• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מאפיה ערפדית (ניצחון לעיירה!)

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
dragonian אמר/ה:
צודק. טעות שלי, היה לדראגונס דאבל והתבלבלתי, כי רפרפתי במהירות.

מסיר הצבעה מdragons
אבל איך אפשר להצביע בלי הצבעה אקראית, או פרנויה ביום הראשון?

אני מבקש רק לעשות את זה ככה:
מסיר הצבעה מdragons

זה קשה, במיוחד בכתב אנגלי, לראות רק את השם מודגש. אם כל המשפט מודגש זה מקל עלי מאוד.

ואו ואו ואו. אני לא המורה הרוחני של אף אחד. מחוץ לעץ הזה אני משתדל להיות מועיל וחיובי. בעץ הזה? אתם לא יודעים איזה תפקיד אני. אני "הגנתי" על דרגונס בגלל שאני חושב שעוג אמר דבר טיפשי והוא מסרב בתוקף לנמק את דבריו (אחרי שביקשתי ממנו..), אבל אני חושב שזה המצב - דבר טיפשי, לא דבר מאפיונרי. על דברים טיפשיים לא עושים לינץ' (ואני מצביע עליו במילא :P).

היי rui, לא יהיה יותר נחמד אם תעדכן בהודעה הראשונה באשכול את רשימת ההצבעות? זה יהיה הרבה יותר נגיש וגם אתה לא תצטרך לחפש את הרשימה האחרונה שלך כל פעם.
אני מצביע ל-the tiger - יש יותר מידי טיגריסים במשחק הזה. טוב זה צעד די פזיז, אבל אני אבטל את ההצבעה שלי אם מספר הקולות יגיע לרף קריטי.
בקשר להצבעות אקראיות, אני לא הולך להגיב לגבי פוסטים ספציפיים כי אחרים כבר ענו במקומות מסוימים במקומי. בכל מקרה, זאת נשמעת לי אחלה שיטה להתחיל שיחה (מה שכבר קרה) וכל עוד לא מעיפים אנשים, אלא אם כן הם פעלו בצורה מחשידה, אני סבבה עם הצבעות אקראיות.

tiger אמר/ה:
היי rui, לא יהיה יותר נחמד אם תעדכן בהודעה הראשונה באשכול את רשימת ההצבעות? זה יהיה הרבה יותר נגיש וגם אתה לא תצטרך לחפש את הרשימה האחרונה שלך כל פעם.
אני מצביע ל-the tiger - יש יותר מידי טיגריסים במשחק הזה. טוב זה צעד די פזיז, אבל אני אבטל את ההצבעה שלי אם מספר הקולות יגיע לרף קריטי.
בקשר להצבעות אקראיות, אני לא הולך להגיב לגבי פוסטים ספציפיים כי אחרים כבר ענו במקומות מסוימים במקומי. בכל מקרה, זאת נשמעת לי אחלה שיטה להתחיל שיחה (מה שכבר קרה) וכל עוד לא מעיפים אנשים, אלא אם כן הם פעלו בצורה מחשידה, אני סבבה עם הצבעות אקראיות.

האמת שזאת אחלה של שיטה לגרום לאנשים לקרוא את הדף. כן, אני מודע לכך שיש אפשרות שהם פשוט יגללו למטה ויקראו את ההצבעות, אבל ככה יש להם תמריץ.
בנוסף לכך, אני יכול לעדכן את זה בהודעה הראשית אבל אז אנשים יתהו אם זה העדכני או לא. הודעה אחת פוטרת אותנו מהספקות הללו.

גאלאן אמר/ה:
ואו ואו ואו. אני לא המורה הרוחני של אף אחד. מחוץ לעץ הזה אני משתדל להיות מועיל וחיובי. בעץ הזה? אתם לא יודעים איזה תפקיד אני. אני "הגנתי" על דרגונס בגלל שאני חושב שעוג אמר דבר טיפשי והוא מסרב בתוקף לנמק את דבריו (אחרי שביקשתי ממנו..), אבל אני חושב שזה המצב - דבר טיפשי, לא דבר מאפיונרי. על דברים טיפשיים לא עושים לינץ' (ואני מצביע עליו במילא :P).
אני די בטוח שנימקתי בהודעה ההיא שהתבלגנה לי, רגע אני אחפש את זה

העוג הברברי אמר/ה:
אני מנסה להביא נושא לשיחה. יש הצבעות שניות? אז אני מדבר עליהם. על מה אחרת אני הייתי יכול לדבר? "אני לא אוהב את הסמל של ירין, אז אני חושב שהוא מאפיונר"? ברגע שיש משהו, אני מעדיף שיהיה דיון מאשר "טוב בוא נתעלם מהכול עד שמישהו ירשום *אני מאפיונר* או משהו".
עמוד 6 הודעה אחרונה

אוקיי סליחה לא ראיתי בציטוט שהתבלגן

ואני חושב שעדיף לדבר על כל נושא מאשר להאשים מישהו (וכן, זאת האשמה. גם אם יש הסתייגות, זאת האשמה לכל דבר) בדבר טיפשי. כשיש שתיקה העיירה לא מרוויחה כלום, אבל "נושאי שיחה" כאלו יכולים לפגוע בה אקטיבית

בנוגע להצבעה האקראית, שאלתי את אותי הקטנה איזה מספר הכי יפה בין 1-14 כולל והיא אמרה ששש. אז בחרתי את האדם השישי ברשימה.מספיק אקראי מבחינתי.

ואני מצטער שאני מגיב רק על זה.

גאלאן- אתה המומחה. כרגע יש שתיקה. מה עושים? תמיד במאפיות הקודמות היה יותר מעניין ביום הראשון.

זו היית מין עריכה כזאת (שלחת את ההודעה לפני אז ראיתי אותה ועדכנתי את ההודעה שלי), אז מסתבר של הגבתי רק על ההצבעות האקראיות.

לא כולם הגיבו, והיו כמה שזרקו תגובה אחת וזהו. סבלנות, לא צריך אקשן כל חמש דקות.

אני לא רואה מישהו שפועל בצורה שנראית לי אנטי-עיירה. אני תמיד מסתכל בחשדנות לעבר סול, אבל אני אוטומטית מסתכל בחשדנות לעבר סול, בגלל שכשהוא באמת מאפיונר אני מפספס את זה בדר"כ. ירין נראה לי קצת מתאמץ יותר מידי להראות עיירה, אבל זה מבחינתי מעשה שאזרח יכול לעשות באותה המידה בדיוק כמו מאפיונר, ולכן אני לא רואה בעייתיות גדולה עם זה.

גאלאן אמר/ה:
ואני חושב שעדיף לדבר על כל נושא מאשר להאשים מישהו (וכן, זאת האשמה. גם אם יש הסתייגות, זאת האשמה לכל דבר) בדבר טיפשי. כשיש שתיקה העיירה לא מרוויחה כלום, אבל "נושאי שיחה" כאלו יכולים לפגוע בה אקטיבית
ואם לא הייתי אומר על זה משהו, מה היינו עושים? ממשיכים עם ההצבעות האקראיות? שותקים בצורה יפה? אוכלים דונטאס?

אני עוררתי דיון, אני לא רואה את הבעיה הגדולה שלך עם זה. מה רע בדיון?

גאלאן 1 (עוג)
עוג 1 (גאלאן)
נקסטורל 2 (דני, ירין)
דרקונים 2 (דארקמו, מוזר)
הטייגר 2 (דארק סית', טייגר)
דארקמו 1 (טומאץ')
מרתוס 2 (נקסטורל, דרקונים)
גנדלף 1 (דרגוניין)

צריך 8 ללינץ'.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה