• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חרב וגיטרה בעיר הגדולה- ההרפתקה!

הבנתי כר מקודם שאתה מנסה להרוג אותו בכול הכוח.
:mrgreen:
לואלגורסאתה תאבד את המתווך, אם תתמהמה- "בחור, אני חושב שלא הבנת! תתחפף מכאן מיד חתיכת חלאת ביבים מטונפת! אתה שומע אותי?! תן לבוס לסדר את העינינים שלו בשקט, עכשיו תלך כמו ילד טוב או שאני יעשה לך סלט מהפרצוף! ברורו!?" אומר השומר איום, ומרים אלה ממוסמרת על כתפו, כמה חורים צעירים בשולחן סמוך מגחכים קלות למשמע הכינויים שהוא מכנה אותך...
פיורי מזנק מאחוריו, ומשלך מכה אל גבו, הוא שולך סייף להסיט אותה, אך זוכלל הטעיה הגרזן יורד אל עבר רגלו, הוא כורע על רגלו בריאה, ואתה מזנק קדימה, כול עוד חרבו מחוץ להישג תקיפה, כשלפתע הוא מרים בקבוק יין מהשולחן מנפץ אותו ומשלך בך דקירה עזה, הוא מחדיר אותו לבטנך קורע את חולצתך ואתה מדמם קשות, מה שלא מונע ממך לרסק ראשו במכת גרזן צידית, וליפול עליו מעולף.
---
תעשו מה שתרצו המתווך נכנס פנימה ומביט בהלם על המתרחש, "ג'קי, מת!?" נהוא לבסוף משתנק למראה הגולגולת המרוסקת, ולבסוף אומר, "טוב, אני חייב לציין שזה מפתיע... טוב!" לפתע הוא מחיוך חזרה ומשועשע, הוא זורק אל עבר הבריונים פיסת ברזל ואמר, "אתם ראיתם כמובן שאני חיסלתי אותו נכון?"

אתה חיי, אבל לא מסוגל להרבה חוץ מללחוש ולזחול...
---
"כסף!? על מה?" אומר המתווך של ג'קי ז"ל,
"בטח בוס" אומרים הבריונים
"עכשיו", אומר המתווך, "שמי הוא מחמוד, אתם יכולים לקרוא לי מומו, אני רוצה שתפתרו לי בעיה קטנה, בואו אחרי" והוא הולך אל חדר אחורי בבר.

רוקיסט זקן שול. פגיון מין השרבול שלו זוחל לכיוון בנאדם אחד הכי קרוב אלו ואומר לו חקח את הנשק הזה ותהרוג אותי בבקשה.(אם הוא מסרב פשוט מכניס לי את הנשק לגרון ומת מידית).

:bones:

אני מנסא למות.

למה אתה עושה שטויות? דיברתי איתי בפרטי לא?
------
מומו, מביט אל עבר הגופה על הריצפה, ואומר, לאחד הבריונים שלו- "תטפל בחרא הזה.." הבריון לא מהסס ומרים את הגיטרה של הרוקיסט, אותה הוא מניף מעל ראשו ומנחית למטה בכוח, שובר אותה את מפרקתו של הרוןקיסט, לאחר מכן הוא מרים את גרזנו ומלחשש "יפה...", וזורק את אלת העץ המאולתרת שלו.

מה אני מוצא?

אחרי שג'ורג' מחפש ולוכח את צרכיו, הולך למומו ואומר "אני בפנים" ומתחיל לצחוק "אבל קודם אני רוצה לשתות עוד שתן של גמלים. טד!!!"

למה היתערבת הייתי משלב אותך...
תתעלמו ממה שיגאל אמר מקודם.
---
"אין לי כרגע מקדמה לתת חברים, כי רק עכשיו עליתי לדרגת צופה לאחר שחיסלתי את ג'קי... אבל בסיום המשימה תקבלו הכסף, אגב זה וויט, הוא יתלווה אליכם, שכרתי אותו לפני כמה שעות..."
וויט נכנס מחדר אחורי.
"טוב, אלו פרטי המשימה, אני צריך שתפטרו לי בעיה, הבעיה היא שני אנשים, הם יהיו מחר באזור האודישנים אתם לא תפספסו אותם לובשים חליפות שחורות וכובעים שחורים, אני רוצה שתקחו מהם פסלון בצורת מקרופון ותיביאו אותו אלי, ברור?"

דון גובלאונה אמר/ה:
למה היתערבת הייתי משלב אותך...
תתעלמו ממה שיגאל אמר מקודם.
---
"אין לי כרגע מקדמה לתת חברים, כי רק עכשיו עליתי לדרגת צופה לאחר שחיסלתי את ג'קי... אבל בסיום המשימה תקבלו הכסף, אגב זה וויט, הוא יתלווה אליכם, שכרתי אותו לפני כמה שעות..."
וויט נכנס מחדר אחורי.
"טוב, אלו פרטי המשימה, אני צריך שתפטרו לי בעיה, הבעיה היא שני אנשים, הם יהיו מחר באזור האודישנים אתם לא תפספסו אותם לובשים חליפות שחורות וכובעים שחורים, אני רוצה שתקחו מהם פסלון בצורת מקרופון ותיביאו אותו אלי, ברור?"

וויט אומר שלום לכולם טוב כדי שנצא לדרך.

וויט הולך לגופה של רוקסטן הזקן ובודק אם נותר משהוא מהחפצים פגדים ועוד דברים שאפשר להסוף כדי שיעזרו לו במשימה שלו ואונר עוד קומוניסט מת יותר טוב לעולם הזה כך צריך לעשות לכל הקומונסטים ועכשו מי שצריך אותי(זה נאמר בסיום בדיקה של הגופה של רוקסטן הזקן) אני בחוץ.
לאחר סיום בדקת הגופה הוא יוצא החוצה וממתין לכולם בחוץ

הדמות החדשה במקום הקומקום איך היא שמעה את השיחה??
דרגת צופה??
"נשמע טוב... יש עוד משהו שאנחנו צריכים לדעת?" אומר ואלארגוס בזמן שהוא בוחן את השליח, אך הפעם באופן מדוקדק יותר

לא היה לו הרבה חוץ מהגיטרה (השבורה עכשיו) והגרזן שניגנב, אתה ראשי להמציא כול שטות חסרת תועלת ומלוכלכת שבא לך...
----
"אממם, לא נראה לי, אתם בטח תזהו אותם, ואני יודע שיהיה אפשר לסמוך עליכם, בהצלחה"
הוא אומר ומגחך קלות...

שאלה הוא לבש מעיל כלשהוא כי אם כן אני לוקח אותו.

וויט נגש לדמות לוקח את המעיל לושב אותו ולוקח את הגיטרה השבורה איתו ויוצאה אחוצה.
אגב בחוץ וויט מכין משאריות הגיטה קשת וחצים(אם הוא יכול לעשות את זה אז הוא עושה) ואומר לעצמו איפה כולם שנצא לדרך?

היה אפשר בבקשה קצת לזרז את המשחק?

וויט עומד בחוץ ומרגיש מוזר חושב כמה שניות מה למה הם לא יצאים ונכנס פנימה מהר מסתכל מה הולך בפנים?

לי נרא שהאפתקה זזה לאט מדי אבל לא משנה מה הולך מבחנת המשחק עכשו?

לא הבנתי, וויט לוקח את המעיל השחור של הרוקיסט, ולובש אותו על המעילך הלבן שלו? מה ההגיון בזה?
הוא היה יכול להכין חיצים וקשת אם זה היה הנשק שלו! אין לו שום שר לחיצים, הוא משתמש בקטאנה!
---
טוב, אתם יוצאים? יש משהו מיוחד שאתם רוצים לעשות ולא הספקתם? תעשו זאת עד מחר, מחר אני אעשה עידכון למשחק...

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה