שנאמר מעליו, בלי באמת להסביר מה הוא אמר. ולא לשכוח, סיים בהאשמה חוזרת, כדי שדארקמו לא יוכל להמשיך ולהאשים אותו אלא יהיה חייב להתגונן מההאשמה הזו, אחרת יוכלו להגיד לו "אתה מתעלם מההאשמות נגדך".
אבל אני מניח שזה לא משנה, כי הוא עכשיו כבר עושה את זה באופן סדרתי...
---
רוי - ממתי נקסטורל קיבל את גרזן הכוח הכפול? :P
---
אני חושב שזה די ברור שעוג הולך לקבל לינץ' בסוף היום (לפחות כרגע) ואין מצב שזה ישתנה עד שעוג יגיב (אם כי אם נמשיך לשוחח על זה זה יכול ליצור אנטי נגדו מעבר למה שהוא כבר יצר בעצמו).
לכן אני מציע שלא ננמיך את הדברים על עוג אבל נשתדל לדבר גם על דברים אחרים במקביל.
---
עריכה, שוב לא בדיוק, תגובות באמצע: רוי, תודה שתיקנת.

עוג- https://www.pundak.co.il/forums/threads/34764 , ההודעות של גאלאן, לא ראיתי שהגבת עליהן בצורה משכנעת.
דרגונס-אני חושב שטייגר די אמר את הנקודה שלי, כל עוד אתה לא באמת חושב שמישהוא מאפיונר אלא רק חושד בו קלות אתה לא מצביע אלא מבקש ממנו להסביר, ובכל מקרה אתה לא מצביע למישהוא רגע אחרי שתקפו אותו והוא לא הספיק להגן על עצמו. זה יוצר תחושה כאילו אתה מנסה להעיף אותו לפני שהוא יספיק להשחיל מילה שאולי תנקה את החשד מולו.

דארקמו : לא מומלץ, לדבר על כמה נושאים בו זמנית זה נורא מבלבל ולא כול כך אפשרי,

עוג : כמו שאמור לפני להרוג אזרח רק כי הוא לא ברור זה לא טוב, שלא לדבר על זה שדארק סית דווקא כן מובן, נכון הוא כותב תגובות קצת לא ברורות לפעמיים, אבל אז הוא מסביר אותם, וחוץ מכמה תגובות בהתחלה לא היו לו כול כך הרבה תגובות מבלבלות, וגם לא כול כך הרבה הודעות פרווה, עוד דבר מחשיד שעשית זה מעבר מקביעה שדארק סית מאפיונר (אפילו עשית רטוריקה של "תראו איזה אזרח הוא" שמדגישה שאתה חושב את ההפך ) ל"אולי הוא לא מאפיונר אבל הוא פוגע בעיירה" שנראה קצת כאילו אתה רצית לתקוף ולא הצלחת אז אתה מנסה להתחמק מלינץ, וכמובן העובדה שאתה מתחמק מטענות בצורה לא מדהימה, בהתחלה אין לך כוח לכתוב תגובה ארוכה לכול הדברים, ואז פתאום אתה לא יכול למצוא טיעונים לתגובה קצרה?(שלא לדבר על זה שהטיעונים נגדך ממש שם, פשוט תקרא את התגובה של גאלאן למשל)

יום ראשון שהוא שלושים לחמישה עמודים. זה ארוך מאוד.
עוג צריך להגיב. להוריד ראש עכשיו זה גרוע מאוד.

עוג- כולם מחכים לתגובה ממך, בבקשה תעשה את ה"מאמץ" להגיב.

זה נראה לי מאוד בעייתי. אני לא יודע מה בדיוק קרה שם, אבל אם זה גבולי, אז אני מניח שלהשאיר אותו בגלל שזה לא נעים לאף אחד כשמעיפים שחקן. אבל אם זאת רמאות ברורה.. אני חושב שבמצב כזה צריך להוציא מהמשחק.

עוג 4 (דארק סית', דני, מוזר, נקסטורל)
נקסטורל 1 (דארקמו)
הטייגר 1 (טייגר)
מרתוס 1 (נקסטורל)
דארק סית' 1 (עוג)

צריך 7 ללינץ'.

לא השתנה כלום, אני רק מעדכן באופן יומי.

לא נמצאים:

yariniac - חוזר ב21 ביולי.
דרגוניין - קיבל צו 8 (מילואים).

מרתוס אמר/ה:
עוג- https://www.pundak.co.il/forums/threads/34764 , ההודעות של גאלאן, לא ראיתי שהגבת עליהן בצורה משכנעת
הגבתי על זה בעמוד 31, והשני משפטים שלא הגבתי עליהם היו "אה עוג לדעתי אלו לא הודעות פרווה" (מה אני יכול לענות על זה? "זה דווקא כן"? לפי מה שאני ראיתי, ההודעות האלו לא הוסיפו באמת משהו לדיון) ו"אה עוג יש לך טיעון שאין לי מה להגיב עליו" שאין לי מה להגיב על זה בחזרה.

לא נכון, לא הגבת על ההודעה שלי. או בעצם, הגבת אבל לא לעניין. אני הסברתי טוב מאוד למה מה שאמרת לא תקף. ושוב, כמו שאמרתי, אם אין לך עוד מה להוסיף בנוגע לתגובה שלי אני חושב שצריך לעשות עליך לינץ' ואני אצביע עליך ואעשה כמיטב יכולתי לשכנע את שאר האנשים פה להצביע לך.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה