טומאץ-לא ברמה שלהם אני הייתי בטיול בגלל זה לא הגבתי.
גאלאן אמר/ה:אזרח מת מנצח בדיוק כמו אזרח חיי.
על סמך איזה תגובות/אופן התנהגות דארקמו מחשיד אותך?גאלאן אמר/ה:אוקיי, אני באמת לא יודע למי להצביע. דארקמו מחשיד אותי, אפילו מחשיד אותי מאוד, אבל גם עוד שחקנים (KR, טומאץ', נקסטורל טיפה). אני גם יודע שלא להצביע זה שווה ערך להצביע לדארקמו, אז אני בטוח יצביע *למישהו*.
כולללם להגיב היום. אין דבר כזה "אין לי מה להגיד", תגיבו משהו
tiger אמר/ה:על סמך איזה תגובות/אופן התנהגות דארקמו מחשיד אותך?גאלאן אמר/ה:אוקיי, אני באמת לא יודע למי להצביע. דארקמו מחשיד אותי, אפילו מחשיד אותי מאוד, אבל גם עוד שחקנים (KR, טומאץ', נקסטורל טיפה). אני גם יודע שלא להצביע זה שווה ערך להצביע לדארקמו, אז אני בטוח יצביע *למישהו*.
כולללם להגיב היום. אין דבר כזה "אין לי מה להגיד", תגיבו משהו
נקסטורל אמר/ה:טוב טוב, אחרי שהצלחתי סוף סוף לסיים (כמעט!) את השיעורים, ועברתי את הימים הבעייתיים של הטיולים, אני חוזר להגיב בכל המרץ.
דארקמו- אני באמת מתחיל לחשוד בך. "אני מניח שאם זה היה המצב הייתי יודע את זה (ועל הדרך הייתי יודע גם שאני מאפיונר)." בדיוק מה שלא אומרים במאפיה, אם אתה אומר שאתה לא מאפיונר ישירות- אתה חשוד, לפחות בעיני. וכל הקטע הזה עם ה"דיון מושתל" גם די מחשיד. ושלא נדבר על שינוי ההצבעות המהיר. על תאמר שזה היה "רק בגלל הדדליין" כי כבר שינית הצבעות ממש בהתחלת המשחק, על הרגע הראשון.
מצביע דארקמו10
אם כבר יש דדליין אז לבחור את הכי חשוד.
ובנוגע לקינג- ככה הוא משחק תמיד, עם FBI ולאמאסו וכל החרטא הזה, זה לא מאפיונרי, זה פשוט סגנון המשחק שלו.darkmo10 אמר/ה:דיבורים כל דיונים מושתלים לא אני התחלתי.
אם אני מאפיונר התחיל כי אמרו שבגלל שאני מאפיונר אני מתנהג ככה וככה - ואז טענתי שזה לא נכון, הסברתי למה עשיתי את זה, ואמרתי שאם אני מאפיונר סביר להניח שהייתי עושה בדיוק אותו דבר.
אני אומר שאני יודע שאני לא מאפיונר - אבל אין לי דרך להוכיח את זה. לכן, זה לא באמת משנה מה אני אגיד - כי גם אם הייתי מאפיונר הייתי אומר את זה. אבל אם אתה אומר שאתה לא מאפיונר, רוב הסיכויים הם שאתה כן מאפיונר, ובבקשה אין לי כוח ללאמאסו של קינג שוב פעם...
יותר מדי - כן, זה נראה כמו OMGUS. שהגיע באיחור מטורף. אמרתי את זה עכשיו, לא כשהוא הצביע לי איפהשהו באמצע.
אני מסכים שההתנהגות של טייגר יכולה להתפרש בצורה מאפיונרית, אבל אני (כרגע) לא חושב שהוא מאפיונר, אם כי אני אשמח לתגובה.
רוי - אבל פוגע בעיירה יותר.
נקסט - עוד אחד שאומר "a witch!". מה? ואסור לי להצטרף לחשדות של אחרים אם זה מחשיד גם אותי? אתה פשוט הכי מחשיד כאן, בינתיים יש לי עוד חשודים (פייטן, אלדרין) אבל אתה הכי חשוד אצלי ולכן אני מצביע לך. בגלל הדדליין כמו שאמרת כל כך הרבה פעמים...
רק שבניגוד לקודם, אתה משתמש בסיבות פחות "מאפיונריות".
טייגר - תקרא את כל הדיון שבו KR אומר על בסיס FBI ודברים אחרים שאני מאפיונר. לא צריך לפתוח את כל הדיון עלי מחדש - כבר עברנו את זה.
לא, מה שעשית זה "הוא מצביע לי רק כי אחרים עשו ככה!", ונותן כל הזמן את אותם תירוצים "חשבתי שיש דדליין" אף ע"פ שחלפת הצבעות בעמ' הראשון, וכך הלאה...darkmo10 אמר/ה:אני הסתכלתי על מי שהכי מחשיד אותי, ואמרתי מה מחשיד אותי בו. אם זו התנהגות מאפיונרית, אז אני אשאל אותך שאלה פשוטה - אזרחים אמורים לשתוק ולתת למאפיונרים לטבוח בהם?
נקסטורל אמר/ה:ובנוגע לקינג- ככה הוא משחק תמיד, עם FBI ולאמאסו וכל החרטא הזה, זה לא מאפיונרי, זה פשוט סגנון המשחק שלו.
לא, מה שעשית זה "הוא מצביע לי רק כי אחרים עשו ככה!", ונותן כל הזמן את אותם תירוצים "חשבתי שיש דדליין" אף ע"פ שחלפת הצבעות בעמ' הראשון, וכך הלאה...darkmo10 אמר/ה:אני הסתכלתי על מי שהכי מחשיד אותי, ואמרתי מה מחשיד אותי בו. אם זו התנהגות מאפיונרית, אז אני אשאל אותך שאלה פשוטה - אזרחים אמורים לשתוק ולתת למאפיונרים לטבוח בהם?
נקודה טובה. נקודה מאד טובה. קינג, יש לך הסבר טוב לזה?גאלאן אמר/ה:למען האמת, יש הבדל אחד חשוב בין ההתנהגות של KR בדרך כלל ובמשחק הזה- בדר"כ הוא הרבה הרבה יותר פעיל ואגרסיבי. במשחק הזה הוא משחרר מידי פעם תגובה, אבל מגיב הרבה פחות ממה שהוא מגיב בדר"כ (נכון אני מגיב הרבה? KR לרוב מגיב יותר ממני). זה לא אומר כלום, אולי אין לו מספיק זמן או משהו, אבל להגיד שהוא תמיד משחק ככה זה לא מדוייק
אין לי תירוץ טוב מספיק בשבילך. אני עובד בחנות כל יום, משהו כמו 8 שעות. אני מרים שולחנות וסוחב ארגזי חשמל, מטפס על מדפי ברזל ומסדר קופסאות של צלחות הגשה. אני מתווכח עם קונים מפגרים ועם אנשים טיפשים שרוצים זבל זול באיכות גבוהה. כשאני חוזר הביתה אני מגיב כמה שאני יכול, אבל רואה שרוב העץ הוא שטויות ושאלות טכניות. בשאר הזמן - כושר, צבא, נקיונות פסח. אני גם לא ממש מגיב בעצים אחרים, זה לא שרק בעץ הזה אני מגיב מעט.2MUCH אמר/ה:נקודה טובה. נקודה מאד טובה. קינג, יש לך הסבר טוב לזה?גאלאן אמר/ה:למען האמת, יש הבדל אחד חשוב בין ההתנהגות של KR בדרך כלל ובמשחק הזה- בדר"כ הוא הרבה הרבה יותר פעיל ואגרסיבי. במשחק הזה הוא משחרר מידי פעם תגובה, אבל מגיב הרבה פחות ממה שהוא מגיב בדר"כ (נכון אני מגיב הרבה? KR לרוב מגיב יותר ממני). זה לא אומר כלום, אולי אין לו מספיק זמן או משהו, אבל להגיד שהוא תמיד משחק ככה זה לא מדוייק
אולי תתקשה להאמין בכך, אבל אף אחד מאיתנו לא מאפיונר. כל אחד מאיתנו הוא בעצם לאמאסו שמכשף מרושע שינה את צורתו לזו של בן-מחצית. אתה יודע כי אפשר לסמוך על הלאמאסו, נכון? אתה יכול לסמוך עליי.darkmo10 אמר/ה:אני יודע שאני לא מאפיונר - אבל אין לי דרך להוכיח את זה.