nextorl אמר/ה:אני מצביע עוג ובוז להתחמקויות!
לכתוב משנה הצבעה ממרתוס לעוג בפעם הבאה בבקשה. ההודעה נערכה שנית.
nextorl אמר/ה:אני מצביע עוג ובוז להתחמקויות!
Dark sith אמר/ה:ואני חושב שזה החלק שלא היה לי ברור:
"איש, הוא מדבר על זה שאתה עונה להאשמה בהאשמה ושזה חשוד".
איפה?
אבל אני מניח שזה לא משנה, כי הוא עכשיו כבר עושה את זה באופן סדרתי...העוג הברברי אמר/ה:רגע, הסביר את עצמו? הוא בעצם ציטט את מה שנאמר מעליו, בלי באמת להסביר מה הוא אמר. ולא לשכוח, סיים בהאשמה חוזרת, כדי שדארקמו לא יוכל להמשיך ולהאשים אותו אלא יהיה חייב להתגונן מההאשמה הזו, אחרת יוכלו להגיד לו "אתה מתעלם מההאשמות נגדך".Dark sith אמר/ה:darkmo10 אמר/ה:...הסית' האפל הזה לא ברור לעוד מישהו?
כל פעם מה שהוא כותב מבלבל אותי מחדש.
סית', תהיה יותר ברור. לא תשתדל, תהיה. גם אם זה אומר לעבור על מה שאתה כותב עוד פעם או לצטט לבהירות רבה יותר.
משנה הצבעה מדרגונס לדארק סית', כי אני לא יכול להבין עם שחקן שלא ברור.
האמת היא שלרוב אני עובד מהטלפון ולא נוח לי לצטט. לקחתי לתשומת ליבי.
אז זה מה שירין הגיב:
זה כמובן משאיר לנו מאפיונרים, אבל יותר קל לטפל בהם כשהם מגיבים.
ואז דני הגיב את זה:
איך אתה בטוח שלא כל המאפיונרים הגיבו, יכול להיות שיש מאפיונרים חכמים שאתה לא מזהה או חושד.
ולהגיד הם, זה קצת חשוד בעיניי....
ואז אני את זה:
אף אחד לא יגיד "לטפל בנו", איפה זה מחשיד.
והדגשתי כדי שתבין אפילו יותר טוב.
darkmo10 אמר/ה:משנה הצבעה מדרגונס לדארק סית', כי אני לא יכול להבין עם שחקן שלא ברור.
אתה לא יכול להבין עם שחקן לא ברור?
המשפט לא ברור לי.
ממשיך לקרוא להגיב.
הגבתי על זה בעמוד 31, והשני משפטים שלא הגבתי עליהם היו "אה עוג לדעתי אלו לא הודעות פרווה" (מה אני יכול לענות על זה? "זה דווקא כן"? לפי מה שאני ראיתי, ההודעות האלו לא הוסיפו באמת משהו לדיון) ו"אה עוג יש לך טיעון שאין לי מה להגיב עליו" שאין לי מה להגיב על זה בחזרה.מרתוס אמר/ה:עוג- https://www.pundak.co.il/forums/threads/34764 , ההודעות של גאלאן, לא ראיתי שהגבת עליהן בצורה משכנעת