• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

יקיצה אפלה - משחק World of Warcraft בביגור: קדימון+הרשמה

יש לך נקודה טובה death knight, אני מניח שבפגע האלמתים הגזעים שניתן לשחק הם:
בני אנוש, וכאן מדובר באותם בני אנוש אשר מכרו את נשמתם לטובת הפגע ומתפקדים כחברי כת ומעלים באוב או אבירי מוות.
ליצ'ים, כפי שאמר הנרוביאן מדובר לרוב באורקים חברי שבט 'ירח הצל' אשר היו מכשפים או מעלים באוב בעברם.
שליטי הקברים (Crypt Lords), נאמניו של אנוב'אראק, שהם בכלל נרוביאנים חנוטים.

אבל תצטרך לשאול את אייל בכדי לדעת לבטח מה הוא מתכנן.

כעקרון גם אלפים יכולים לשרת את נר'זול, כפי שניתן לראות במקרה של סילבנאס ווינדראנר.

קבוצת הפגע תהיה מגוונת במידה וכאמור תכלול ערב רב של גזעים כגון אורקים, בני אדם, אלפים, נרוביאנים וכו'.

גם אני וגם ערן (ומנחי הקבוצות האחרים שטרם נקבעו.. אנא הראו את עצמכם!) נשתדל מן הסתם ליצור דמויות מעניינות ומקוריות כדי לתת לשחקנים לחוות את אזרות' במלוא הדרה!

וסתם ניטפוק קל לערן - קיימת יבשת רביעית ומסתורית - ארץ מולדתם של הפנדארינים.

המשיכו להרשם בהמוניכם!

אני רוצה להיות בלוד אלף עם ILLIDAN השקסי,אבל אני יכול להגיע למקסימום של יומיים רצופים לכנס,אז רק שאני אדע איזה יומיים להגיע...\

ידע בעולם וורקראפט:לא מצוין,אבל בסיסי +++++++++++
ידע בק20:אני מכחיש כל קשר ביני ובין מכניקה...,אבל קיים :oops: (אל תגלו :oops: ..)

עריכה:
ראיתי שכתוב פה שהדראני שומרים על מאיב,אבל היא לא מתה?

doctor attrition אמר/ה:
כעקרון גם אלפים יכולים לשרת את נר'זול, כפי שניתן לראות במקרה של סילבנאס ווינדראנר.
תקן אותי אםאני טועה... אבל סילוואנאס לא השתחררה מהשליטה של נרז'ול, בגדה בארת'ס, הקימה צבא של באנשיות וטורפי גופות שהצליחו להשתחרר גם מהשליטה של נרז'ול, ואז יצאה לצוד את אדוני האימה של קילג'יידן, כשהיא מחסלת שניים מהם ולוכדת אחד שנשבע לשרת אותה?

the Nerubian אמר/ה:
doctor attrition אמר/ה:
תקן אותי אםאני טועה... אבל סילוואנאס לא השתחררה מהשליטה של נרז'ול, בגדה בארת'ס, הקימה צבא של באנשיות וטורפי גופות שהצליחו להשתחרר גם מהשליטה של נרז'ול, ואז יצאה לצוד את אדוני האימה של קילג'יידן, כשהיא מחסלת שניים מהם ולוכדת אחד שנשבע לשרת אותה?
נו זה לא סותר את מה שהוא אומר....
כי היא עדיין הייתה בשליטה של נרג'ול, פשוט היא נשבעה לנקום בארטס והשנאה שלה זה מה ששחרר אותה מהשליטה של נרג'ול או משהו כזה... אבל אני לא ממש זוכר

טוב, שמישהו יעביר אותי לקבוצת הברית, אני רוצה לשחק פלאדין.

נ"ב
למי שלא יודע:
בזאת אני יוצא בהכרזה כנגד מאטרים קוטון: מעכשיו ועד מתי שיתחשק לי אני הולך לשחק פלאדינים מושלמים ללא רבב, חסרי שקר ושמוש ברעל, התגלמויות הצדק והטוב בכל אשר יעברו.
עד היום לא שיחקתי פלאדין, אבל זה ממש עובר ושובר כל גבול. רק בשביל הנקודה המאוד מאוד מאוד מטופשת שיש אכן מישהו מושלם ביקום, אני הולך לעשות את זה. נ ק ו ד ה.

מחייבת במידה סבירה. נא להרשם רק אם אתם מתכוונים להגיע ולפי הלו"ז הנוכחי שלכם תעשו מאמצים כדי לפנות פגישות/אירועים שעולים על המשחק.

נ.ב. זה לא עץ זבל. את הודעות הזבל תשלחו כהודעות פרטיות. לתשומת לבכם.

טוב, נראה לי שאני לא יכול להתחייב. אם במקרה יהיה לי זמן פנוי, אני אצפה בכם מהצד. כולם מדברים על המשחק הזה בהתלהבות, ובעצם שוכחים את המטרה הראשונית: מפגש פורום. אני מניח שלא יהיה לנו הרבה זמן לדבר אחד עם השני אם כמעט כולם ישחקו.

יום היקיצה קרב ובא, אבל טרם מצאנו מנחים נוספים מלבדי ומלבד אייל, כמו כן עד כה ההרשמה מדשדשת על אף תופעת הכרזת הכוונות הנרחבת במשאל המקדים.

אז הרשו לי לחדש את הקריאה למנחים ולשחקנים להירשם לפרויקט עבור ביגור הקרוב! כרגע מנחים נדרשים בדחיפות היות וזו אמונתי כי מרבית השחקנים ירשמו בסמוך למועד הכנס בין כה וכה.

לפלאפי: בוגד! העדר לא ישכח את הבוגדנות הזו, עורק לברית אה? החמצה שלך, אתה זונח משחק תחת הנחייתו של זוכה תחרות העמותה "סופה במדבר" (כן, אני הולך להזכיר את זה לכולכם במשך חודשים ארוכים). חכה תראה כשאחד השחקנים שלי 'יפתח לפלאדין שלך ת'תחת'* בקרב...

*הדברים נאמרו בבדיחות הדעת ואינם איום אמיתי, הרי כולם יודעים את זה שהעדר קורעים את הברית בלי למצמץ. הסיבה להפסדים שלהם ב-warcraft 1+2 היא רק בגלל שבליזארד משוחדים כלפי פנטזיה קלאסית (בני האנוש תמיד מנצחים את האורקים, בעעע). הראנו להם מה זה בכס הקפוא!

אני מבקש מכם לסלוח לידידי מוכה הקדחת.. דברים אלו נאמרו בבדיחות הדעת וברותחין.

ידוע לכולם כי למרות שהעדר ניצח באירוויזיון, הוא כאין וכאפס אל מול כוחות הברית הנוצצים והמגניבים.

נ.ב. קיימים הסיכויים שאני אעבור להנחות את קבוצת הברית, פשוט כי אני באמת אוהב אותם :)

אני לא רואה מה קשור העובדה שאני אנחה לך את המשחק לכך ש"לא תשחק פלאדין"?

לתשומת לבך, אתה כבר משחק פלאדין (בדוק נא את ההודעה הראשונה של פיט בנושא)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה