• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

כנס כ"ס

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא talh25
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אני אשים שלט גדול על יד התחנה- אם לא תראה אותו תחפש שלט על בניין שרשום עליו:"סביר סנטר" או שתתקשר אליי ואני אצא החוצה ואהיה ליד התחנה

כל מי שמגיע מהצפון או מהדרום שיכנס לכפר סבא דרך צומת רעננה מרכז. משם הוא ממשיך ישר פונה ימינה בפנייה השנייה זה רחוב ויצמן (הרחוב הראשי של כפר סבא). ממשיך הרבה מאוד ישר (2 קילומטר לפחות) עובר את הקניון ואת התחנה המרכזית של כפר סבא ואחרי זה פונה שמאלה באזור התעשייה (יש אני חושב שלט). אחרי 100 200 מטרים מצד ימין יש מרכז מסחרי שכתוב עליו בגדול סביר סנטר זה המקום.
מקווה שזה מספיק ברור.

מוגש כסיוע לכוחותינו בשטח:)

מקרא: החץ זאת צומת רעננה יאיייייייי:)

מקרא:

הקו האדום-נו באמת זה הדרך:) (ד"א בדרך השרון אל תיסעו בסללום זה סתאם היד הרועדת שלי).

העיגול הלבן במזרח-הסיביר סנטר הזה.

ד"א הפניה שמאלה לכיוון איזור התעשיה זה ברחוב תעש (אחרי שנוסעים 2-3 ק"מ בתוך רחוב ויצמן).

יהיו מספיק מה אתם דואגים. באים 5 מהצפון, בזה תהיו בטוחים!

ואם אני כבר פה, אני חושב שכדאי שתושבי הצפון יקבלו הנחה בגלל כל מה שעובר עלינו, אבל זה רק אני >_>

Wolf's Bite אמר/ה:
יהיו מספיק מה אתם דואגים. באים 5 מהצפון, בזה תהיו בטוחים!

ואם אני כבר פה, אני חושב שכדאי שתושבי הצפון יקבלו הנחה בגלל כל מה שעובר עלינו, אבל זה רק אני >_>
למה שלא גם אלה מהדרום יקבלו הנחה...
הם באים לצפון סכנה XD
בכל מקרה אולי אני בה!!!
ואני מביא איתי עוד 2-3 חברה ^^

צ'מע עומר אנ'לא'דע אם כדאי שתכלול אותי בחמישיה שלך..לפי איך שהכל מנהל כאן...לא'דע לא נראה לי משהו רציני הכנס הזה...והחבר'ה שמארגנים תסלחו לי ..אבל אם רשימת שמות של מי שבא קשה לכם להוציא..איך אתם מצפים לארגן כנס? את המקום כבר הזמנתם?:) קצת רצינות...

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

רוצים לעזור לי לסיים את התואר?
אשמח אם תמלאו את השאלון הזה, שימו לב שהוא כולל הקשבה להקלטה :)
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
חזרה