• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חרב וגיטרה בעיר הגדולה- ההרפתקה!

:mrgreen:
רוקיסט זקן מוציא את הגיטרה שלו ומתחיל לנגן רוק כבד ומנגן ואז עובר לרק רגיל וחוזר לרוק כבד במשך כשעה וחצי הוא מנגן כך ואז גם עובר לרוק רך וחוזר לרוק כבד ומסים בקטע ממוזיקה של רוק אמרקי יפה.

:bones:

כל זה נמשך במשח שעתים.

זה תיאור יפה? תנסה לתאר את איך אתה מנגן ולא רק מה! תנסה לתת תיאור של העמידה שלך של הצליל של איך הוא נשמע, ואז אני אגיב, עכדיו ברור זהוא ניצח ואתה בטח תסכים שהתיאור ההוא היה יותר טוב, למרות שהוא לא היה מושקע במיוחד...
תזכור התיאור זה חצי מהמדד, אם אני אגלגל לך 20 בקובעיה ולו אני אגלגל 1, אבל התיאור שלו יהיה ממש טוב ושלך ממש גרוע, אז זה יהיה תיקו.
כרגע אתה צריך תוצאה גבוהה בהרבה ממנו כדי לנצח, כי התיאור שלו פשוט טוב יותר!
----
חוץ מזה, הוא ניגן בערך דקה וחצי... ככה שתנגן כמה זמן שאתה רוצה, אחרי כמה דקות זה כבר יתחיל לייגע...

טד: "חכה דקה, נאי מת לראותאת הזקן הזה משתטה לפני ג'קי, הוא לא יודע לאיפה הוא נכנס, ג'קי זה בן אדם מרמה אלרת, הוא מעביד חצי מהעיר בשביל החצי השני, והוא עושה את כבר שנים, זה בן אדם שיודע מה הוא עושה...

רוקיסט זקן מוציא את הגיטרה שלו ומתחיל לנגן רוק כבד ומנגן ואז עובר לרק רגיל וחוזר לרוק כבד במשך כשעה וחצי הוא מנגן כך ואז גם עובר לרוק רך וחוזר לרוק כבד ומסים בקטע ממוזיקה של רוק אמרקי יפה.

בזמן שהוא מנגן הוא נעמד על השלחן ומנגן מכל הלב שומר קשר עיין עם הקהל ולפעמים גם מזיל דמעה מכל הנגינה מנגן יפה ותמיד דואג שהקהל יהנה מין המוזיקה שלו וירגיש בנוח בזמן השעתים הוא תמיד דואג לחיוך של הקהל ושירגיש את עצמו בנוח ושהמוזיקה שלו לא תהיה יותר מדי לקהל ו הוא בעצם מנגן בשבילם כך שהם והוא היו מרוצים דואג שהקהל היה רגועה וירגיש כאלו הוא בבית ושהכל טוב ויפה אצלו.

כל זה נמשך במשך שעתיים.

זה מספיק טוב?

ג'ורג' פולט אנחה מפיו ואומר "שונא את הסגנון הזה, כבר ארבע שעות אני מקשיב לרוק כבד בלי אבחנה,
אבל עם תשאלו אותי, ג'קי ניצח..."
ויוצא מן הבר

אבל למה אתה מתעקש על שעתיים למען השם?! הבחור ניגן שלוש דקות....
לאחר הדקות הראשונת, אנשים מתחילים לאבד סבלנות, לאחר רבע שעה הם מפסיקים להקשיב, ולאחר חצי שעה חלק כבר עוזבים את הבר, כשאתה מתעקש לנגנן אחרי שעה כבר אנשים צועקים לך להפסיק, וחלק גדול כבר בחוץ, יושבים ושותים...
כולל ג'ורג', ואלגורס, ויענקל, לאחר כמה דקות, ניגש אליכם בחור צעיר, ואומר- "ראינו איך נלחמתם בקרב מקודם, האמת שיזמנו אותו בדיוק בשביל זה, למצוא כמה אנשים למשימה מיוחד... מעוניינים? אגב, אתה! (פונה ליענקל) אתה מכיר את המנגן שם?(מצביע על הרוקיסט) הוא קצת מייגע אבל נלחם טוב, ראיתי אותך נלחם איתו... יש סיכוי שתבואו לדבר עם הבוס שלי? המחיר יהיה משתלם... וכשהוא אומר את זה הוא שולף כדור אקדח ומשחק בו בין אצבעותיו, "אה? מה אם אומרים?"
רוקיסט, אתה קולט חלק ממה שהואא אמר, את כול החלק מאז שהוא הצביע עליך.

אגב הדמות שלי היא פיורי.

רוקיסט זקן מפסיק לנגן כד קידה אומר כמה מלים ואז אומר לבחור ההוא נרא אותך מנגן רוק כבד במשך שעה אין לך סכוי לזה.
ואז מסתכל מסביב מחיך ואומר טוב זה הזמן להמשיך לנגן אם זה אין לדבקח וחוזר לנגן מוזיקע עצובה ורגוע לאחר קטע הרוק שלו. המוזיקה מרגע את כולם וגורמת לכולם להרגיש בנוח ושלווים אעם עצמם כולם בוכים ומתרגשים(אם זה באמת קורה אז סבבה) ורוקיסט זקן מסים לנגן תוח 5 דקות נותן כבוד לנגן השני אומר לו עוד פעם תנגן משהוא שלפי דעתי גרוע ואני עורף לך את הראש ולוקח את הציוד שלך ולא האכפת לי מין הכבוד שלי משום שאני לוחם טוב ונגן טוב אך בעיקר אני אוהב להילחם.

מוציא את הנשק שלו ועורף לנגן שנגן את הקטע שלו בכמה דקות את הראש לוקח את הציוד שלו והולך לכוון ההפינה הימנית. ומתישב שם ומביט בכולם במבט קפוא(אם משהוא מסתכל לי בעניים אני מחזיר לו מבט קפוא). ורוקיסט זקן לוקח את הראש לש הבנאדם שאני הרגתי למזכרת(זה ובמקרהוהוא מת).

ואלאגרוס מסיט את מבטו מיד כשהוא שומע את המילה כסף "כסף זה טוב, אני בפנים"
לואלארגוס אין מושג מה המשימה אבל הכסף הדליק אותו :orcwaagh:

אתה מתעקש להמשיך לנגן? עזוב אותך, כול מי שנמצא בקמום הבהיר לך שאתה לא טוב!!!! לפחות לא כמו הבחור השני....
עכשיו, אתה מחפש אותו בעינך,אבל הוא כבר הלך אחרי שניגנת רבע שעה וכעת הוא יושב בכלל ושותה וויסקי בכוס מטונפת ליד הבר מדבר עם חבורת בחורים קשוחה למדיי נראה שהוא מתווכח איתם, לאחר מכן הוא משלם להם בשני בקבוקונים של בנזין איכותי בצנצנות פלסטיק שקופות.
אתה ניגש אליו ומתחיל לדבר, אבל לפני שאתה אומר מילה, הוא נעמד אל מולך ומשלב את ידיו- "הו! סיימת לבסוף! חשבת לדחות את הצריבה בזמן אבל זה לא יעזור לך עכשיו! המפרט שלי בבקשה! תן אותו!" ואז נעמדים מאחוריו חמשת הבחורים בצורה מאימת ושלפים את כלי הנשק שלהם, הם חמישה, הם גדולים, והם חמושים היטב באלות ברזל וקרדומים כבדים"
הבחור עצמו מניח יד על ניצב הסיף שלו.
איך אתה מגיב?
השאר-
"חח, כן התשלום יהיה טוב, הוא אומר וממשיך לשחק בקליע בין אצבעותיו, אנחנו משלמים בבנזין טהור, המקדמה בברזל, ואם תמשיכו תקודמו, תחשבו על זה?" ובמילים אלו הוא מתחיל ללכת בין ההמון ומסמן לכם ללכת בעקבותיו"

הוא לא הרג אותו, הוא אמר שהוא מנסה, אני אמרתי מה קורה במציאות לפני שהוא תוקף, בהודעה הבאה שלו הוא יחליט אם לתקוף או לא, שלושתכם- אני רוצה שתגידו אם אתם הולכים עם המתווך אם שניים יגידו כן אני אחשוב על זה כעל הסכמה של שלושתכם.

כפי שאצרתי בהודעה הקודמת שלי הני הורג ותו מבלי שהיה לי הכפאת מי הכבוד שלי.

רוקיסט זקן אומר כמה משלים ואז מציא את כלי הנשק שלו והורג את הבנאדם במהירות ולוקח את כל החפצים שלו לאצמו וגם את הראש למזכרת.

ונגש לשליח אחרי זה.

הרוקיסט הזקן מניף את גרזנו ומפלח בצליל מחליא למדיי... את הכסא הרקוב עליו ישב איש לפני שניה, ברגע זה האיש היתגלגל הצידה וקפץ על רגליו תוך האשרת הנשק שלו במקומו ובכך שלף אותו עזרתץ תנועת הגוף בלבד, לאחר מכן כבתנועה חלקה אחת הוא בועט בשולחן אשר נופל עלל רגלו של הרוקיסט דבר הגורם לו למעוד אחורה כדי לא להיפגע, ומאפשר לגקי להיכנס לעמדת סיוף נוחה, הוא מניף את חרבו בקשת איטית לאורך ולרוחב הרוקיסט מבלי לתקוף ואומר: "אתה גמור בחור, ניסית לעצור אותך כבר מקודם, אבל אתה ממשיך לשחק בחרא! עכשיו תישא בתוצאות!"

ואלארגוס מביט ברוקיסט בסלידה ואומר "אני אחזור בעוד רגע" אז ככה אתה מתעלם מן החוקים, הא? וואלרגוס מוציא את פיגיון אגרופו ובתנועה חלקה אחת קופץ ומכניס את הקאטאר לגבו של הקומקום. לאחר מכן אם הוא חי הוא מחניס לו מכה חזקה לסרעפת ומרפקית לפרצוף, אם הוא נפל (מעולף מת לא כפת
) הוא חוזר אל האיש ואומר "אני מוכן, אבל קודם מקדמה לא? אתה יכול לסמוך עלי" ונותן אגרוף קל בחזהו שלו וקורע ברך

"אני רוצה להרוג את הקומקום הורא עלה לי על העצבים לגמרי!" צועק ואלארגוס כשוריד ברכתו בולט באופן מפחיד "צריך להשמיד את כל הקומוניסטים בעולם הזה!"
כל העולם הזה זה לא הרבה אז נשמע מאוד חלש...

רוקיסט זקן אני מתחמק מכל ואז אני פשוט קופץ על ההמניק שניסא להפיל עלי את השולחן בזה שאני בכל המהירות קופץ למאחורו ואז עם הגרזן שלי (שזה הנשק שבחרתי לעצמי) אני נותן לו מכה כל הכוח לגוף שלו ופוצע אותו כך שהוא לא יכול להמשיך לזוז.
חוץ מזה אני ממהר לפוגע לו ברגל כדי שלא יוכל לזוז אני פיורי אז לא אכפת לי לפצה אני אמות אך תוך כדי יהרוג את היריב שלי.

אני בכל הכוח מנסא להרוג אותו.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה