• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

כותבים סקירה וזוכים במשחק… ספר הבסיס של BRP

בעיכוב מסוים עקב החגים, נסיעה לחו״ל וגם כנס אייקון, אני שמח להציג את ההגרלה של חודש אוקטובר!

יש משחק תפקידים או לוח שאהבתם (או לא), קניתם לאחרונה או פשוט מעורר בכם רצון לכתוב לו סקירה?
כתבו אותה במהלך החודש והשתתפו בהגרלה - הפעם לספר הבסיס של שיטת BRP - basic roleplaying.
1760093083986.webp
BRP היא שיטת ק100 שלמעשה מבוססת על השיטה של קריאתו של קתולהו רק בגרסה גנרית לכל עולם.
ההגרלה היא בחסות כאוסיום וחגיגות 50 השנה לחברה.

בהגרלה הקודמת, של משחק הלוח חורבותיה של ארנאק זכה @יוני ונכתבו שמונה סקירות חדשות.

איך משתתפים בהגרלה?
על כל סקירה שתכתבו, תקבלו כרטיס אחד להגרלה. בתחילת נובמבר נגריל את הכרטיס הזוכה שיקבל את המשחק מתנה (באיסוף עצמי).
מה צריך כדי לכתוב סקירה?
פשוט מאוד, מפרסמים אותה בפורום כתבות, כשהיא צריכה להיות כתובה בסגנון של סקירה ולעמוד בתנאים הבאים:
  • להיות מקורית
  • להיות באורך של 500 מילה לפחות
  • לתאר את המשחק ולהכיל את חוות הדעת שלכם על המשחק
  • לכלול תמונות, לפחות של הכריכה, ולהעלות אותן לפורום.
  • להיות כתובה ברמת עברית ותחבירית נאותה, לא ג'יבריש או טקסט מייגע - לשיקול צוות התוכן של הפונדק.
  • (מומלץ) אחרי פרסום הסקירה בפורום, לפרסם אותה גם במדיה חברתית (פייסבוק וכד')

BRP היא שיטה נהדרת, אבל שימו לב שהספר הזה מציע המון אופציות של חוקים וחוקי עזר ולא מתכוון שתשתמשו בכולן. יש שם למשל גם את שיטת הקסם של רונקווסט וגם את שיטת הקסם של קת'ולהו וסטורמברינגר ושתי שיטות הקסם האלה לא מתוכננות לתפקד במקביל באותו עולם.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בואו להשתתף במשחק הפורום שלי, הלקחנים! משחק עם מכאניקה פשוטה שמבוסס על הספר הלקחנים.
הי זוכרים אותי? הרבה זמן לא התחברתי
סשן רווי אימה מזוויעה מבית היוצר של "אימה על האוריינט אקספרס"
שנה חדשה, אבל סטראהד ישן.
עוד חוויות מבארוביה בהנחייתי.
יש קבוצה חדשה! והפעם במהדורה חמש.
חזרה