• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

טקטיקה

yourels

פונדקאי ותיק
במפגש אצלי בבית אמר לי מישהו שאני עובד כמו תוכי. מציב ואז מתחיל להתקדם בלי יותר מדי תכסיסים תקטים....זה נכון....מישהו יכול אולי להסביר פה קצת על הטקטיקה של האימפריה כי כנראה לא ממש הבנתי אותה. עוד דבר מישהו יכול בבקשה לנסות להסביר תכסיסים טקטים מוכרים ופופולרים?

אם לדעת מנהל זה עץ טיפשי נא לכטוש/ למחוק/ להשמיד עץ זה

בדרך כלל לא כדאי להתקדם קדימה עם האמפריה אלא לחכות ליריב ועד שהוא יגיע לירות עליו ברובים ומכונות מלחמה.

להציב את היחידות ככה שיגבו אחת על השנייה - יחידות שמנות באמצע ופרשים שיתקפו מהאגפים בצדדיפ.

yourels אמר/ה:
במפגש אצלי בבית אמר לי מישהו שאני עובד כמו תוכי. מציב ואז מתחיל להתקדם בלי יותר מדי תכסיסים תקטים....זה נכון....מישהו יכול אולי להסביר פה קצת על הטקטיקה של האימפריה כי כנראה לא ממש הבנתי אותה. עוד דבר מישהו יכול בבקשה לנסות להסביר תכסיסים טקטים מוכרים ופופולרים?

אם לדעת מנהל זה עץ טיפשי נא לכטוש/ למחוק/ להשמיד עץ זה

תקשיב אני לא יודע אם זה אסטרטגיה טובה אבל:
תיקח קשתים ואלה אם הרובים
תיקח תותחים
יחידה של פרשים
ו 2 קוסמים אם לחשי ירח
ופשוט תחכה עד שהוא יגיעה אליך ובינתים תירה וכשהוא יתקרב תיסתער עם הפרשים

זו לא טקטיקה אלא אסטרטגיה כללית, וזו הצבת התוכי שהוא דיבר עליה. כעקרון יוראלס אתה ציך לשים לב למה האוייב שלך עושה, לצפות את מהלכיו מראש (עוזר להכיר את שיטת המשחק של היריב שלך לפני כן) ולהפתיע אותו כל פעם מחדש. איך עושים את זה? מסתערים רק באגף אחד, מסתערים עם קשתים, מפנים גיבורים לצד שהוא לא היה חושב שהיית מפנה אותם, וסתם הצבה חדשנית יכולים לזעזע את התוכניות של היריב שלך (כולל שינויים ברשימת הצבא)

doctor wang אמר/ה:
אז אם אתה יכול לאגף עם הקשתים, או לאגף עם מישהו אחר בעזרת הקשתים, עשה זאת

אבל הוא אימפריה יש לו detachmenet(או איך שלא רושמים את זה אני סומך על שחקן אימפריה שידע איך) ולכן לא יהיה לו קשה להגף יחידות ואז עדיף לא לעשות שנים ולכן עדיף לו להישתמש בנ"ל מאשר להישתמש בקשתים(מיצטער לא ערכתי את ההודעה אתמול היה לי בעיה באינטרנט)

סוף כל סוף ההודעה ה777 שלי אני הולך עכשיו לישלוח לקרוזיוס את ההודעות :twisted: :twisted: :twisted:

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה