• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חרב וגיטרה בעיר הגדולה- ההרפתקה!

לא משנה אני לוכח את המעיל השחור ומכין ממנו גלימה ובה משולבים המיתרים של הגיטרה ולובש אותה

:mrgreen:
וויט מכין גלימה מגניבה ולובש אותה ואומר לכולם בוא נזוז טוב דוח מצב מי מכון.

תגיד אתה קורא את התשובות שלי בפרטי בכלל?
---
הבהרה- כול פרט קטן, כמו פריט לבוש, מטבע של חצי שקל ישראלי, מסטטיק משומש, או כול דר אחרי שהינו איזוטרי וקל מאד להשגה, פשוט תגידו שיש לכם אותו.
----
עידכון-
לאחר לילה של שינה וחשיבה על המשימה מחר בוקר, אתם מתעוררים לבוקר יפה, הציפורים נחנקות מזיזום האוויר, השמש קופחת בגוון לבן חולני, ועיר מאובקת כתמיד....
אתם מתעוררים ונפגשים בבר של טד, המקום המיועד לפגישה, ולאחר כמה דקות של שיחה בטלה, אתם יוצאים אל מרכז העיר, אל ביניין האודישנים.
ומה שאתם רואים הוא כזה-
בניין הרוס למדיי (אך מוקף בגדר גדולה) בגוה של שלוש קומות, כשהקומה השלילשית כנראה הרוסה, הבניין מתנשא לגובה מעל כול החורבות שלידו המשמשות את רוב בתי העיר חסרי, כמה רוכלים מכריזים על מרכולתם בבזאר מאולתר שהוקם במקום, וליד שערי הבניין ישנו תור ארוך ביותר של עשרות, אם לא מאות אנשים.
בראש התור עומדים שני סלקטורים רוסיים וגדולים למראה, האסוציאציה הראשונה שלכם כשאתם רואים אותם היא המילה "מקרר", במידה ומקרר היה נושא כוכב שחר אימתני.
:bones:
התור מורכב בעיקר מנגנים חופשיים, או חברי כנופיות זוטרים (אתם לא ממש יכולים להבדיל), ויש גם כמה אלביסים (זוטרים- על פי מספר הפייטים המועט שלהם), העומדים בתור או מסיירים מסביב בחבורות של 4-5 אלביסים.
אין סימן מהבחורים.

מה סתומרת הבנין הרוס הוא הרוס כך שאפשר לראות מה הולך בפניים?

וויט אומר לכולם מה התוכנית שלנו מה עושים עכשו.
אני מצע שנחפש אותם ונבדוק את הטור אה ודבר נוסף צריך לכנס פנימה ולבדוק שם.
טוב אני מצעה לעשות את הכל בשקט ובלי המון צומת לב.

התור פחות או יותר לא זז, אבל מדיי פעם מגיש מישהו משהו למקררים הם לוקחים אותו והוא נכנס לאחר שהוא מדלג על התור....
אגב מקרוב אתם רואים שאחד השומרים חמוש בשני כוכבי שחר "קטנים" (יחסית) אחד בול יד, והשני מחזיק אחד גדול בשתי הידיים.

וויט טוב אני הולך לבדוק למה התור לא מתקדם בסדר ואולי היה לי סכוי לבדוק מה צריך לעשות כדי לכנס.

וויט נגש לאחד השומרים ושואל אותו למה התור לא מתקדם ומתי היה אפשר לכנס פינה אך לפני זה הוא נתן את כל הכבוד שקשטר לשומר.

וויט מבין שאי אפשר להסיג מידה מין השומר וחוזר אחורה כשלפתעה הוא מסתובב ונותן מבט מקפיא לשומר וממשיך להתרחק מישם חוזר לחבורה ואומר השומרים קומקומים אין להם שום מידה חוץ מזה שהם כמו בובות על חוטים.

אם חושבים על זה צריך לבדוק מסביב אם יש כניסה נוספת טוב אני הולך לבדוק את זה בנתיים תחלטו מה אתם עושים אומר וויט.
וויט הולך ומכיף את הבניין ובודק מה יש מסביב לבנין ואם יש עוד כניסה.

לא חשבתי שהשמרים היו עד כדי כך לא הכפאתים לא משנה מה כל השאר עושים אני שם לב שאני הפעיל היחיד פה שלוקח יוזמה ובודק את השטח.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה