הוא לא מחק את ההודעה שלו, רוי אמר לגאלאן למחוק אותה, כי הוא כתב שתי הודעות במקום אחת.
"אתה מאשים אותי שאין לי מה להגיד ובכל זאת אני מפרסם הודעות ארוכות וחסרות טעם?"נקסטורל אמר/ה:מזבל בהודעות? אתה מתכוון לומר לי שכיוון שאין הרבה מה לומר אחרי שכולם אומרים הכל אני "מזבל" כמו שאתה קורא לזה?
אפשר להסכים עם מישהו, ואפשר להסכים עם מישהו כי אתה לא יכול לחשוב לבד, ואפשר להסכים עם מישהו ולחשוב בלי עזרה של אחרים.נקסטורל אמר/ה:אני אמרתי שהכי חשוד, בשבילי, אם יש לי חשדות על מישהו ויש דדליין אני אצביע אליו. וצדקתי לא? אין מה לעשות שאתם מוצאים את כל הסיבות ומשאירים אותי בלי מילים, זו אשמתי שאתם מוצאים חשדות שגורמים לי לחשוד גם? יש לי רצון חלש? אני הולך עם העדר? ככה זה?
הוא שיכנע בן אדם אחד, וזה את עוג. אופס, אני מאשים את עוג ואותך במאפיונריות.נקסטורל אמר/ה:אף אחד? באמת? אז מה עם המאפיונרים? מה עם אלה שדארקמו הצליח לשכנע?
נקסטורל אמר/ה:וקינג, בינתיים אני חושד דווקא בך ובעוג/פייטן. אחד מכן מאפיונר אני מוכן להתערב.
אני דווקא מסכים עם פייטן על ההשתלה, זה מרגיש כאילו אתה ועוג החלטתם מה לעשות ואז כשהוא עלה עליכם עברתם ל"ריב". אבל גם אתה ופייטן נראה קצת מושתל, פחות ממך ועוג אבל עדיין.
מצביע: נקסטורלKing Revange אמר/ה:המונח "דיון מושתל" הוא המצאה גאונית. בהתחלה זה עוד היה נורמלי, אבל עכשיו - זוועה. זו דרך נהדרת להסיט את תשומת הלב שלכם מהמטרה. בכל פעם שמישהו רק פוצה את פיו כדי לומר דבר מה, מישהו אחר טוען שמדובר ב"דיון מושתל" ואז כולם מתחילים להתווכח על האם זה מושתל או לא [ואף פעם אי אפשר לדעת]. אז תפסיקו לדבר על זה, או שזה ייגמר בהצבעה לבא שישתמש במונח הזה. פשוט תגידו "משתמש X מנסה להסיט את תשומת הלב שלנו". זה כמו להשתמש יותר מדי בלאמאסו. בסוף הוא באמת יעוף דרך הארובה שלכם.
הבעיה היא לא בהיצמדות לחשודים, הבעיה היא שהתחלת להיצמד אליהם רק כשהסוף התקרב אל כל אחד מהם. משהו כמו חייל שמגיע רק בסוף הקרב ולא עושה כלום.amitf0123 אמר/ה:קינג
אני מודה, במהלך המשחק לא עשיתי יותר מדי התקפה, וכן, נצמדתי להערות של אחרים על אותו בנאדם, אבל זה בגלל שכל פעם, הבנאדם באמת היה חשוד, זה שלא אני מצאתי את הבעיות בהודעות שלו לא אומר שאני נצמד ללינץ', כי נצמדתי למי ששיחק חשוד, דארקמו שיחק חשוד, ודארק סית' שיחק גם הוא חשוד, אז הצבעתי לשניהם, ונגד שניהם עשיתי קצת התקפה, לא התקפתי אותם באופן רציף, אבל כן התקפתי אותם.
הגנתי על נקסטורל ועוג מהסיבה הפשוטה, חשבתי שדארק מאפיונר, ושהוא מנסה להוריד את האשמה על מישהו אחר, שלדעתי לא מאפיונר(אני מדבר על נקסטורל, על עוג עוד לא גיבשתי דעה מלאה), אז הורדתי את ההאשמה שלו.
יש עוד טענות נגדי?(זה לא ציניות, עוד טענות שווה עוד דיון).
היגיון דפוק ביותר. מאיפה לך ששני המאפיונרים הצביעו לאותו האחד? מאיפה לך שהם מחפשים שחקנים פעילים וותיקים?tiger אמר/ה:אחרי ההתנקשות ב-2MUCH רציתי להגיב תגובה על האנשים שחשודים עליי, אבל לא היה לי זמן, לכן אגיב עכשיו. הניחוש הכי טוב שלי על סמך הדחת 2 שחקנים כמו 2MUCH וגאלאן הוא שהמאפיונרים מדיחים שחקנים חזקים ופעילים.
המאפיונרים הדיחו ראשון את גאלאן בגלל שהוא הווה בשבילם סיכון - הוא שחקן מאפייה ותיק, הוא שאל שאלות והיה מעורה בעניינים. השחקן הנוסף שענה על הקריטריונים האלה הוא King Revange. לדעתי, הסיבות היחידות שבגללן התנקשותו של King Revange נמנעה היא או שהוא חלק מהמאפייה, או שהגנו עליו. מאחר שבמידה ומגנים על אדם מבוטל הלינץ' (כלומר אין התנקשות באותו הלילה), רק האפשרות הראשונה נראית הגיונית.
בינתיים אני מאמין שהמאפיונרים הם amitf0123 (בנוסף לתגובות הקודמות שלי עליו, כבר הרבה זמן לא ראיתי ממנו תגובה) ו-King Revange.
[תמיכה בטייגר]amitf0123 אמר/ה:האפשרות השנייה לא אפשרית, בגלל שבשני הלילות מתו שני אנשים, אז הרופא לא הצליח להגן על אף אחד.
amitf0123 אמר/ה:האפשרות השנייה לא אפשרית, בגלל שבשני הלילות מתו שני אנשים, אז הרופא לא הצליח להגן על אף אחד.
אבל יותר חשוב - עמית, מה שאתה אומר זה שקר. זה בערך כמו להגיד "חסם התפקידים לא יחסום את השוטר בלילה".King Revange אמר/ה:אני מכיר רק תפקיד אחד שרוצה לרמוז למשהו.
King Revange אמר/ה:נקסטורל,
"אתה מאשים אותי שאין לי מה להגיד ובכל זאת אני מפרסם הודעות ארוכות וחסרות טעם?" אז אתה מעדיף שלא אגיב בכלל?נקסטורל אמר/ה:מזבל בהודעות? אתה מתכוון לומר לי שכיוון שאין הרבה מה לומר אחרי שכולם אומרים הכל אני "מזבל" כמו שאתה קורא לזה?
אפשר להסכים עם מישהו, ואפשר להסכים עם מישהו כי אתה לא יכול לחשוב לבד, ואפשר להסכים עם מישהו ולחשוב בלי עזרה של אחרים. אה, רגע, מה?!נקסטורל אמר/ה:אני אמרתי שהכי חשוד, בשבילי, אם יש לי חשדות על מישהו ויש דדליין אני אצביע אליו. וצדקתי לא? אין מה לעשות שאתם מוצאים את כל הסיבות ומשאירים אותי בלי מילים, זו אשמתי שאתם מוצאים חשדות שגורמים לי לחשוד גם? יש לי רצון חלש? אני הולך עם העדר? ככה זה?
הוא שיכנע בן אדם אחד, וזה את עוג. אופס, אני מאשים את עוג ואותך במאפיונריות. והקשר הוא? יכול להיות שיש עוד כאלה שהוא שכנע אבל לא מראים את זה כי הם לא רוצים שיעשו עליהם לינץ'.נקסטורל אמר/ה:אף אחד? באמת? אז מה עם המאפיונרים? מה עם אלה שדארקמו הצליח לשכנע?
נקסטורל אמר/ה:וקינג, בינתיים אני חושד דווקא בך ובעוג/פייטן. אחד מכן מאפיונר אני מוכן להתערב.
אני דווקא מסכים עם פייטן על ההשתלה, זה מרגיש כאילו אתה ועוג החלטתם מה לעשות ואז כשהוא עלה עליכם עברתם ל"ריב". אבל גם אתה ופייטן נראה קצת מושתל, פחות ממך ועוג אבל עדיין.מצביע: נקסטורל אני מבין, אז כיוון שאתם מדברים על דיון מושתל שהמאפיונרים שמים ומדברים ביניהם בלי ויכוח אלא יותר שאלות-תשובות אז אתה מנסה להסיט אותנו מהמטרה עם ה"לא לאמר דיון מושתל". אני מדבר לא על כך שאתם מסיטים את תשומת ליבינו אלא שאתם מדברים בסגנון שאלה-תשובה אוטומטי. איך אתה רוצה שאקרא לזה אם לא דיון מושתל?King Revange אמר/ה:המונח "דיון מושתל" הוא המצאה גאונית. בהתחלה זה עוד היה נורמלי, אבל עכשיו - זוועה. זו דרך נהדרת להסיט את תשומת הלב שלכם מהמטרה. בכל פעם שמישהו רק פוצה את פיו כדי לומר דבר מה, מישהו אחר טוען שמדובר ב"דיון מושתל" ואז כולם מתחילים להתווכח על האם זה מושתל או לא [ואף פעם אי אפשר לדעת]. אז תפסיקו לדבר על זה, או שזה ייגמר בהצבעה לבא שישתמש במונח הזה. פשוט תגידו "משתמש X מנסה להסיט את תשומת הלב שלנו". זה כמו להשתמש יותר מדי בלאמאסו. בסוף הוא באמת יעוף דרך הארובה שלכם.
מחכה בקוצר רוח.King Revange אמר/ה:בקרוב הודעת-למה-אני-חושב-שנקסטורל-הוא-מאפיונר.
King Revange אמר/ה:אני מעדיף שבמקום להתבכיין, תיזום בעצמך מהלכים, ולא תשוחח עם שחקנים מתים ותתקוף אנשים בצורה מגוחכת.
הנה אני יוזם מהלך, יוצא נגד קינג רוונג', השחקן הכי הכי פה. אני מזכיר לך שגם אתה שינית טקטיקה ביום הראשון, בדיוק מה שאמרת על דארק סית' שהיה אזרח. אולי פשוט עשינו לינץ' על הבחור הלא נכון ששינה טקטיקה?
אפשר להסכים עם מישהו, אבל ההסכמה צריכה להיות מלווה בנימוקים אישיים. במשחק שבו דעה חופשית היא המשאב היחיד שיש לעיירה, אל תיתמם לי ותלך אחרי אחרים בלי להסביר למה. הסברתי בהחלט למה, זה שהנימוקים שלי היו דומים לאחרים לא אומר כלום. אחרי זה אמרתי שאני מסכים עם הנימוקים של עמית בנוסף להודעה בה הסברתי מדוע אני נגד דארקמו.
לא נטשתי את הדיון עם עוג. אני מחכה שיגיב שוב. הצבעתי לך כי עיצבנת אותי, לא כי הגעתי למסקנה שאתה הכי מסוכן, אם כי אני כן חושב שאתה מאפיונר בנקודה מסוימת. זה מזכיר לי משהו שאמרו לי, שאני לא מצביע למי שהכי מחשיד אותי. מעניין...
אין דבר כזה דיון מושתל. יש הסחת דעת, wifom ושחקנים גרועים שמתעצלים לכתוב "מנסים לבלבל אותנו ומשתמשים בנושא איזוטרי". ולזה איך תקרא? "מנסים לבלבל אותנו"? לדעתי זה דבר אחר לחלוטין
לא כתבתי את ההצבעה שלי בתוך הספויילר, הספויילר הכיל ציטוט שלי מלפני כמה עמודים.rui אמר/ה:טייגר, הצבעת לעמית בתוך הספויילר. אני לא אמור לחפש דברים כאלה, בעיקר כי הרוב שמים שם ציטוטים. בבקשה לכתוב מחוץ לספויילר, תודה.
אני לא ממש בטוח אם אני מבין אם אתה הבנת אותי, אז אני אחזור על האפשרות השנייה ותגיד לי אם היא תואמת את מה שאמרת.amitf0123 אמר/ה:קינג
אתה טועה, כתבת שאני הצטרפתי בין האחרונים, וזה לא נכון, אני בין הראשונים שהצביעו לדארקמו, דארק סית' הייתי באמצע.
בקשר למה שנאמר על האפשרות השנייה, נראה לי שלא הבנת על מה מדובר, הוא אמר שכנראה המאפיונרים ניסו לחסל אותך בלילה השני, אבל הרופא הגן עלייך, אז הם רצחו במקום את טו מאץ', זה לא אפשרי לפי חוקי המאפיה, כי אז לא הייתה התנקשות ביום השני.