(כרגע אנחנו באמת סתם מוסיפים מידע לא חשוב, אבל אני לא יכול להסביר לך את זה בהודעה פרטית או משהו, כי זו מאפיה)
אמרתי שלרמוז ולהודיע זה אותו הדבר.
אמרתי שלרמוז ולהודיע זה אותו הדבר.
זה לא "אולי זה לא חשוד מספיק". זה לא חשוד בכלל. בשום צורה. אם אתה חושב אחרת, נמק את דעתך. אם אתה מסרב לנמק, אל תגיד את זה מלכתחילה.אני פשוט לא מסכים עם זה, כי אם לא נצביע על כלום "כי אולי זה לא חשוד מספיק" נפספס גם את הדברים החשובים שרואים כאן, כי שיהיה משהו חשוב, מי שיראה אותו לא יצביע עליו.
זו דעתך, לדעתי יש בזה משהו מחשיד. אני לא מכריח אותך להיות באותה דעה כמוני, אבל אל תפסול את הדעה שלי רק כי אתה לא מסכים אתה.גאלאן אמר/ה:זה לא "אולי זה לא חשוד מספיק". זה לא חשוד בכלל. בשום צורה. אם אתה חושב אחרת, נמק את דעתך. אם אתה מסרב לנמק, אל תגיד את זה מלכתחילה.
המאפיה התחילה לפני סה"כ 4 שעות. זה כלום זמן. אני לא חושב שכבר אפשר להגיד "המאפיה לא פעילה". זה סתם לזרז אנשים להגיב בלי סיבה.Dark sith אמר/ה:אבל אף אחד לא פעיל. אנחנו צריכים להפוך את המאפיה לפעילה. תגובה ביום זה טוב ויפה, אבל שום דבר לא יזוז ככה.
...muzar אמר/ה:וואי אתם מהירים!
הצבעה אקראית: דרגונס
שנית כל, אני וגאלאן מתנסחים(וגם משחקים) באופן ממש דומה. לכו תקראו מאפיות קודמות ותראו. אז לפני שאתם צועקים 'הם מתנסחים אותו הדבר!!11 מאפיונריםם!!!!1', שפטו כל מקרה לגופו.לשחקנים החדשים, כמה עצות-
-תגיבו. תגיבו הרבה, כי אם אתם לא מגיבים נוצר הרושם שאתם רוצים שלא ישימו לב אליכם. ברגע שנוצר רושם כזה, צפו ללינץ'
-היום זה היום הראשון, אז אנחנו לא יודעים יותר מידי. בדר"כ מצביעים ללינץ' הצבעה אקראית (כלומר, מצביעים למישהו שלא הצביעו לא עדיין) ומתקדמים משם. הרבה פעמים המאפיונרים יצביעו "במקרה" לאותו האחד וככה הוא ימות, אז אם אתם בהצבעה שעומדת להרוג מישהו על היום הראשון, צפו לכך שיחשדו בכם. מצד שני, זה שמישהו הצביע למי שלבסוף נעשה עליו לינץ' זה לא אומר שהמצביע הוא מאפיונר בבירור.
בתחילת המשחק, לכל טאוני יש מעט מאוד מידע בנוגע למבנה ולמערך של המשחק. כתוצאה מכך, הסט הראשון של ההצבעות הוא רנדומלי לחלוטין או קרוב לשם(בחלק מהמאפיות הקודמות אני פשוט בחרתי מישהו שעדיין לא הצביעו לו. התוצאה זהה).מרתוס אמר/ה:מה העניין בהצבעה אקראית? אני יודע שלרוב השאלה הזאת מובילה לדיון הראשוני שמתחיל את המשחק, אבל אני שואל ברצינות-מה קורה אם ההצבעה המקורית עובדת ומישהוא נהרג?
אם הוא היה ערפד-נהדר. עדיין אין לנו אפשרות לדעת מי שאר המאפיונרים.
אם הוא היה אזרח (מה שסביר סטטיסטית)-באסה. לא קיבלנו שום מידע חדש.
ביום שבו אני אשמע "בגלל שאמרת לי על הצבעה שנייה של מישהו אני פספסתי טעות חמורה של מאפיונר!" אני אפסיק, כרגע, זה לא מזיק, אז אני לא רואה את הבעיה שלכם עם זה.Gandalf אמר/ה:שלישית: בעיקר מכוון לעוג הברברי אבל גם לשות'. יש לכם איזו פרנויה של הצבעות-שניות. אם אתם לא זוכרים, בשביל לינץ' צריך הרבה יותר אנשים, על בנאדם אחד. אף אחד לא קרוב למות, אבל אתם עדיין ממש לחוצים משום מה.
אה, רוי התבלבלת יש 2 לדרקונים ולא 1.rui אמר/ה:גאלאן 1 (עוג)
עוג 1 (גאלאן)
נקסטורל 2 (דני, ירין)
דרקונים 1 (דארקמו, מוזר)
הטייגר 1 (דארק סית')
דארקמו 1 (טומאץ')
מרתוס 2 (נקסטורל, דרקונים)
צריך 8 ללינץ'.