אני לא חושב שזו התנהגות מאפיונרית, כי רוי לא עדכן את ההצבעות מהפעם הראשונה, אבל אני רק אצביע על כך שדרקונים הצביע בפעם השנייה לאותו השחקן (מרתוס) אחרי שנקסטורל הצביע לו.
(האמת שעשיתי את זה באמת כי הוא הצביע לי כי לא היה לי כוח למצוא את הקוביות, ובמלא אין עליו הצבעה)Dark sith אמר/ה:חוץ מזה, אתה הצבעת לגאלאן אחרי שהוא הצביע לך. זה לא נראה חשוד בעיני כי אני לא חושב שתעשה את זה.
אני לא רואה שום בעיה עם זה. אם אתה רוצה להראות לאנשים שמשהו קרה, אז אתה אומר. במידה ופתאום תראה עוד משהו שיהיה באמת חשוד, אז מישהו יוכל אחרי זה לחזור ולראות גם את זה באור אחר. שים לב שאנחנו מעלים דברים שלא יכולים לעמוד לבד כחשד, אלא דברים שיכולים להצטרף לחשד אחר ולהגדיל אותו.גאלאן אמר/ה:הא, ומפריע לי ההסתייגויות האלו. "אני לא חושב שזה חשוד, אבל אולי מישהו אחר יחשוב.."
אם זה חשוד בעיניכם, תגידו "היי תקשיבו אנשים, נורה אדומה". אם זה *לא* חשוד בעיניכם, אין שום סיבה לרמוז שזה כן. העיירה בנויה על אמון ותקשורת. מה שאתם עושים זה לבלבל את העיירה. אתם רוצים לבלבל את העיירה?
זאת מוסכמה. מוסכמות ניתן לשנות נורא בקלות, כל מה שצריך להגיד זה "היי, בואו לא נעשה הצבעות אקראיות בגלל X". אפס מאמץ.אני לא חושב שזה תלוי כל כך בך. אבל צריך למצוא שיטה יותר יעילה.
רמזת את זה. ולרמוז זה רע לעיירה. העיירה רוצה דברים בצורה ברורה וחד משמעית. כשאתה מביא סימנים סותרים ("זה לא חשוד.. או שאולי כן?"), אתה מבלבל אנשים. אל תדאג, אנשים עומדים לקרוא את ההודעות בעץ הזה. אם הן יחשידו מישהו, הוא יכול להגיד את זה בעצמו. אל תרמזו.לא אמרתי שזה צריך להיראות חשוד בעיני מישו אחר. סתם הצגתי את הדברים בצורה אחרת בשביל להגיד שההצבעה של דרגונס למרתוס היא חסרת חשיבות ולא מחשידה.
אתם רומזים שמשהו מחשיד. "הו זה לא גרוע כל כך.. אלא אם הוא עשה עוד דברים כאלו". גם אם דרגונס יצביע מעכשיו ועד סוף המשחק הצבעות שניות, זה עדיין לא יהיה מחשיד. אם דרגונס עושה משהו שמדליק אצלכם נורה אדומה, בבקשה תגידו את זה. אבל אם זה סתם "הא, הוא פעל בצורה שונה ממני" אתם גורמים לעודף מידע בעץ, שיכול למנוע מאנשים לשים לב למידע שבאמת רלוונטי.אני לא רואה שום בעיה עם זה. אם אתה רוצה להראות לאנשים שמשהו קרה, אז אתה אומר. במידה ופתאום תראה עוד משהו שיהיה באמת חשוד, אז מישהו יוכל אחרי זה לחזור ולראות גם את זה באור אחר. שים לב שאנחנו מעלים דברים שלא יכולים לעמוד לבד כחשד, אלא דברים שיכולים להצטרף לחשד אחר ולהגדיל אותו.
אני פשוט לא מסכים עם זה, כי אם לא נצביע על כלום "כי אולי זה לא חשוד מספיק" נפספס גם את הדברים החשובים שרואים כאן, כי שיהיה משהו חשוב, מי שיראה אותו לא יצביע עליו.גאלאן אמר/ה:אתם רומזים שמשהו מחשיד. "הו זה לא גרוע כל כך.. אלא אם הוא עשה עוד דברים כאלו". גם אם דרגונס יצביע מעכשיו ועד סוף המשחק הצבעות שניות, זה עדיין לא יהיה מחשיד. אם דרגונס עושה משהו שמדליק אצלכם נורה אדומה, בבקשה תגידו את זה. אבל אם זה סתם "הא, הוא פעל בצורה שונה ממני" אתם גורמים לעודף מידע בעץ, שיכול למנוע מאנשים לשים לב למידע שבאמת רלוונטי.
אני חושב שזה אותו דבר.Dark sith אמר/ה:ולא רמזתי שום דבר. אתה רואה את זה כרמיזה. אבל אני מודיע. לא רמזתי. אני לא רומז.
את החלק הזה בהודעה שלך אני לא חושב שהבנתי.Dark sith אמר/ה:זה שונה לגמרי. הכוונה שלי היא מה שמשנה. לא מה שהוא חושב. הסברתי את זה כבר. לא ניסיתי לעשות משו.