• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מאפיה ערפדית (ניצחון לעיירה!)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
וואו. עזבתי את המאפיה עם שלושה עמודים, חזרתי לשמונה.
האמת היא שלא שמתי לב שנקסטורל הצביע אותו דבר לפניי, העברתי עם האצבע מעל המסך בעיניים עצומות ובחרתי. ודווקא כן קראתי את ההודעות, כנראה לא שמתי לב. נו טוב.
מה שכן, בינתיים רק היה סיבוב האשמות די רנדומלי, ודיון על מה עוזר לעיירה ומה לא.
אגב, מה קורה כשאין מספיק ללינץ'? כמו שקורה בהצבעה רנדומלית? עושים דדליין?
(יש כאן חדשים טומאץ')

nextorl אמר/ה:
כרגע אין ממש משהו לעשות, אין לנו שום דבר ממשי כרגע.

בכל מקרה, רוי, איך מצביעים מהטלפון? ככה: *מצביע: X*?

בלית ברירה, כן. בבקשה שים את זה בשורה התחתונה בהודעה שלך.

דוגמה:

(מה שכתוב בהודעה)

*אני מצביע X*

דרגונס - זה היה כתוב בחוקים. כשאין מספיק ללינץ', אני נותן דדליין ומי שיש לו הכי הרבה קולות מקבל את זה. במידה ויש תיקו, אני מטיל קוביה.

dragonian אמר/ה:
אני לא אנטי. אבל אם יש הזדמנות להצבעה יותר רציונלית אז אהיה בעד.
איך אתם מצביעים? קוביה?
אני משתמש באתר בשם true random, שנותן לך לבחור תוצאות בין איזה תחומים שבא לך. פה אני השתמשתי ב1 עד 16, ויצא לי 4, שזה במקרה נקסטורל אם אתה סופר מלמעלה למטה ארבעה שחקנים.

גאלאן אמר/ה:
-.-

אתם מעודדים האשמות שווא? מה?
חוסר דיון לא עוזר לעיירה. האשמות שווא פוגעות בעיירה. לא עוזר>פוגע.
האשמות שווא שאין דיון יוצרות דיון, דיון מועיל לעיירה. בלי האשמות שווא לא היה דיון, חוסר דיון פוגע בעיירה.

האשמות שווא הן לא דרך טובה ליצור דיון. הן יכולות להביא ללינץ' מיותר על תושב עייריה ולא על מאפיונר. זו הצבעה אקראית.
האשמות שווא פוגעות יותר מחוסר דיון.

ירין- מה זאת החבירה הזאת לעוג, אתה לא רוצה שמישו יחשוב שאתה קשור עליו איכשהו. נכון? נכון שאתה לא רוצה?

yarinarc אמר/ה:
אני עם עוג. כל זמן שאין על מה לדבר, האשמת שווא עשויה לפתח דיון בריא שיכול לעזור. בלי דיון, אנחנו לא נוכל אפילו לנחש כמו שצריך מי המאפיונר.
אם יש ארבעה בצד הערפדי, הסיכוי שלנו ללכוד אחד מהם באופן אקראי לחלוטין הוא קצת פחות משליש.
בקשר להאשמות שווא, אני חושב שהן כן מעירות דיון, לכן מועילות לעיירה. זאת בתנאי שהן לא נשארות מוקד הדיון ועוברים לדברים אחרים. חוץ מזה, קשה להמנע מהאשמות שווא: עם כמות המידע שיש לנו, אני לא חושב שאפשר למנוע את זה לחלוטין.

Dark sith אמר/ה:
חששתי שזה יקרה.
זה היה בציניות. למרות שאני חושב שזה יכול להיות נכון, אני כרגע לא חותר לשום מקום.
סליחה, מה חששת שיקרה? זה לא סרקזם, לא הבנתי על מה אתה מדבר. צטט בבקשה את ההודעה המקורית.
ד״א עברתי על העמודים הקודמים, ואין כאן מקרה של חבירה לכל אורך המשחק בין ירינארק לבין העוג הברברי. לעניות דעתי, הם פשוט מסכימים במקרה הזה.

פשוט לא הבנתי למה הם מסכימים על זה.
להאשים את ירין בחבירה לעוג- זה היה בצחוק. לא באמת חשבתי על להאשים אותו, אבל זה לא מוביל אותנו לשום מקום. חשדות שווא לא עוזרות כי הן לא מבוססות על כלום, זה פוגע בעייריה. למה שהם יחברו דווקא בזה?

Dark sith אמר/ה:
האשמות שווא הן לא דרך טובה ליצור דיון. הן יכולות להביא ללינץ' מיותר על תושב עייריה ולא על מאפיונר. זו הצבעה אקראית.
האשמות שווא פוגעות יותר מחוסר דיון.

ירין- מה זאת החבירה הזאת לעוג, אתה לא רוצה שמישו יחשוב שאתה קשור עליו איכשהו. נכון? נכון שאתה לא רוצה?

אזהרה- אני קצת גראמר נאצי (לא לבלבל עם תומכי משטר אפל וחברי מפלגה מסויימת בגרמניה מהמאה ה20) לפעמים.

"מה זאת החבירה הזאת לעוג"- סימן שאלה בסוף המשפט הזה. כל מה שעשיתי זה להסכים איתו. יש לו נקודה טובה שהייתי צריך להוסיף עליה כמה מילים כי לדעתי חסר בה משהו.

"אתה לא רוצה שמישו יחשוב שאתה קשור עליו איכשהוא. נכון?"- מישהו*, אליו*, אתה צריך לשים פסיק בין איכשהוא לנכון. אתה מוזמן לחשוב דבר כזה, אבל בבקשה תנסה למצוא יותר מהסכמה כשאתה עושה דברים כאלו.

"נכון שאתה לא רוצה?"- אתה מנסה לרמוז משהו?

בכללי, ההודעה הזו די חשודה לפי דעתי, למרות שהיא יותר "טיפשית" (סליחה אם פגעתי, אין לי תרגום טוב לsilly) מאשר מאפיונרית. דארק סית' מנסה לבצע פה קצת תפירה של תפקיד עליי, למרות שגם אם הוא עשה עליי תפירה זה לא נעשה בצורה טובה. כשאתה מנסה לתפור עליי את תפקיד המאפיונר, תנסה לפחות להשתמש בקצת הגנת צ'ובקה או להשתמש ביותר מציטוט אחד שלי. כמו שאם אדם מאמין שלמוסליני הייתה נקודה טובה בהשקפת העולם שלו זה לא הופך אותו לפאשיסט, לתמוך בעוג בנקודה הזו לא אומר בהכרח ששנינו מאפיונרים (או שכן? dun dun duuuuuuuun)

לא ניסיתי לתפור עליך תפקיד. לא אמרתי שאתה מאפיונר.
yarinarc אמר/ה:
"נכון שאתה לא רוצה?"- אתה מנסה לרמוז משהו?

לא. לא ניסיתי לרמוז.

אני כותב מישו כי ככה אני כותב. זה לא הופך את זה לשגוי. זה סלנג. באמת בתכוונתי לכתוב אליו, פשוט כתבתי מהר.
עוד פעם. המשפט היה בצחוק. ניסיתי להוכיח את הנקודה שהאשמות שווא לא מתבססות על כלום חוץ ממשפט אחד.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה