• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

לגיון הביזון הכחול - הרמת הכפפה של דון

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Chief
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

Chief

פונדקאי מהשורה
עלה לי רעיון נחמד לגבי לגיון הביזון הכחול של דון. נראה לי נחמד להשתתף באתגר הזה.
קונספט: מלחמת אזרחים (מבוססת מלחמת האזרחים של ארה"ב) פרצה במדינה הגדולה, בין הדרום לצפון. המלחמה העקובה מדם נמשכה כבר חמש שנים, וסופה קרב. הדרום שהחל לאבד תקווה קיבץ חיילים רבים כדי לתגבר את לגיון הביזון הכחול, הלגיון הטוב ביותר, בעל ההיסטוריה המפוארת ביותר.

לגיון הביזון הכחול כבש שטח שהדרום איבד, ואז כדי להימנע משטח מבוצר בגבול עם הצפון, יצא למדבר כדי לעקוף אותו. הנזק שנגרם ללגיון במדבר היה עצום. הלגיון החלוש לא הצליח להתקדם הרבה. בגבולו של המדבר חיכה לו כוח מפתיע.
כוחו של עריץ שקם לו בצפון והפך את המלחמה בין שני הצדדים למלחמה בת שלושה צדדים. העריץ עצמו הוא גנרל מורד מן הצפון, שהחזיק מספיק עוצמה פוליטית וצבאית כדי להוות יריב ראוי למדינה. לגיון הביזון הכחול נלחם בצבא העריץ במשך 20 ימים. הקרב הוכרע כבר מתחילתו, ולקראת סופו החלו מרבית החיילים השורדים מלגיון הביזון הכחול להימלט אל המדבר. חלקם נהרגו במדבר. חלקם נהרגו בקרבות אחד נגד השני. חלקם נתפסו ע"י העריץ ולא נראו עוד.

זה הרעיון הכללי. אני אמשיך לפתח אותו. אני מקווה שיצא מעניין.

מה אני אומר כביקורת?
הרבה טקסט. אני מודה שעל הנתונים ריפרפתי :oops:
עריץ מפחיד. למה הוא לא השתלט על העולם? הוא בהחלט נראה מסוכן מספיק...

אם שאלת מה אני חושב על שילוב אפשרי במערכה שלו ושל ההצעה שהצעתי ללגיון הכחול, אז אני אומר שזה לא הדבר שעליו חשבתי, אבל זה גם יכול להתאים. אני דימיינתי לי בראש את העריץ, הלגיון והמקום כמו מלחמת האזרחים של ארה"ב, המערב הפרוע וכן האלה, כמערכה שאין בה הרבה קסם.

Chief אמר/ה:
מה אני אומר כביקורת?
הרבה טקסט. אני מודה שעל הנתונים ריפרפתי :oops:
אין כ"כ הרבה טקסט, וזה נשמע חפיפניקי לכתוב שורה ולנוח.

Chief אמר/ה:
עריץ מפחיד. למה הוא לא השתלט על העולם? הוא בהחלט נראה מסוכן מספיק...
כבר כתבתי - הוא חיסל את כל היצורים החיים האפשריים במרחק עצום, והוא "כלוא" כרגע בתוך מעגל עצום של שממה חסרת חיים. המכונות עובדות והכל בסדר, אבל הוא חייב לפעול בצורה כלשהי.

Chief אמר/ה:
אם שאלת מה אני חושב על שילוב אפשרי במערכה שלו ושל ההצעה שהצעתי ללגיון הכחול, אז אני אומר שזה לא הדבר שעליו חשבתי, אבל זה גם יכול להתאים. אני דימיינתי לי בראש את העריץ, הלגיון והמקום כמו מלחמת האזרחים של ארה"ב, המערב הפרוע וכן האלה, כמערכה שאין בה הרבה קסם.
"הצד השלישי" שעליו דיברת יכול להיות העריץ הזה בדיוק - שני צדדים נלחמים, ואז יורד הלילה... אימה ובהלה משתלטות על הצבאות היריבים. צבא משקשק של ענקי מתכת, שריונות מונפשים ויצורים המטיחים קליעי אש משתולל בין הצבאות, הורג בהם והופך את מנהיגיהם ליצורי מתכת חסרי בינה! המג האלפי האדיר ביותר של הצבא האדום הפך לגולף מתוחכם!

ואז, העריץ נעלם כשם שהוא הופיע. הוא לא חיכה לנקמה, הוא פשוט המשיך קדימה. כאשר מנהיגי הביזון הכחול עקבו אחריו ועקפו את כל העסק דרך המדבר, הוא פשוט המשיך קדימה ולא חיכה. הם הגיעו, לבסוף, רק כדי לגלות צבא גדול פי אלף משלהם, חסר רחמים וחסר בעיות. השריונות המונפשים כיסחו להם את הצורה.

שים לב, שאם קראת את האתגר, (ואת האירגון הראשון שכתבתי, של חזירי הפרא).
היית שם לכמה הנחיות מבחינה גיאוגרפית-
יש צבא, ויש ממלכה של עריץ, הממלכה של העריץ נמצאת מצפון למדבר גדול, הצבא נמצא מדרום מזרח למדבר.

עכשיו, על העריץ של אשרא עדיף לדבר בעץ שלו ולא כאן זה סתם יוצר בילבול...

------

הרעיון הבסיסי קצת נטול, אממ רעיון... ובכן, אפשר לעשות את זה מלחמה בין צפון משעבד נגד דרום מזרח משחרר, אבל נראה ליש אפילו אז צריך איזה קונספט מעניין. מרד בצבע יכול בהחלט להיות רעיון, אולי זה מה שהביא אותו להיכנס למדבר בכלל, הרי הדבר בטוח עורר חילוקי דעות! אולי באמצע הדרך הצד שהיתנגד לכך ערק, או תקף את הצד השני במלחמת אחים, או אלף אפשרויות אחרות. אבל שים לב לגיאוגרפיה, וכדי גם שתיקרא אתץ הערך של ה- WILD WEST BOARS שיתן לך מושג על מה שהולך במדבר הזה. (יחסי כוחות ותיאור הכוחות במדבר בטעימה דרך תיאור הכנופיה, ואני שתלתי המון המון זרעים בתיאורים של הכנופיה שמהם אפשר ליצור מטעמים)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה