• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ילקוט היצורים

Restlin אמר/ה:
אם יש לך אפשרות לשלוח לי את זה למסג'ר או לאי סיקיו אז זה יהיה סבבה... אם לא תרשום את הכל בעץ... :D

אבל לא רשום לך האייסיקיו או המסנג'ר בפרופיל...
אתה יודע מה, אני פשוט אעלה את זה לפורום, כדי שכולם יוכלו לראות את זה. דרך אגב, אני חייב לשבח את עצמי שזה די יצירת אומנות. :idea:

דרך אגב, אני צריך קצת זמן לערוך את זה, אז חכה יום-יומיים. ואם עוד מישהו מתעניין, הגזע החדש יהיה כאן בעוד מספר ימים. השם שלו הוא - "בני-ענן".

טוב אז ככה

גזע: שינורן

השינורן הוא כחול וקטן בערך 1.25 מ' הוא חי בערים מסודרות וניתן לימצוא אותו בכל מקום חלקם חיים ביערות אבל הם מתבודדים
אישיות: השינורנים ברובם מתיישבים אבל חלקם חובב הרפתקאות וסיפורים על אוצרות ודברים מעניינים
השינורנים חיים 100 שנה ואז הם מתים הופכים לביצה והם בוקעים כמטאל שינורן וחיים עוד 400 שנה בסך הכל 500 שנה
יחסים: השינורנים אוהבים את כל הגזעים חוץ אורקים גובלינים ועוד גזעים אפלים
נטייה המיתישבים בדרך כלל מעדיפים סדר בעוד השינורנים הנוודים מעדיפים תוהו
דת הם לא ממש מאמינים בדת אבל חלקם סוגדים לאל הדרכים חלקם לשינוקרו אל השינורניםאו לשניהם
שפות שינורנית וכל שאר השפות שכן הם חושבים שכאי לדעת כמה שיותר שפות כדי להבין מה רוצים מהחיים שלהם
שמות: כל שם מתקבל בברכה אפילו שמות גמדיים ואלפים

תכונות הגזע:
+2 לזריזות +2לתבונה -2 לכוח
גודל: קטן
תוסף גזע +2 לבדיקות ידע כיוון שהם שומעים הרבה סיפורים
תוסף גזע +2 להסתתרות תנועה שקטה ואומנות הבריחה
ראיה באור מועט
מקצוע מועדף: נוכל וטברובדור אבל חלקם לוקחים מקצועות אחרים
גיל התחלתי ליציאה 32
אם יש עוד דברים לא ברורים שאתם רוצים לדעת על השינורן תישאלו

כתובת הדואר האלקטרוני שלי: [email protected]

מי שרוצה לדעת גם על מטאל שינורן שיבקש
אבל השם שינורן הוא מקורי לא שם ביידיש
אם תקבל את השינורן שלי לילקוט המיפלצות תרשום אותי בתודות בבקשה

ובכן, הנה גזע חדש (ואני מזהיר אתכם, הוא ארוך!):

בני-ענן (Cloudlings)

בני-ענן הם דיפלומטים מטבעם. הם מתקבלים בברכה בכל מקום, ויחסיהם בין אנשים עולים על אלו של כל גזע אחר – יש להם חוש טבעי לכך. בני-ענן הם גם מכשפים מטבעם, ויש הסוברים כי יכולות הקסם שלהם גובלות באלו של הדרקונים האדירים. עקב כל אלו, והעובדה שמשכנם הוא בממלכות אדירות המעופפות מרחק רב מעל האדמה, נקראים אלו גם "גזע האלים", ובצדק.
אישיות: לבני-ענן לרוב אישיות נינוחה ושלווה. הם אינם מרבים לריב עם אחרים, אך הם מעולים בפתירת ויכוחים. נעים להיות בחברת בני-ענן, ולכן הם מהווים דיפלומטיים מצוינים. למרות שלפעמים יש הרואים בבני-ענן שחצנים מתנשאים, הסוברים שכל העולם סובב סביבם והם מעל כולם, הם בדרך כלל אלו המקנאים באישיותם הנינוחה של בני-הענן.
בני-ענן אינם רודפי תהילה או רודפי בצע. הם מעדיפים שלום על מלחמה, ואוהבים אוירה שקטה. למרות זאת, אם המצב מחייב הם נעשים מנהיגים מעולים, היכולים להנהיג את מופקדיהם לניצחון ביתר קלות. המנהיגות טבעית אצלם כמו היחסים עם אנשים אחרים.
לבני-ענן ישנה משיכה טבעית לקסם, ולכל מה שקשור בכך. הם תמיד ישמחו לדעת דברים חדשים על קסמים שאותם לא ידעו קודם, אך בכלליות לא ניתן לכנות אותם סקרנים. בני-ענן לרוב מסתפקים במה שיש להם, ואינם רוצים יותר מכך. הנחושים ביניהם כמעט תמיד ישיגו את מטרתם, אך מאחורי משימה זו תמיד מסתתרת משימה אחרת, שבסיסה היא עזרה לאחרים או פתירת בעיות.
לבני-הענן אשר מתמחים בתורות הלחימה של מושג הכישוף מזג קצת יותר עצבני, אך הם לעולם לא ייאבדו את השלווה והנינוחות הטבעית לגזעם.
תיאור פיסי: בני-הענן בנויים בצורה שונה ביותר משאר הגזעים. הם גבוהים ביותר, וגובהם יכול לנוע מ-1.90 עד ל-2.40. למרות זאת מבנה גופם הוא רזה וצר ביותר, דבר הפוגע בחוזקם וחוסנם. משקלם בד"כ הוא 50 ק"ג, ויכול להגיע עד 70 ק"ג, אצל אחדים גבוהים במיוחד. צבע עורם נע מלבן לגמרי עד תכלכל בהיר, ועיניהם מלוכסנות ביותר וצבען כחול בהיר עד כחול עמוק. יש לבני-הענן צוואר מאורך מאוד ובקצהו ראש יחסית גדול, בד"כ חסר שיער. לבני-הענן אין ממש אף, אלא שני חריצים מלוכסנים, שאינם שונים בהרבה מעיניהם. הפה שלהם נראה קטן, אך כאשר הם מטילים את לחשיהם הוא יכול לגדול עד לפי שלושה מגודלו כשהוא סגור, ולחשוף שתי שורות של שיניים טוחנות. מלבד שיערות מעטות על הראש, אצל בודדים, לבני-ענן אין שיער גוף. אוזניהם של בני-הענן קטנות יחסית לאלו של בני אדם.
בני-הענן לרוב לבושים בגדים לבנים או כחולים, המשתלבים בצבע עורם הבהיר. גלימותיהם לרוב ארוכות מאוד, ורחבות, ולמרות גובהם של בני-הענן הגלימות משוות להם מראה יותר קטן, מכיוון שהן מאוד חופשיות ומשוחררות (בד"כ כדי לתת גישה נוחה יותר לשקי רכיבים מוסתרים, או ביצוע פשוט יותר של תנועות הנדרשות להטלת לחשים).
בני-הענן מתחילים את חייהם כמו בני-אדם, אך ככל שגילם נעשה גדול יותר, הם מזדקנים לאט יותר. כך יוצא שהם מגיעים לבגרות בגיל 20 בערך, אך לזקנה רק בגיל 250. בשלב כלשהו תהליך ההזדקנות של בני-הענן מואט כל-כך עד שהוא נפסק לגמרי. למרות שכך, טיבעם של בני-הענן הוא לחזור בעת זקנה למקום בו נולדו – לרוב בעירם השמימית – ושם לבצע טקס מסתורי, הסוברים כי מטרתו היא יצירת בן-ענן חדש מגופו של הקודם. רוב בני-הענן הולכים לעולמם בדרך זאת בערך בגיל 500, אך יש בודדים המתעקשים להמשיך לחיות. בסופו של דבר, אם הם עוד לא נהרגו בדרך כלשהי, יבואו שליחים מטעם העיר השמימית וייקחו את בן-הענן העקשן.
יחסים: התחום בו בני-הענן מתמחים בו. יחסים עם יצורים אחרים באים בטבעיות לבני-ענן. אין גזע שאתו בני-הענן אינם יכולים להסתדר, בסופו של דבר. גמדים הם בד"כ חשדנים כלפי כל היצורים, ובמיוחד לאלו שגבוהים מהם פי שניים. אלפים רואים בבני-הענן נינוחים מדי, וחצי האורקים גם הם לא מחבבים אף אחד. עקב משיכתם של בני-הענן לקסמים, הם מסתדרים יפה מאוד עם ננסים, אך הם גם נינוחים מדי לעומת בני-המחצית. בני-האדם וחצי-האלפים מסתדרים גם הם עם בני-הענן, עקב פתיחותם לאנשים השונים מהם, ולדעות מגוונות.
למרות שלבני-הענן יחסים טובים עם יצורים טובים, הם האויבים הגדולים ביותר של יצורי הרוע. אלא אם בן-הענן מפגין איפוק גדול לא לנסות לסלוד מרשעים, או שהוא מאולץ לכך, הוא לרוב יפגין סלידה עמוקה כלפי כל יצור רשע.
נטייה: עקב מזגם הנינוח והסובלנות של בני-הענן הם לרוב נוטים לניטראלי טוב. רוב השליטים של הערים השמימיות של בני-הענן נוטים לסדר-טוב, עקב הגישה הסדורה שלהם לניהול הערים המאורגנות של בני-הענן. ישנם גם בני-ענן רבים הנוטים לתוהו טוב, עקב היותם מכשפים מטבעם. בני-ענן כאלו לרוב נודדים בארצות זרות, ומחפשים אנשים לעזור להם. בני-הענן הבודדים הנוטים לרשע, הם לרוב כאלו מכיוון שנודו מחברת בני-הענן עקב מעשים נוראים שביצעו. בני-ענן כאלו הם מסוכנים במיוחד, אך למזל כולם הם גם נדירים ביותר, ולרוב לא יסתובבו לבדם, כי אחרת בני-הענן הטובים ירצו לרוב להשמידם כדי להפסיק את הרוע אותו הם עושים.
ארצות בני-הענן: כמו שהוזכר קודם לכן, בני הענן מתגוררים בערים מעופפות, המרוחקות מאוד מארצות הגזעים האחרים. ערים אלו הם לרוב אפופות מסתורין וכמעט אף אחד שהוא לא בן-ענן לא הורשה להיכנס לערים אלו, חוץ מבודדים אשר עשו מעשים נעלים ביותר למען בני-הענן.
למרות שכך, רוב בני-הענן הבוחרים לעזוב את מולדתם מקימים להן משכנים בינות לגזעים אחרים. במקומות כאלו הם משמשים כדיפלומטים ופותרי בעיות, והם נעשים אהודים ביותר בקהילות אלו. לפעמים בני-הענן מקבלים תפקידים חשובים כיועצים ושרים, אך הם תמיד יסרבו לתפקידי שלטון. הם חשים שהמקום היחיד בו יוכלו לשלוט הוא מולדתם השמימית.
ב"ארצות האדמה" - כך הם קוראים לכל מה שמתחת לערים המעופפות שלהם – בני-הענן לרוב אינם מקימים ערים משלהם, אלא רק משתלבים בערים אחרות.
דת: בני-הענן לרוב אינם סוגדים לאל אחד. הם מאמינים שלכל האלים מגיע הכבוד הראוי להם. למרות זאת, הם סוגדים רק לאלים טובים, ובעיקר לאלי סדר. כוהנים בני-ענן לרוב יסגדו לנטיית הטוב בכלליות, ולא לאל מסוים. אם בכל בנן-ענן כלשהו מתעקש על סגידה לאל כלשהו, לרוב זה יהיה היירונוס, אל הגבורה. לבני-ענן סדורים במיוחד הבחירה המתקבלת על הדעת ביותר היא קאת'ברט הקדוש. לטובים במיוחד – פיילור. רוב המכשפים בני-הענן סוגדים לבוקוב, אל הקסם.
שפה: שפתם הרשמית של בני-הענן היא דרקונית, אך בתור דיפלומטים הם לרוב לומדים שפות רבות, כדי לתקשר עם מספר גדול, כמה שאפשר, של יצורים. עקב היותם יצורים טובים מטבעם, הם לרוב נוהגים ללמוד גם את השפה השמימית, אם רק כדי להרחיב את מכלול השפות אותן הם יודעים. תהיה שפתם שתהיה, הם תמיד ידברו בקול רך ומתנגן, ובמילים מחושבות ומתאימות למצב, כדרכם הדיפלומטית של בני-הענן.
שמות: שמות הוא דבר חשוב מאוד בתרבותם של בני-הענן. כל השמות מורכבים מצירופים בשפה הדרקונית, וכל שם מסמל את בעליו בשונה מאחרים. לכן, אין אצל בני-הענן שום שם החוזר על עצמו פעמיים, מכיוון שלכל בן-ענן אישיות מיוחדת ואינדיבידואלית משלו. לבני-הענן אין שמות משפחה, אך הסיומת של שמותיהם הפרטיים מצביעה על מעמדו של כל בן-ענן. למרות שכל בני-הענן הם שווים פחות או יותר, בקרב בני-ענן אחרים יש להם סיווגים ומשפחות.
שמות זכרים: טולקאט, מינקאט, שארקאט, פוליפ, למיפ, קיפ, סוויאנג, קריאנג, פוריאנג, למיאנג, דרפוג', נרדוג', ג'ג'וג'.
שמות נקבות: רמינקאט, לופינקאט, ננינקאט, לרינקאט, בסמיניפ, לוריניפ, קוריניפ, ברימיניאנג, קיניאנג, סאניאנג, קוניניאנג, דרינפוג', רינגוג', וונונינוג'. בשם של כל נקבה ישנה ההברה "אינ" לאחר השם ולפני הסיומת.
סיומות: מעמד גבוה – קאט, מעמד בינוני – איפ, מעמד נמוך – יאנג, מעמד מכשף (הנפוץ ביותר) אוג'.
הרפתקנים: רק מעטים מבני-הענן פונים לחיי הרפתקנות. רובם מעדיפים להישאר בעירם השמימית, ולשמור שם על השקט והשלווה. המעטים ששואפים לחיי הרפתקנות, הם לרוב אלו הנוטים לתוהו. הרפתקנים אלו הופכים למנהיגי קבוצות מעולים, ויכולים לפתור בעיות למען הקבוצה במילים בלבד. בנוסף לזאת, יכולתם בתור מכשפים הופכת אותם לחלק מגזעי העילית שבתחום הקסם, והרפתקנים שכאלו הם רבי עוצמה, ויכולים להיות לעזר בכל חבורה.

תכונות גזע בני-הענן
·4+ לכאריזמה, 2- לכוח, 2- לחוסן. אישיותם של בני-הענן היא חזקה ביותר ונוכחותם מורגשת מאוד, אך מבנה גופם הופך אותם לשבריריים וחלשים.
·גודל בינוני: כיצורים שגודלם בינוני, לבני-הענן אין תוספים או מחסרים מיוחדים כתוצאה מגודל.
·המהירות הבסיסית לבני-ענן היא 9 מטר.
·תוסף גזע 2+ לכל בדיקות דיפלומטיה, איסוף מידע, איום, תרמית וזיהוי מניע. לבני-הענן השפעה מאוד חזקה על אחרים, והם דיפלומטיים מטבעם.
·גם בני-הענן שאינם למדו את תורות הקסם מסוגלים להטיל כמה לחשים פשוטים. בן-ענן עם כאריזמה 10 ומעלה יכול להטיל יד מאגית, גילוי קסם, קריאת קסם ואור כל אחד פעם ביום. דרגת ההטלה שווה לדרגת בן-הענן במקצוע המכשף. אם לבן-הענן אין דרגות כמכשף, דרגת ההטלה של לחשים אלו היא 1. פעם בשבוע יכול בן-ענן עם כאריזמה 11 ומעלה להטיל הקסמת אדם, בדרגת הטלה השווה לדרגת המכשף שלו, או 1, אם אין לו דרגות כמכשף.
·לבני-ענן תוסף התנגדות 2+ לכל זריקות ההצלה כנגד לחשים ויכולות דמויות לחש. לבני-ענן קסם טבעי משלהם, והם גם יכולים להתנגד לקסם באותה מידה.
·שפות אוטומטיות: סחר, דרקונים. תוספי שפות: הכל (חוץ משפות סודיות כגון דרואידית). בני-הענן הם דיפלומטיים מטבעם, ולכן לומדים שפות רבות ומגוונות כדי לתקשר עם סוגים רבים של יצורים.
·מקצוע מועדף: מכשף. מקצוע המכשף הוא הטבעי ביותר לבני-ענן, מכיוון שהם יצורים קסומים מטבעם.

BeastMaster אני חייב להגיד שאתה ממש יצירתי... עזרת לי עכשיו רבות... אני הולך להכניס את הגזע הזה לעולם שלי ברשותך... תמשיך ככה... ואם יש לך עוד דברים אתה מוזמן לפרסם את זה בעץ שפתחתי "גזעים חדשים" (או משהו בסגנון של השם הזה..)

בסדר, שיפצרתי קצת את מה שהיה לי, אז הנה מה שעשיתי בינתיים, תגיד לי אם יש מצב שאפילו תרצה עוד...
הולכי-המדבר

שם: הולכי המדבר

תיאור: צבע עורם הוא חום כהה, כמעט ושחור, גופם חסון ושרירי ועורם חלק באופן מפלצתי, ורגליהם ארוכות ביחס לפלג גופם העליון, ויש אנשים שטוענים שראו הולכי מדבר בגובה שתיים וחצי מטר לפחות. זרועותיהם הן גוש של שרירים מכוסה בטבעות זהובות, כשכל טבעת מסמנת ניצחון אחד, וכמה לוחמים גדולים הגיעו לרמה שבה אפילו חזם מכוסה בטבעות ארוכות עשויות מתכת מיוחדת במינה, וכפות ידיהם מסוגלות להחזיק ראש של אדם בוגר, ועל חלקם התחתון מוטבע סמל השבט שלהם. על זרועותיהם צומחים שתי להבים(אחד בכל יד)בצבע עורם ובאותה חלקות, הלהבים נשארים חדים תמיד, כמו חרב חדשה, והם עולים בהדרגתיות משורש כף היד עד למרפק, כשקצותיהם מסוגלים להגיע עד לגובה הכתף, ורוב הולכי המדבר נוהגים להשתמש בחלק זה כנשק. פניהם אליפסיות ומוארכות, נראות כאילו מישהו בא ותפס את העור מהסנטר והמצח, וניסה למשוך אותו החוצה עד שידיו נתלשו. עיניהם צרות במיוחד ביחס לעיניים אנושיות, וקווים דקים ומאונכים טובעות בהן בתוך ים של צהוב בוהק כשמש. הם חסרי שפתיים, ושיניהם שחורות וחדות כמו שיניו של ערפד, והמקום שבו אמורות להיות האוזניים חלק לגמרי, אך על גרגרתם מונח באופן מבעית למדי חור צר ודק, שנראה כמו נושם כל הזמן, ומשם הם מסוגלים לשמוע. הלוחמים נוהגים לגלח את שערם עד שיהיה חלק לגמרי ולובשים את ראשים של חיות במקום קסדות, וחוץ מהטבעות המקיפות את גופם הם אינם לובשים שריון כל שהוא, אך אזור החלציים שלהם מכוסה בפיסת עור בצבעים מסורתיים, ויש אף לוחמים שנוהגים לכסות את החלקים לא כוסו על ידי הטבעות בקעקועים של המפלצות שהביסו, או דגלים של הצבאות שנפלו בקרב שבו השתתפו. שאר העם נוהג ללבוש אזור חלציים בלבד, והנקבות מכסות לפעמים את שדיהן בפיסת עור דומה לזאת שעל רגליהם.

תכונות: למרות שהולכי המדבר נראים מוצקים במיוחד, גופם גמיש במיוחד ובעל יכולות שינוי קסומות, ויכול להוסיף לגופו חפץ מוצק שעשוי מאותו חומר שעשויים הלהבים שעל ידיו, החפץ יהיה תמיד מחובר לחלק מסוים מגופו של הולך המדבר, אך הולך המדבר לא יכול לשנות את כל גופו או יותר מידי מצורתו הבסיסית. לדוגמא, הולך מדבר יכול להחליף את כף ידו בחרב ארוכה, ואת זרועו למגן גדול, אך הוא אינו יכול להפוך את גופו לצורת אריה, והולך המדבר אינו יכול להפריד את החפץ מגופו, כך שהשימוש בקשת "מעשה יד" של הולך המדבר לא תהיה שימושית. רוב הולכי המדבר לומדים להשתמש ביכולת שינוי הצורה שלהם במיומנות רבה מאוד, ומסוגלים לנצל אותה בהתאם למצבם הנוכחי, יכולת זאת מקנה להם יתרונות רבים בקרב, בין אם הם צריכים כוח תקיפה כבד או לנצל את זריזותם בשיטת "הכה וברח".

אני חושב שבני הענן צריכים להיות סדר-טוב.

שמתם לב שבכל עולם מערכה ישנם יצורים כאלה, טובים, סלחניים, מתנשאים, ממש ממש חזקים ומביאים איפוק רב.

אני חושב שאלפים יכולים לחבב מאוד יצורים כאלה אבל אולי הם עשויים לחשוד כיצד הם מכשפים כל כך חזקים.

למען האמת זאת הייתה הבחירה הראשונית שלי, אבל הגעתי למסקנה שהם יותר מגוונים, אז שיניתי לנייטראלי-טוב. זה יותר מתאים.

והם מכשפים חזקים הגלל ה+4 לכאריזמה. תאמין לי, זה עוזר...

אני שמח שאנשים מעירים לי הערות עליהם. תהיתי אם הם טובים מספיק. יאלא, חברה, עוד תגובות! למרות שזה לא כל כך קשור לעץ...

.ב.- לא יודע, אבל משום מה, התיאור הגופני של בני הענן מזכיר את המשבטים ממלחמת הכוכבים

או את האסגרד מסטארגייט ס"ג1 ואי אילו חייזרים שוחרי שלום מסטארטרק, פארסקייפ וכד'.

נ.ב. אני והעורכים כבר בחרנו את בני הענן לילקוט.

משועבז אמר/ה:
.ב.- לא יודע, אבל משום מה, התיאור הגופני של בני הענן מזכיר את המשבטים ממלחמת הכוכבים

או את האסגרד מסטארגייט ס"ג1 ואי אילו חייזרים שוחרי שלום מסטארטרק, פארסקייפ וכד'.

נ.ב. אני והעורכים כבר בחרנו את בני הענן לילקוט.
ומה עם יצורי הלבה?

נכון לעכשיו יש לי רק את התבנית של יצורי הלבה. בלי יצור מקור אני לא יכול להעביר את זה לעריכה. אני צריך נתונים ומידע על שרץ לבה מצוי לפני שאני מפרסם תבנית.

שרץ לבה ממוצע:
שרץ לבה\לוחם אנושי בדרגה 1
חוצן בינוני (אדמה, אש)
ק"פ: 1ק10 +2 וגם 2ק4 (12 נק"פ)
מהירות: 6 מטר (4.5 עם שריון לוחות).
דרג"ש: 21 (2+ דרג"ש טבעי, 8+ שריון לוחות, 1+ זריזות).
תה"ב\האבקות: 1+\2+
התקפה והתקפה מלאה: מכה 5+ קפא"פ (1ק6+ 4 וגם 1ק6 אש) או קשת קצרה 2+ טווח (1ק6) או חרב ארוכה 5+ קפא"פ (1ק8+ 3 וגם 1ק6 אש).
יכולות מיוחדות: תכונות תת סוג אש, בערה, חולשה למים, נשימת לבה, חסינות לפגיעות חמורות.
הצלות: קשיחות 4+, תגובה 1+, רצון 0+.
כשרונות: סיבולת, לחימה עיוורת, מיקוד נשק(חרב ארוכה).
מיומנויות: 7+ שחייה, 5+ איום, 2+ זיהוי, 3+ דיפלומטיה, 3+ תרמית, 10+ הסתתרות(בלבה בלבד).
תכונות: כוח 17, זריזות 12, חוסן 15, תבונה 11, חוכמה 10, כריזמה 13.
דרוג אתגר: 3
אוצר: רגיל
ארגון: בודד, צוות(2-5), שטף(50-200 שרצי לבה כלשהם, וגם 1-6 דרקונים מתת סוג אש ונטייה לרוע).
נטייה: תמיד רוע כלשהו.
סביבה: גבעות חמות.
מתאם דרגה: -

יצור זה נראה באופן קלוש כבן אנוש לובש שריון שחור המעוטר בזהב שממש נוזל על פני השריון, ונושא מגן עם סמל להבה עשוי אבן אודם. הוא עשוי מגמה בוהרת באדום, ועיניו נראות ככדורים שחורים הפולטים עשן.

קרב:שרצי לבה נוקטים באסטרגיות המתוכננות להפתיע את האויב ולהתקיפו בקפא"פ ללא דרך מילוט. שרצי לבה בצורת לוחמים אנושיים משמשים לרוב כחיילים או שומרי ראש לשרץ לבה חזק מהם.

בערה: כל התקפת קפא"פ של שרץ הלבה, האבקות איתו, או התקפה נגדו בנשק טבעי גורמת באופן אוטומאטי 1ק6 נק"פ אש. הנזק כלול בהתקפות היצור.
חולשה למים: כל מגע עם מים גורם לשרץ הלבה לאבד 4 נקודות זריזות, להאט את מהירותו בחצי ולאבד 2 נקודות מתוסף ההתקפה והנזק כל עוד הוא רטוב וגם שלושה סיבובים לאחר מכן.
נשימת לבה: השרץ נושם בלבה כאילו זה אויר.
חסינות לפגיעות חמורות: שרץ הלבה חסין לפגיעות חמורות ולנזק קריטי.

the Nerubian אמר/ה:
שרץ לבה ממוצע:שרץ לבה\לוחם אנושי בדרגה 1.
חוצן בינוני (אדמה, אש)
ק"פ: 1ק10 +2 וגם 2ק4
מהירות: 6 מטר (4.5 עם שריון לוחות).
דרג"ש: 20 (2+ דרג"ש טבעי, 8+ שריון לוחות).
תה"ב\האבקות: 1+\2+
התקפה והתקפה מלאה: מכה 2+ קפא"פ (1ק6+ 1 וגם 1ק6 אש) או קשת קצרה 1+ טווח (1ק6) או חרב ארוכה 2+ קפא"פ (1ק8+ 1 וגם 1ק6 אש).
יכולות מיוחדות: תכונות תת סוג אש, בערה, חולשה למים, נשימת לבה, חסינות לפגיעות חמורות.
מיומנויות: 7+ שחייה, 4+ איום, 2+ זיהוי, 2+ דיפלומטיה, 2+ תרמית, 10+ הסתתרות(בלבה בלבד).
תכונות: כוח 13, זריזות 10, חוסן 15, תבונה 11, חוכמה 10, כריזמה 10.
דרוג אתגר: 3
אוצר: רגיל
ארגון: בודד, צוות(2-5), שטף(50-200 שרצי לבה כלשהם, וגם 1-6 דרקונים מתת סוג אש ונטייה לרוע).
נטייה: תמיד רוע כלשהו.
סביבה: גבעות חמות.
מתאם דרגה: -

יצור זה נראה באופן קלוש כבן אנוש לובש שריון שחור, ונושא מגן עם סמל עין עשוי גביש. הוא עשוי מגמה בוהרת באדום, ועיניו נראות ככדורים שחורים הפולטים עשן.

קרב:שרצי לבה נוקטים באסטרגיות המתוכננות להפתיע את האויב ולהתקיפו בקפא"פ ללא דרך מילוט.

בערה: כל התקפת קפא"פ של שרץ הלבה, האבקות איתו, או התקפה נגדו בנשק טבעי גורמת באופן אוטומאטי 1ק6 נק"פ אש. הנזק כלול בהתקפות היצור.
חולשה למים: כל מגע עם מים גורם לשרץ הלבה לאבד 4 נקודות זריזות, להאט את מהירותו בחצי ולאבד 2 נקודות מתוסף ההתקפה והנזק כל עוד הוא רטוב וגם שלושה סיבובים לאחר מכן.
נשימת לבה: השרץ נושם בלבה כאילו זה אויר.
חסינות לפגיעות חמורות: שרץ הלבה חסין לפגיעות חמורות ולנזק קריטי.
הסמל שעליו הוא לא סמל עין, כיוון שהוא לא נחשב של וולקן אלא של אל השאול בגלל שהוא בא מהגיהנום. יש לו סמל של אש עשויה אבן רובי אדומה

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה