• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עולמות פראיים כביש השוקו - הזמנים של ת'ארור: טעימה קטנה מהכיבוש הגדול

עריכה אחרונה:
I have a question of my own:
I tried to read it with the little Hebrew I know, and found the name "Lamankachatts". Now I know it's read Lamnkkhatsz, but shouldn't you put some Niqqud so that people will understand what it's read like? Also Lucassiariar can accidentally be read "Luchassiariar". And similar stuff.

1. השם "לוכאס" הוא בבירור עיוות באיות של השם "לוקאס", אז שם אני לא דואג.
2. אני בכלל לא דואג לגבי שמות וכאלה... כל אחד יבטא איך שבא לו. זה לא באמת משנה. כשזה ישנה (כלומר - כשנגלה שיש שמות דומים מדי זה לזה), אנקד.

עדכון: פרקים 1-7 הושלמו בכללי, ועכשיו פרק 8 בעבודה. אני מניח שעד סוף פסח אשלים את כל הפרקים בכללי, וגם את נספח כלי הרכב. אז ישארו רק נספח המפלצות, נספח הסיפורים הפראיים, נספח המפות, ונספח הסיפורים הרזרביים.

הכל הושלם, רק חסרים נתונים ליצורים וכל מיני עזרים.
מקווה להביא אליכם את ההרפתקה עד סוף יולי, אבל לא בטוח - המבחן האחרון שאצטרך לעבור יהיה שבוע הבא ועד אז אין לי יותר מדי זמן.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה