• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

פאת'פיינדר 1 כישרונות חדשים

הכישרון הראשון שלי לפאת'פיינדר!

פקודה זריזה
דרישות: 8 רמות בתורת הלחשים
אם חפץ קסם דורש ממך לומר מילת פקודה, אתה רשאי לעשות זאת בתור פעולה חופשית, אחת ל6-מתאם התבונה שלך סיבובים.
בנוסף, כאשר אתה מבצע התקפה מלאה, אתה רשאי לוותר על אחת ההתקפות כדי לומר מילת פקודה יחידה, כל עוד יש לך יותר מהתקופה אחת בהתקפה המלאה.
רגיל: מילת פקודה היא פעולה רגילה. יש לבצע התקפות בלבד בפעולת הסיבוב המלא ''התקפה מלאה''.

עריכה אחרונה:
יפה מאוד! תמיד כיף לראות תוכן חדש לפאת'פיינדר, שזו השיטה האהובה עלי...
כמה הערות קטנות:
הכשרון הזה, ממש, ממש, חזק.
אם חפץ קסם דורש ממך לומר מילת פקודה, אתה רשאי לעשות זאת בתור פעולה חופשית, אחת לסיבוב.
זה שובר חלק ניכר מהאיזון בשיטה, שבו חפצ"ק עם מילות פקודה מגבילים את המשתמש בצורה משמעותית, ולתת למישהו להשתמש כל תור בפקודה כחופשית - מרגיש לי קצת שבור מדי...
בנוסף, כאשר אתה מבצע התקפה מלאה, אתה רשאי לוותר על אחת ההתקפות כדי לומר מילת פקודה יחידה, כל עוד יש לך יותר מהתקופה אחת בהתקפה המלאה.
אם הבנתי אותך נכון - אתה מתכוון שהוא יוכל לומר מילת פקודה נוספת מלבד זו שהוא אמר כפעולה חופשית? שוב, מרגיש לי קצת חזק מדי...

חשבתי על שתי כיוונים לשינוי אם תרצה, כדי לשמור על האיזון והמקוריות שברעיון שלך:
1. לתת דרישות גבוהות, כמו הגבלת דרגה, או אפילו יותר טוב - דרישת מינימום רמות גבוה בתורת הלחשים, שזה ממש מתאים לרעיון.

2. במקום להגדיר שפקודה זה פעולה חופשית שמשאירה לך סיבוב מלא לעשות מה שתרצה, אפשר לשלב מילת פקודה כחלק מפעולה אחרת, קצת כמו
המאגוס שמטיל לחש ומבצע התקפה... לדוגמא אפשר להגדיר שכחלק מפעולת התקפה (בודדת) או אפילו הטלת לחש, אפשר גם לומר מילת פקודה.
כמו כן, אפשר להמשיך ולתת כישרונות הרחבה, לדוגמא כישרון שיאפשר לשלב פקודה כחלק מהתקפה בודדת, אפשר להגדיר כמו שקבעת בהתחלה, לשלב אותו בפעולת התקפה מלאה - יתרון עוצמתי בהחלט. וכן האלה על זה הדרך:D.

מקווה שלא הייתי ביקורתי מדי, דווקא בגלל שאהבתי את הרעיון המקורי רציתי שהוא כמה שיותר טוב!

עוד כישרון!

חדו-ידני (תגידו שלום לדריזט)
דרישות: זריזות 18, 5 רמות אקרובטיקה, מקצוע יוקרה סייף
אתה סייף מומחה, ידיך פועלות כאילו היו יד אחת. כאשר אתה אוחז שתי סייף, אתה נחשב כאילו אחזת אחת ביד אחת, לצורך הפעלת יכולות וכישרונות. מתאם זריזות/מנוחה ארוכה, כאשר אתה מתקיף עם סייף, אתה רשאי לבצע התקפה נוספת. כישרון זה לא משפיע על התקפה מלאה.
רגיל: שני נשקים נחשבים תמיד לשני נשקים, התקפה עם סייף לא נלווית עם אחת נוספת.

אני ממליץ לקרוא לעומק את החוקים לפני שאתה כותב כישרונות שמשנים אותם ולהבין את המקום ממנו הם מגיעים.

במקרה של חפצי הקסם- להפעיל חפץ קסם זה שווה ערך ללהטיל לחש, רוב ההשפעות של חפצי קסם הן פשוט לחשים- והאפשרות היחידה אפילו לאשפים או מכשפים להטיל מספר לחשים ביום זה לחש מואץ.

כנ"ל הכישרון השני. התקפות נוספות זה עוצמתי, ובכללי הסיבה שיש הרבה כישרונות לאלו שמחזיקים נשק חד ידני וכלום ביד השנייה זה כדי לאזן את סגנון הלחימה הזה אל מול סגנון הלחימה של לחימה בשני נשקים ובעצם לאפשר לכל שחקן להיות מאוזן ביחס לחבריו לקבוצה מבלי הבחירות הפלאפיות בנוגע לסגנון הלחימה שהוא עשה לדמות שלו.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה