• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

פאת'פיינדר פראי יצירת חפצים מאור

התחלתי להכין דמות אאסימרית קוסמת שיכולה להשתמש באור. אני רוצה שהיא תוכל ליצור מגנים ונשקים עשויי אור יום. הקסם "יצירת חפץ" יכול ליצור חפץ שעשוי אך ורק מחומרים יומיומיים. אז איך אני יכול לעשות שהדמות תוכל ליצור חפצים מאור? אני רוצה שזה יהיה ממש עשוי מאור ולא שהאור מתגבש לצורת החפץ ומשנה את החומר.
בנוסף, האם הילת נזק היא ממסורת היצירה או ממסורת המגננה? בספר הבסיס כתוב מגננה ובמסך למנחה כתוב יצירה...

עריכה אחרונה:
התחלתי להכין דמות אאסימרית קוסמת שיכולה להשתמש באור. אני רוצה שהיא תוכל ליצור מגנים ונשקים עשויי אור יום. הקסם "יצירת חפץ" יכול ליצור חפץ שעשוי אך ורק מחומרים יומיומיים. אז איך אני יכול לעשות שהדמות תוכל ליצור חפצים מאור? אני רוצה שזה יהיה ממש עשוי מאור ולא שהאור מתגבש לצורת החפץ ומשנה את החומר.
הסגנון של חפץ עשוי אור תופס, בעיני. החפץ אמנם יהיה חזק רק כמו חפץ רגיל ויומיומי, אבל ניתן יהיה לראות עליו שהוא קסום ואירעי מטבעו.
בנוסף, האם הילת נזק היא ממסורת היצירה או ממסורת המגננה? בספר הבסיס כתוב מגננה ובמסך למנחה כתוב יצירה...
המסורת הנכונה היא יצירה (כך מופיע גם בנספח של מקצוע האשף, במסך המנחה, ובקלפי הכוחות).
בספר הבסיס בפרק הכוחות יש טעות – היא תתוקן בהדפסה השניה של הספר.

הסגנון של חפץ עשוי אור תופס, בעיני. החפץ אמנם יהיה חזק רק כמו חפץ רגיל ויומיומי, אבל ניתן יהיה לראות עליו שהוא קסום ואירעי מטבעו.
אין דרך ליצור חפצים מאור יום שגם יגרמו עוד נזק למפלצות שרגישות לאור הזה?
ואם הדמות הקוסמת יוצרת מגן קל מאור, האם היא עדיין לא תוכל לשאת אותו, או שהיא תוכל כי המגן עשוי אור טהור ובעצם לא מפריע לתנועות שלה?

אין דרך ליצור חפצים מאור יום שגם יגרמו עוד נזק למפלצות שרגישות לאור הזה?
להטיל העצמת נשק כדי לחזק את האור, לדעתי
:)
ואם הדמות הקוסמת יוצרת מגן קל מאור, האם היא עדיין לא תוכל לשאת אותו, או שהיא תוכל כי המגן עשוי אור טהור ובעצם לא מפריע לתנועות שלה?
זה עדיין מגן רגיל מבחינה מכאנית, אז כן – הוא מפריע לקוסמת.

להטיל העצמת נשק כדי לחזק את האור, לדעתי
:)
נראה לי שלנשק אני אשתמש בהעצמת נשק עם המתאם נשק רוחני, ובשביל מגן אני אשתמש בלחש הסטה שמסוגנן כמגן אור.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה