• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

יש פה שחקני DDO

מה פתאום, אנלא מוציא שקל על המשחק הזה. התכוונתי ארבע דמויות בכל השרתים, לא באוריאון...
האמת שבכלל לא זכרתי שיש לי את הדמות הזאת, עד שחשבתי לפתוח שם דמות בגלל הגילדה וראיתי שכתוב שכבר שיחקתי בשרת הזה...

המ, אני מעוניין להצטרף לגילדה. השם הוא alien, ואני בן אנוש לוחם\נוכל. ויש לי שריון פרווה עשוי ינשודוב (או לפחות יש לי ראש של אחד על החזה), שזה חמוד.
אז איך אני מצטרף (זמנים, מקומות)?

יש לי שחקן באוריאון רמה אחד
עברתי את המשימה הראשונה שנכנסים למערה
ואני תקוע בתוך ההאי עשיתי כבר את המשימה עם הדלת החשוכה הזאת
והרגתי את כל הזומבים והשלדים
הבעיה זה שאני לא עובר שלב והכל באנגלית אז אין לי מושג מה עושים

אתה מתכוון למשימה הראשונה שבה צריך לעזור לחבורה?
כי אם כן, אז אחר-כך לך לאנשים שיש להם גביעי זהב מעל הראש ודבר איתם. אחר-כך לך לדלתות הזהב שבמפה, כנס למבוכים וסיים אותם.
וכדי לעלות רמה אתה צריך לדבר עם המאמן שלך(הוא בצורת עלה כחול על המפה).

פשש תודה על העזרה:)
אני תקוע במשימה עם התחרות שאני צריך להכנס לתוך בר ולהרוג מפלצות
ואחרי זה למחסן שם אני תמיד מת בבוס=\
יש לו פול חיים

אם אתה נתקל בבעיות בהרפתקא תנסה להנמיך את רמת הקושי.
כשאתה נכנס להרפתקא יש מסך שיש עליו דרוגי קושי, בד"כ המד הוא על רגיל, אבל אתה יכול להנמיך את הקושי לסולו.

מילולית זה רמת קושי "אגבית" או משהו, אבל אי מודה שזה לא נשמע טוב (מצד שני, "סולו" זה מטעה- אפשר לעשות משימות בקושי הזה גם בחבורה).
והדרך היחידה פחות או יותר (לפי הנסיון שלי) להסתדר במשחק היא לעבוד בחבורות- אתה יכול למצוא חבורות פתוחות בתוך האפשרות שנראית כמו שני פרצופים בתפריט למעלה. אבל אני מודה שאם עובדים עם חבורה אנגלית זה די חשוב (למרות שלא ברור לי איך אתה מצליח להסתדר בלי לדעת אנגלית).

טוב,אחרי שהגעתי לדרגה שבע אני פשוט השתעממתי סופית. המשחק חוזר על לעצמו באופן מעצבן ואין בו ממש גיוון... אז אני תורם את כל כספי(9000 מ''פ)...
למעוניינים:פה או ה''פ.

דראגולד:
אם אתה צריך כסף לעשות שיפורים לגילד של הפונדק,אני אתן לך כסף.

שאלה
למה כל הזמן יוצא לי miss ופעם במאתיים מכות זה מוריד משהו?
זה מעצבן בשביל לעבור משימה עלובה רצח אני חייב שיהיה איתי שכיר חרב

אתה עם שני נשקים? כי אם כן, אז תנסה להיות עם אחד, כי שני נשקים נותנים מחסר.
אם אתה עם נשק אחד, אז זה זה לא אמור לקרות אלא אם כן אתה נלחם עם נשקג שאתה לא מאומן בשימוש בו.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה