• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

כנס כ"ס

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא talh25
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ברק אמר/ה:
the mage אמר/ה:
המיניאטורות שלי מגיעות רק בספטמבר,אז אוכל לשחק בשל אחרים?

כה, אבל השאלה היא עם יש לך ספר צבא, וגם עם לא כדי לך לבוא בשביל לראות קרבות ולהבין את החוקים.

אמ....אני צריך לדבר עם אנשים אבל זה 99 אחוז שאני בא, יש לי קצת טריין אבל מסיבה מסוימת אנשים לא אוהבים אותו :evil:

נ"ב
אולי משהו יכול לקנות איזה שתי שפורפרות של דבק שלוש שניות למיניאטורות ואני ישלם לו בשבילן, כי יש לי די הרבה מינ"ז להדביק ובגלל הקטיושות אני לא ממש יכול ללכת לקנות.

יש לי דבק מיוחד שמדביק הכל(מסינגפור :lol: ) ואני מוכן להשאיל לך אותו- ל2 שקלים לדקה(טוב לא...) אבל אין לי בעיה לתת לכולם להשתמש בו

the mage אמר/ה:
אין לי ספרי צבא אז אבוא לראות וללמוד את החוקים.
אולי שהמארגנים יעשו משחקים למתחילים?

אם תרצה, תוכל לרכוש ספרי צבא/מיניאטורות מדוכן של כוכבי כסף, שיהיה במקום(לא יודע אם בשני הימים). בין כה וכה, כל שחקן פנטזי ישמח להסביר לך על החוקים, ואני בטוח שתוכל לשחק עם מודלים של מישהו בשביל משחק הדגמה.

חוץ מזה, ברוך הבא לקהילה!

the Mage, הודעות כמו "הוא צודק" הן הודעות מיותרות לחלוטין
יחד איתן גם כל הודעות ה-"סבבה", "אחלה", "חחחחחחחחחחחח", וכל הודעת שתי מילים אחרת
תימנע מכאלו

יונתן מכ"כ יהיה בכנס באחד הימים אני עדיין לא יודע איזה בכל מקרה מי שרוצה משהו מיוחד שיודיע לו בהודעה פרטית והוא ינסה להביא אם יש לו במלאי.

לכל מי שלא ראה את ההודעה הקודמת שלי אין לי בעייה לקחת חברה מצומת רעננה מרכז ומהתחנת רכבת של כפר סבא לכנס עם הרכב שלי.
רק תשלחו לי הודעות פרטיות לפני כדי שנקבע כמו שכבר כמה חברה עשו.
טל

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

רוצים לעזור לי לסיים את התואר?
אשמח אם תמלאו את השאלון הזה, שימו לב שהוא כולל הקשבה להקלטה :)
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
חזרה