לא הבנתי מה ההאשמה כאן- האשמה שאני לא יוזם מספיק? האשמה שאני לא מוצא מהר חשדות?King Revange אמר/ה:-"כן, זה נכון. אני לא יוזם שום דבר מעצמי. אבל מה רע? כולם עושים את זה, והיי, מצאת מאפיונר על היום הראשון. אולי ללכת אחרייך זה רעיון טוב"העוג הברברי אמר/ה:צודק- לא הובלתי התקפות, בגלל זה גם כרגע אין לי הרבה חשדות, אבל שמוצאים משהו מחשיד, זה נותן לי סוג של התחלה לחשד- ואני בודק, ואם החשד מוצדק אחרי הבדיקה- אני מצביע לאותו שחקן. כן- זו די היגררות, אבל שים לב ש"מוצאים" זה לא רק מדבר על השחקנים האחרים, אלא גם עליי, ואם אני אמצא משהו מחשיד אני אבדוק גם אותו.
2. לא, אתה הבנת את המשפט כול כך לא נכון, אני אמרתי "זה נראה מתואם כי בלה בלה בלה, לא כי זה מתואם"King Revange אמר/ה:2. הייתי רוצה שתגיד "לא, אנחנו לא מתואמים כי א' ב' ג' בלה בלה בלה". ההודעה שלך היא "כן, זה באמת נראה מתואם. אין לי הסבר טוב לזה, אבל תתקוף אותי ותראה שזה לא מתואם".
"הפכתי מחוקר לנחקר". מתי היית חוקר?
3+4. אז רגע, מה ציפית שאני אגיב? "אני אומר את זה מניסיון כי בלה בלה בלה", לא, אין לי ניסיון כזה, זה ניחוש, תקרא לזה לתרץ- אני קורא לזה לענות תשובהKing Revange אמר/ה:3+4. בהודעות המקוריות לא היו הסתייגויות. מה שאתה עושה כרגע זה לתרץ.
שאתה בעיקר מצטרף כשהלינץ' הוא בלשון עבר.העוג הברברי אמר/ה:לא הבנתי מה ההאשמה כאן- האשמה שאני לא יוזם מספיק? האשמה שאני לא מוצא מהר חשדות?
אמרת "זה באמת נראה מתואם". החצי-הסכמה-חצי-הנהון הזה מתאימים למישהו שרוצה לבלבל, לא לדייק ולהבהיר דברים.העוג הברברי אמר/ה:לא, אתה הבנת את המשפט כול כך לא נכון, אני אמרתי "זה נראה מתואם כי בלה בלה בלה, לא כי זה מתואם"
"הפכתי מחוקר לנחקר"- אם אתה ממשיך עם המטאפורה הזאת אז אני הייתי "חוקר" שתקפתי את דארקמו ודארק סית', ועכשיו אני "נחקר" שאתה תוקף אותי
ציפיתי שתדבר ביותר ממלכתיות. בינתיים כל מה שאתה אומר עומד על כרעי תרנגולת. אני לא הולך להיכנס עם מאפיונר-בפוטנציה למשחק מוחות מבוסס דעות אישיות. זה לא ויכוח על לגליזציה של מריחואנה, זה משחק שבו יש 90% חרטא ו10% שקר. זה לא יביא אותנו לשום מקום. ר' תגובותיי על הפסיכופתים.העוג הברברי אמר/ה:אז רגע, מה ציפית שאני אגיב? "אני אומר את זה מניסיון כי בלה בלה בלה", לא, אין לי ניסיון כזה, זה ניחוש, תקרא לזה לתרץ- אני קורא לזה לענות תשובה
ועכשיו תגידו לי - כמה חורים אתם סופרים בטיעון הזה?1. המאפיונרים מחפשים לפגוע בשחקנים חזקים, פעילים ומנוסים.
2. המאפיונרים פגעו בגאלאן כי הוא היה שחקן חזק ומנוסה.
3. קינג שחקן חזק ומנוסה.
4. המאפיונרים יכולים לבחור שחקן אחד בכל פעם.
5. המאפיונרים היו אמורים לפגוע בקינג במקום בטומאץ'.
6. המאפיונרים לא ניסו לפגוע בקינג.
7. קינג מאפיונר.
King Revange אמר/ה:הפייטן מסולאס,
1. סבבה, אל תגיד "שיחה מושתלת", תגיד "אתה מנסה לדכא את חופש הביטוי של האחרים". מה גם שזה לא נכון - שכל אחד יגיד מה שבא לו. גם בהצבעה הראשונה אמרתי שקודם כל תחשבו טוב, ואחר כך תחשבו אם אני משכנע ולמה אני משכנע.
2. זו תגובה רגשית נטו. המשחק כייפי או לא כייפי. אם הוא לא כייפי, אני צריך לעשות אותו כייפי בשבילי. בשבילי "דיון מושתל" זה מונח אסור שהורס את כל הכיף [כי הוא גורר אותנו לוויכוחי סרק שלא טובים לאף אחד חוץ מלמאפיונרים]. אז אני מצביע למישהו שהורס את הכיף במשחק מבינתי. זה ממש לא דומה לניסיון לשכנע אותך להצביע למישהו באמצעות רגש. אני לא מנסה לשכנע אתכם להצביע לנקסטורל. אני פשוט אומר שהוא מעצבן אותי אז אני מצביע לו.
3. הסבר.
עמית,
תסתכל בעצמך. הצבעת 3. יכול להיות שקודם לכן הצבעת, אבל ביטלת את ההצבעה מוקדם מאוד. פסלת מוקדם מדי את האפשרות שמאפיונר אחד מצביע למישהו והשני למישהו אחר, וככה אחד מהם מת על בטוח.
עוג,
שאתה בעיקר מצטרף כשהלינץ' הוא בלשון עבר.העוג הברברי אמר/ה:לא הבנתי מה ההאשמה כאן- האשמה שאני לא יוזם מספיק? האשמה שאני לא מוצא מהר חשדות?
אמרת "זה באמת נראה מתואם". החצי-הסכמה-חצי-הנהון הזה מתאימים למישהו שרוצה לבלבל, לא לדייק ולהבהיר דברים.העוג הברברי אמר/ה:לא, אתה הבנת את המשפט כול כך לא נכון, אני אמרתי "זה נראה מתואם כי בלה בלה בלה, לא כי זה מתואם"
"הפכתי מחוקר לנחקר"- אם אתה ממשיך עם המטאפורה הזאת אז אני הייתי "חוקר" שתקפתי את דארקמו ודארק סית', ועכשיו אני "נחקר" שאתה תוקף אותי
מה שעשית לא היה "לחקור". מה שעשית היה לרכז את הטענות שלי ושל משתמשים אחרים מול מישהו אחר. קוראים לזה "לתקוף". בשביל לפתוח בחקירה, צריך טיעונים חדשים או לפחות חדשים-ישנים [אם מישהו כבר העלה אותם באותו הסבב, הם לא רלוונטיים כי הם עלו כבר].
ציפיתי שתדבר ביותר ממלכתיות. בינתיים כל מה שאתה אומר עומד על כרעי תרנגולת. אני לא הולך להיכנס עם מאפיונר-בפוטנציה למשחק מוחות מבוסס דעות אישיות. זה לא ויכוח על לגליזציה של מריחואנה, זה משחק שבו יש 90% חרטא ו10% שקר. זה לא יביא אותנו לשום מקום. ר' תגובותיי על הפסיכופתים.העוג הברברי אמר/ה:אז רגע, מה ציפית שאני אגיב? "אני אומר את זה מניסיון כי בלה בלה בלה", לא, אין לי ניסיון כזה, זה ניחוש, תקרא לזה לתרץ- אני קורא לזה לענות תשובה
זה אחד. שתיים,
זה רק אני, או שיש מערכת התכסחויות פנימית בין עמית וטייגר שלא שמנו לב אליה עד עכשיו? כי יש שם טיעונים והכל, אבל משום מה כולנו מדלגים על זה כל הזמן.
אני מצטרף שיש לי זמן לרכז טענות ואחרי שאני מרכז אותם, לרוב עד שכבר מצטברות הודעות ויש לי זמן- הלינץ' כבר בלשון עבר. *אבל* אתה יכול לומר על כול אחד שהוא מצטרף שהלינץ' הוא בלשון עבר- כי אתה הובלת כאן כרגע שני לינצ'יםKing Revange אמר/ה:שאתה בעיקר מצטרף כשהלינץ' הוא בלשון עבר.
אתה אוהב להתעלם ממילים או משהו? שים לב למילים *נראה* ו*מטאפורה*, נראה אומר שהתחלתי להסביר למה זה רק *נראה* מתואם, לא למה זה מתואם, *נראה*!King Revange אמר/ה:אמרת "זה באמת נראה מתואם". החצי-הסכמה-חצי-הנהון הזה מתאימים למישהו שרוצה לבלבל, לא לדייק ולהבהיר דברים.
מה שעשית לא היה "לחקור". מה שעשית היה לרכז את הטענות שלי ושל משתמשים אחרים מול מישהו אחר. קוראים לזה "לתקוף". בשביל לפתוח בחקירה, צריך טיעונים חדשים או לפחות חדשים-ישנים [אם מישהו כבר העלה אותם באותו הסבב, הם לא רלוונטיים כי הם עלו כבר].
לא הבנתי, תסביר שוב, אתה אומר שבגלל שאין לי ניסיון במה שהצגתי אז אני מאפיונר ואתה לא הולך להתווכח איתי על הטיעון הזה? באמת? ותכל'ס לומר "אתה מאפיונר בפוטנציה" בשביל לומר "אני לא הולך להיכנס איתך לוויכוח הזה" זו התחמקות- בדיוק כמו דארק סית' שגיבש טיעון וזו הייתה התחמקות. כולם כאן מאפיונרים בפוטנציה- לא רק אני ולא רק אתה.King Revange אמר/ה:ציפיתי שתדבר ביותר ממלכתיות. בינתיים כל מה שאתה אומר עומד על כרעי תרנגולת. אני לא הולך להיכנס עם מאפיונר-בפוטנציה למשחק מוחות מבוסס דעות אישיות. זה לא ויכוח על לגליזציה של מריחואנה, זה משחק שבו יש 90% חרטא ו10% שקר. זה לא יביא אותנו לשום מקום. ר' תגובותיי על הפסיכופתים.