• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

כנס כ"ס

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא talh25
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
א' אני לא צוחק בקשר לזה שאני מחלק אותם! (חוץ מאת אלה שאני ירצה לצבוע אוליי)
וב'. בהודעה פרטית בבקשה
וג', מיניאטורות ממש יקרות , או שאני קשור אלייהן ריגשית אני לא נותן חינם אבלא ני מוכן להחליף בספרי קריאה מעניינים (של פנטזיה) או בספרי מוד, ואביזרים מענינים אחרים

ברמת התוכנית?
אממממ ב2 בלילה של רביעי ועד 2 בלילה של שישי? :lol:

טוב אני אפתח בסביבות 7 ואתחיל לארגן- (מי שמגיע מוקדם, הזהר צפויה לך הרבה עבודה :twisted: )

ונסגור אחריי שכולם ילכו

וכ"כ יגיעו(לא בטוח יום ושעה)

נו אז תבקש ממנו רגילה או משהו, אני בטוח שלא חסרים לו ערבים שימלאו את התפקיד שלך. באמת שחבל יהיה אם לא תבוא, שנים שלא ראינוך בכנס!

אני אגיע...
או ביום חמישי אחה"צ... אם לא יבטלו לי את העבודה, או ביום חמישי על הבוקר...

מביא איתי צבא ערפדים (יותר נוח לשינוע...)

אגב- טל, אפשר לעשות סידור מרוכז של מקום- כתובת, הוראות הגעה...
צפי אנשים וצבאות שהם משחקים... וכו'?

טוב, כפי שמסתמן כרגע, אם המלחמה לא נגמרת עד מחרתיים (=הקורס פסיכומטרי שלי נדחה), אני אוכל להגיע בטוח.

אני אביא איתי צבא טאו של 2,000 נק' (ברובו לא צבוע ואפילו מפורק קצת), ואני מצפה לציד מוצלח ומגוון בעיקר של אימפריאל גארד... הסיכוי היחיד של הטאו להצליח בקמפיין הוא להדיח את הIG ממקום שלישי. זה, כמובן, תלוי בכמה מזון לפולסים\צבאות IG יהיו :twisted:

שלום לכולם
אני בטוח מגיע 90% כי ה 10% האחרים קשורים בזה אם יגיסו אותי ליחידה שלי או לא.
אבל בגלל שאני עוד לא מגוייס וגם בגלל שממש היה לי כיף בכנס באריאל אני מגיע.
חוץ מזה אני גר בהוד השרון שלמי שלא יודע זה צמוד לכפר סבא. אז מי שרוצה טרמפ מצומת רעננה מרכז או מהתחנת רכבת בכפר סבא אני מגיע עם רכב ונותן לו טרמפ לכנס ואין לי בעייה לעשות את זה כמה פעמיים.
אז דברו איתי בהודעות פרטיות.

the mage אמר/ה:
המיניאטורות שלי מגיעות רק בספטמבר,אז אוכל לשחק בשל אחרים?

כה, אבל השאלה היא עם יש לך ספר צבא, וגם עם לא כדי לך לבוא בשביל לראות קרבות ולהבין את החוקים.

אמ....אני צריך לדבר עם אנשים אבל זה 99 אחוז שאני בא, יש לי קצת טריין אבל מסיבה מסוימת אנשים לא אוהבים אותו :evil:

נ"ב
אולי משהו יכול לקנות איזה שתי שפורפרות של דבק שלוש שניות למיניאטורות ואני ישלם לו בשבילן, כי יש לי די הרבה מינ"ז להדביק ובגלל הקטיושות אני לא ממש יכול ללכת לקנות.

כל מי שיהיה שם ישחק, אתה תוכל לראות איך משחקים ולבקש ממישהו שיסביר לך תוך כדי... אם תרצה אני משוכנע שהרבה אנשים ישמחו לעשות נגדך משחק הסבר, אבל אין צורך באיזה ארגון מראש

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

רוצים לעזור לי לסיים את התואר?
אשמח אם תמלאו את השאלון הזה, שימו לב שהוא כולל הקשבה להקלטה :)
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
חזרה