• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עולמות פראיים כביש השוקו: הזמנים של ת'ארור, מוכן (לביקורות)!

המערכה הראשונה בעולם המערכה החדש שלי מוכן! כביש השוקו: הזמנים של ת'ארור!
הבא בתור, הרפתקה לעולם בשם "הכיבוש הגדול".
אשמח לביקורת.

המערכה הראשונה בעולם המערכה החדש שלי מוכן! כביש השוקו: הזמנים של ת'ארור!
הבא בתור, הרפתקה לעולם בשם "הכיבוש הגדול".
אשמח לביקורת.
זה מה שהרצת לי?

אני יודע שזה נשמע מוזר, אבל לדעתי יותר טוב לא לתרגם את השמות. במקום חטיפטונים, קידנאפטורנים, וכדומה. טוב אולי ליל שתיל נשמע יותר טוב מYung $apling

עריכה אחרונה:
אכן, אבל הוא עבר שינוי אפילו מאז.
לגבי תרגום שמות - זה דווקא המקור, האנגלי זה תרגום... אבל כן, באנגלית הרבה דברים יצאו יותר טובים.
רגע בעצם ההרפתקה הזו הייתה מבצע חורשחור!

עברתי ברפרוף על הקובץ, וסחתיין על ההשקעה ועל התוצאה שיצאה בסוף.
אני כן חושב ששווה לך/לכם להשקיע יותר בעימוד - כותרות, הפרדה בין פרקים וכיו"ב כדי שיהיה קל יותר לקרוא.
אבל נראה חמוד ביותר למשחק בסגנון מד"ב פארודי / הומוריסטי (זה ה Vibe שקיבלתי מהקריאה).

Hey everyone! I'm Tharorre's Herald (actually, that's my character on our playtests) and I'm a writer in our group.
Due to I Am A Druid having problems with his computer and account, only the English version of The Great Conquest is going to be ready this month. You'll get the Hebrew version next month, or even later - depends on technical issues and the kind.
Below is Druid's translation of this message:
שלום לכולם! אני השליח של ת'ארור (או לפחות זו הדמות שלי בפלייטסטים שלנו) ואני כותב בקבוצה שלנו. מאחר ולדרואיד יש בעיות בחשבון ובמחשב שלו, רק הגרסא האנגלית של ''הכיבוש הגדול'' תהיה מוכנה החודש. תקבלו את הגרסא העברית בחודש הבא, או אף אחרי - תלוי בבעיות טכניות ודברים דומים.

עברתי ברפרוף על הקובץ, וסחתיין על ההשקעה ועל התוצאה שיצאה בסוף.
אני כן חושב ששווה לך/לכם להשקיע יותר בעימוד - כותרות, הפרדה בין פרקים וכיו"ב כדי שיהיה קל יותר לקרוא.
אבל נראה חמוד ביותר למשחק בסגנון מד"ב פארודי / הומוריסטי (זה ה Vibe שקיבלתי מהקריאה).
היי, אני BigHummus בדיסקורד, שיחקתי את ung $apling¥ הראפר/דרואיד הגרובליאני בהרפתקה שהוא הריץ, וזה בהחלט הvibe. די מזכיר את מלחמת הכוכבים ואני אוהב את זה.

So we have a question for you about the Grooblian race.
They get the ability to cast "beast friend" on plants, with 5 PP. It is a very powerful ability, and it "cost" the race it's full ability cap with no penalty abilities (we wanted "no inner organs" but canceled it for a lack of race points and no justified penalties). And it shouldn't have, because it's not like an edge, it's weaker - the Special Background edge gives a character 20 PP if it has 1 power only...
Your advice? Should it "cost" 2 ability points for the race like edges or 1?
Hebrew:
שאלה לנו אליכם לגבי הגזע הגרובליאני.
הם מקבלים את היכולת להטיל ''חבר חייתי'' על צמחים, עם 5 נקודות עצמה. זו יכולת מאוד עוצמתית, ו''עולה'' לגזע את מלוא סך היכולות שלו ללא יכולות חיסרון (רצינו להוסיף ''לא איברים פנימיים'' אבל לא היו נקודות ולא חיברונות מוצדקים). אבל, היא לא הייתה אמורה, כי היא לא כמו יתרון, היא חלשה יותר - הייתרון ''רקע מיוחד'' נותן לדמות 20 נק' עצמה אם יש לה כוח 1...
עצתכם? האם זה צריך לעלות 2 נק' יכולת לגזע כמו יתרון או 1?

In addition, we decided to let you create the characters that we'll build for the example cards!
So whoever wants to submit a character, just describe it here. If you wanna "vote" for a character, just give it a 'like'. The two lead characters will be built for the example character cards. Maybe more.
Ex:
Patty Korkov, Grooblian
Patty is a very curious Grooblian. When a Jackalesh research ship reached Grooblis, he joined them on their way back to Mars, because unlike other Grooblian, he didn't want to be isolated at Grooblis forever. Olly, the researcher of the research ship, became his mentor. Patty became a Jackalesh and is specializing in fire magic and is a very quick melee fighter relying on his speed.
בנוסף, החלטנו לתת לכם ליצור את הדמויות שנבנה לקלפי הדוגמה.
אז מי שרוצה להגיש דמות, שיתאר אותה כאן, ומי שרוצה להצביע לדמות, זיסמן את ההודעה בלייק. שתי הדמויות המובילות - יכנסו לקלפים. אולי גם יותר.
דוגמה:
פאטי קורקוב, גרובליאני
פאטי הוא גרובליאני מאוד סקרן. המשלחת מחקר של הג'קאלש הגיעה לגרובליס, הוא הצטרף אליהם בדרכם חזרה למארס, כי בניגוד לגרובליאנים אחרים הוא לא רצה להתבודד לנצח בגרובליס. אוליב החוקר של אותה ספינת מחקר, נהיה המורה שלו.
פאטי נהיה ג'קאלש ומתמחה בקסם אש. הוא לוחם קפא''פ מהיר במיוחד המסתמך על מהירותו.

So we have a question for you about the Grooblian race.
They get the ability to cast "beast friend" on plants, with 5 PP. It is a very powerful ability, and it "cost" the race it's full ability cap with no penalty abilities (we wanted "no inner organs" but canceled it for a lack of race points and no justified penalties). And it shouldn't have, because it's not like an edge, it's weaker - the Special Background edge gives a character 20 PP if it has 1 power only...
Your advice? Should it "cost" 2 ability points for the race like edges or 1?
Hebrew:
שאלה לנו אליכם לגבי הגזע הגרובליאני.
הם מקבלים את היכולת להטיל ''חבר חייתי'' על צמחים, עם 5 נקודות עצמה. זו יכולת מאוד עוצמתית, ו''עולה'' לגזע את מלוא סך היכולות שלו ללא יכולות חיסרון (רצינו להוסיף ''לא איברים פנימיים'' אבל לא היו נקודות ולא חיברונות מוצדקים). אבל, היא לא הייתה אמורה, כי היא לא כמו יתרון, היא חלשה יותר - הייתרון ''רקע מיוחד'' נותן לדמות 20 נק' עצמה אם יש לה כוח 1...
עצתכם? האם זה צריך לעלות 2 נק' יכולת לגזע כמו יתרון או 1?
Keep in mind most people here prefer reading in Hebrew.
היכולת של הגרובליאנים לדעתי די תלויית סיטואציה; אם אין צמחים לידך אתה לא ממש יכול לעשות משהו איתה, וגם אם אתה כן, הצמחים לא ילחמו בשבילך עד המוות, אני השתמשתי בה כדי לשכנע vines להפוך לחבל עבה יותר, ושיחים שיעכבו תנועה דרכם.

In addition, we decided to let you create the characters that we'll build for the example cards!
So whoever wants to submit a character, just describe it here. If you wanna "vote" for a character, just give it a 'like'. The two lead characters will be built for the example character cards. Maybe more.
Ex:
Patty Korkov, Grooblian
Patty is a very curious Grooblian. When a Jackalesh research ship reached Grooblis, he joined them on their way back to Mars, because unlike other Grooblian, he didn't want to be isolated at Grooblis forever. Olly, the researcher of the research ship, became his mentor. Patty became a Jackalesh and is specializing in fire magic and is a very quick melee fighter relying on his speed.
בנוסף, החלטנו לתת לכם ליצור את הדמויות שנבנה לקלפי הדוגמה.
אז מי שרוצה להגיש דמות, שיתאר אותה כאן, ומי שרוצה להצביע לדמות, זיסמן את ההודעה בלייק. שתי הדמויות המובילות - יכנסו לקלפים. אולי גם יותר.
דוגמה:
פאטי קורקוב, גרובליאני
פאטי הוא גרובליאני מאוד סקרן. המשלחת מחקר של הג'קאלש הגיעה לגרובליס, הוא הצטרף אליהם בדרכם חזרה למארס, כי בניגוד לגרובליאנים אחרים הוא לא רצה להתבודד לנצח בגרובליס. אוליב החוקר של אותה ספינת מחקר, נהיה המורה שלו.
פאטי נהיה ג'קאלש ומתמחה בקסם אש. הוא לוחם קפא''פ מהיר במיוחד המסתמך על מהירותו.
יאנג סאפלינג, ראפר ודרואיד גרובליאני.
יאנג סאפלינג (נולד יאריב סאריהן) הוא (תכלס them אבל אין לזה מקבילה בעברית) ראפר, ויג'ילנטי, כוכב ילדים ושכיר חרב גרובליאני שמתמחה בשימוש בקסם דרואידי, בקסם האישי שלו, ובאקדח הלייזר המוזהב והגדול שלו כדי לחסל אויבים. הוא הצטרף לג'אקאלש כי הוא רוצה לשנות את המסדר מבפנים, להחליף את שיטות הלימוד בו ולהפוך אותי להרבה יותר גדול ואקטיבי.

So I'll only write Druid's translation when possible.
זה עוד חולשה לגבי הגרובליאנים, בהחלט. לכן שאלנו - זה יותר חלש מהיתרון.

לגבי יאנג - אני (דרואיד) זוכר אותו, דמות מגניבה. אתה יכול לכתוב ''יאנג סאפלינג הם'' כמובן. וכבר יש לנו אותו מוכן, הודות לך :).

הבעיות במחשב של דרואיד חזרו מהר משציפינו.
הוא יקח את המחשב לאיש-מחשבים ברביעי, אבל יכול להיות שיקח זמן עד שהמחשב יעבוד שוב.
אז הגרסה העברית נדחית שוב.

עדכון מדרואיד: הוא ניסה שוב, אם המחשב שלו לא יעשה מסך כחול באמצע, זה עובד.
עריכה: מצטערים, אמנם הסריקה אמרה שאין בעיה - אבל מיד לאחר מכן המחשב שוב הציג מסך כחול.

עריכה אחרונה:
הי, רצינו לבקש ביקורת על שני יתרונות ספציפיים:
נחוש במיוחד
רשאי לנצל פז ולגלגל נחישות עם -1. בהצלחה, זוכה ב2 פז.
רצינו לשאול, האם זה מוגזם? הסיכוי לקבל פז אם מצליח בגלגול נחישות עם -1?
אדרנלין
בתחילת קרב, בעת גלגול היוזמה, מגלגל את זריזותו ומוסיף את התוצאה ליוזמה.
11=J
12=Q
13=K
14=A
מקסימום 14.
האם זה טוב מדי? חלש מדי? לא ברור לנו.
נחישות זה Spirits, זריזות זה Agility

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה