• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

כוחם של אלפים - עץ משחק (PF2) [4/4]

נושא
יומן
סיקיניק יודעת שאם הנדלים רעילים כמו ששורש-בר חושבת, היא כנראה כבר הרעילה את עצמה כי גם היא, כמו התרנגול, אכלה מהם. אולם, היא עדיין לא ממהרת לשתות מהשיקוי ומעדיפה לראות מה קורה קודם לתרנגול ו/או למי שבוחר לשתות.

במיומנות מרשימה ראהאזיק מצליח לתפוס עם הפינצטה כמה נדלים מתוך חורים בקירות וברצפה, והוא מכניס אותם לצנצנת בכדי להחזיר לקורידה לאחר מכן. אין ספק שהנדלים מתנהגים בצורה מעט מוזרה, כאילו הם מבוהלים או מגורים ממשהו - הם מטפסים על דפנות הצנצנת ואחד על השני, חסרי מנוח, ולו היה להם מעט יותר כוח וודאי היו מרימים את המכסה ובורחים לחופשי.
אם כן, נותר לכם להשיג דגימות מהקאנאל ליד בימת הדוברים, מהמטבח של חדר האוכל, ומגני הלשי.

סיקיניק מתעלמת מראהאזיק ומארוחת הצהריים שהוא תופס כשהיא פונה אל שורש-בר, "המורה השפית ביקשה שנחקור חרקים בשלושה מקומות אחרים. מה את יכולה לספר לנו על הקאנאל, המטבח והגנים ואיך ההתנהגות של החרקים הנמצאים בהם שונה מבדרך כלל?"

"הו... א-אני לא בטוחה מה קורה בשאר המקומות שציינת, ס-סיקיניק..." שורש בר עונה בשקט, למרות שנראה שהיא מסתכלת יותר לכיוונו של דיבוקו מאשר לסיקיניק כשהיא מדברת איתה, כאילו מוודאת איתו שהיא עושה עבודה טובה. "א-אני רק ציינתי למורה ק-קורידה שהנדלים במעונות מתנהגים מ-מוזר לאחרונה... שמתי לב לכך אחרי שהת-תרנגול שלי ניקר כל כך הרבה מהם מהרצפה... הו, וס-סיקיניק, סליחה שאני מתערבת... אבל אולי לא כ-כדאי שתאכלי מהחרקים האלה שמתנהגים מוזר... אולי נמלים זה ע-עדיף?... הו סליחה, סליחה שאני אומרת לך מה לעשות, סליחה, את לא צריכה להקשיב לי..." הנולית הקטנה משקשקת את ראשה בבושה.

אתם עושים את דרככם אל חדר האוכל, שבאופן מפתיע שקט בשעה הזאת, כשביום רגיל המטבח כבר היה גועש עכשיו בהכנות לארוחת הצהריים. לאמאסי יאו, הטבחית הראשית, עומדת בכניסה לחדר האוכל ומנסה להרחיק כל מי שמתקרב - היא מחזיקה שק עם מנגו ונותנת אחד לכל סטודנט רעב כיוון שהיא לא יכולה להאכיל אותם כמו שצריך, מבקשת מהם לחזור מאוחר יותר. כשאתם מתקרבים היא מנסה לשלוח גם אותכם משם, עד שאתם מסבירים שאתם כאן לבדוק לגבי החרקים במטבח שלה, והיא פולטת אנחת רווחה.
אני יכולה לספר לכם, אם ככה, למרות שלא רציתי שהעניין יתגלה לשאר התלמידים. אנחנו רואות הרבה פשפשים במטבח לאחרונה. יותר מבדרך כלל, ובדרך כלל אומר אפס מהם. רק היום קיבלתי סל של קסאווה טרייה. היו בפנים כל כך הרבה פשפשים שהפלתי את הסל מרוב פליאה, והקסאווה והפשפשים נשפכו על הרצפה! ביקשתי מהעוזרת שלי, אבנה, לנקות את הרצפה בזמן שאני מרחיקה מכאן את כולם..." לאמאסי נראית מובכת מהטעות שלה. "זאת הסיבה שהמטבח סגור כרגע."

דיבוקו מסתכל סביב וקורא לחושי החיה הטמונים בתוכו. עינין נעשות צהובות, האישונים מצרים, ורוחו של הטורף מפעמת בו - הופכת אותו מודע לכוחות הקסומים שרוחשים סביבו בעודו מחפש את החרקים. הכל שוקע לרקע, ובעולם נותרים רק שני דברים - הוא, והטרף. הוא שולח אצבעות שמנמנות לכיוון בו הוא חש את הטרף, ולשונו מחליקה באופן לא מודע על פני שפתיים ושיניים - שנראות מעט יותר מחודדות משהיו לפני רגע.
Meta
מטיל קריאת הילות
ארקנה
16+2=18

"נו, ועם יש פשפשים באוכל אז לא אוכלים אותו? האקדמיה הזו לא מכשירה מגים גם למטרות צבאיות?!" ראהאזיק מנסה לנחם את הטבחית, נכנס למטבח, ומנסה לתפוס כמה פשפשים בתוך צנצנת.
meta
טבע 22

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה