לאו ירוק הגלימה
פונדקאי ותיק
יש סרט(מושכר בבלוקבאסטר בראשון) שמשלב את שניהם, היו גם כמה פרקים אם שניהם בסדרה שמשודרת היום בAXN.
למישהו עוד חוץ ממני יש דהז'ה וו עם המטריקס?Ferenheit אמר/ה:הקוויקנינג זה משהו עמוק ורחב יריעה, זה אסנס, מהות, צ'י, קי, צ'אקרה, אנרגיה, מאנה, הקה, חשמל! זה לא תהליך, זה כח מניע. הקוויקנינג נמצא בחוץ תמיד, סביב בן האלמוות ובתוכו. הקוויקנינג מחבר את כל היצורים החיים. הוא גורם לתנועה הראשונית, למכת הפתיחה בכדורי הביליארד, שיוצרת את תגובות השרשרת. כשבן אלמוות מת זה שהרג אותו מקבל את העוצמה שלו, הקוויקנינג שם, חולפת דרכו.
לא כי זה לא קשור. קודם תראה אחר כך תדבר על דז'ה וו לסרטים מעאפנים (רק המטריקס הראשון טוב).Wood-Elf אמר/ה:למישהו עוד חוץ ממני יש דהז'ה וו עם המטריקס?Ferenheit אמר/ה:הקוויקנינג זה משהו עמוק ורחב יריעה, זה אסנס, מהות, צ'י, קי, צ'אקרה, אנרגיה, מאנה, הקה, חשמל! זה לא תהליך, זה כח מניע. הקוויקנינג נמצא בחוץ תמיד, סביב בן האלמוות ובתוכו. הקוויקנינג מחבר את כל היצורים החיים. הוא גורם לתנועה הראשונית, למכת הפתיחה בכדורי הביליארד, שיוצרת את תגובות השרשרת. כשבן אלמוות מת זה שהרג אותו מקבל את העוצמה שלו, הקוויקנינג שם, חולפת דרכו.
ללא קשר לסרט (טוב, אולי כן...).פרנהייט אמר/ה:הקוויקנינג זה משהו עמוק ורחב יריעה, זה אסנס, מהות, צ'י, קי, צ'אקרה, אנרגיה, מאנה, הקה, חשמל! זה לא תהליך, זה כח מניע. הקוויקנינג נמצא בחוץ תמיד, סביב בן האלמוות ובתוכו. הקוויקנינג מחבר את כל היצורים החיים. הוא גורם לתנועה הראשונית, למכת הפתיחה בכדורי הביליארד, שיוצרת את תגובות השרשרת.
אממ... רק שאיש הנצח יצא כמה וכמה שנים לפני המאטריקס?Wood-Elf אמר/ה:אני התכוונתי לחלק הזה:
ללא קשר לסרט (טוב, אולי כן...).פרנהייט אמר/ה:הקוויקנינג זה משהו עמוק ורחב יריעה, זה אסנס, מהות, צ'י, קי, צ'אקרה, אנרגיה, מאנה, הקה, חשמל! זה לא תהליך, זה כח מניע. הקוויקנינג נמצא בחוץ תמיד, סביב בן האלמוות ובתוכו. הקוויקנינג מחבר את כל היצורים החיים. הוא גורם לתנועה הראשונית, למכת הפתיחה בכדורי הביליארד, שיוצרת את תגובות השרשרת.
קשר למטריקס עצמה.
זאת הטענה שלי!Ogmios אמר/ה:אממ... רק שאיש הנצח יצא כמה וכמה שנים לפני המאטריקס?Wood-Elf אמר/ה:אני התכוונתי לחלק הזה:
קשר למטריקס עצמה.
Ogmios אמר/ה:ואפרופו שיטות בית לאיש הנצח, בזמנו הסתובבה ברשת גם שיטה בשם Highlander: the Gathering שהתבססה על שיטת d10 של White Wolf.
די מוצלחת, למען האמת.
נראה ז-ו-ל. אגב, ככה כל הסידרה נראית, שיצא לי לראות אולי שני פרקים שלה.לאו ירוק הגלימה אמר/ה:http://grove.ufl.edu/~aquarius/img/hi3.gif
דנקן מקבל את התחייה.