• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חרב וגיטרה בעיר הגדולה- ההרפתקה!

:mrgreen:
ואלארגוס אומר לקומקום בקול שקט ומסוכן שיגרום לגל ענק לעצור באויר ולחזור לים שאם הוא לא יקום ילך הוא יעיף אותו ויקרע לו את הצורה
:bones:
הוא סוקר את המצב ומזיז את עיניו במהירות.

רוקיסט זקן המום ממה שהולך נגדו צרח אני לא רוצה למות ושתתפגר ברית המעצות יחד אם הקומוניזם הדפוק שלה ולא החפתלי מהדמוקרטיה אני לא רוצה לומות אני חוזר בי מכל העניין של הקומוניזם לא קשור לזה אני פשוט תוקף את מי שקרוב אלי במלוא הכוח.

"פעם קומקומוניסט, תמיד קומקומוניסט!" צועק ואלארגוס כשעיניו צרות ואפש לדמיין שיוצא אש מהנחיריים שלו ולא אויר "תעלו עליו! תשחתו אותו" והוא קופץ עליו עם זעקת קרב חזקה. אני לא אתן לקומקומים לשלוט פה! לעולם!

חחח, שאר האנשים, מאבדים עיניין בקרב לנוכח ההישתטות של הרוקיסט, אבל ארבעת הבריונים לא מאבדים עיניין, הם כנראה ל ממש מעוניינים בדעותיו הפולטיות אלא יותר מעוניינים בגיטרה החביבה שלו או בשאר שלל אותו הוא יכול לתת.
אגב אני אומר לזכור מה הנשק שלך? תכתוב מהו, איך אתה תוקף איתו, תתאר! כמה שתתאר יותר טוב, הפעולה תצא טובה יותר, כמה תכתוב עם יותר שגיאות כתיב ככה הפולה תהיה גרועה יותר.
אז אם אני מבין מצב העינינים הוא כך-
ארבע בריונים, תוקפים את הרוקיסט, ואלגורס מצטרף אליהם בקריאות חסלו את הקומוניסט, הרוקיסט לא מוותר למרות החוסר המשווע בשיוויון כוחות אלא נלחם בכוח בכולם, הברמן ושומר הראש באים להפריד כרגע.
מה יענקל עושה?
מה ג'ורג' עושה?

רוקיסט זקן לוקח את כל הכחו שיש לו מציא את הגרזן שלו וותוקף את אלגורס לכוון הצבר בכל הכוח כדי להורגו. וצורח מי איתי מי קם לעזור לי עכשו ובהמשח אני העזור לו ואולי השרת אותו.

מנסא לשרוד ולמצא עזרה.

יענקל מוציא את הכינור שלו מתחיל לנגן עוצם את עיניו בריכוז ומתחיל להתקדם בריצת ריקוד בעיטות עם הניטים שלו נעמד בין הבריונים לבין ה"קומוניסט" ובועט בהם בבעיטות ריקוד נלהבות מלאות ניטים.

"יאבבייי...יאבבייי...אוייייי...אויייי... אוי!"

ג'ורג' פוגע בגב של הרוקיסט אבל לא ממש מכאיב לו, הרוקיסט, תוקף את ואלגורס, אבל לא פוגע בו מחמת כיסא שנשבר על ראש כאשר כמה הזעקה בפאב לה כולם חיכו מאז היתחממות האירועים אבל לא היו אמיצים מספיק לשחרר
בר פייט!!!!
הכול מלא מהומה, כשכולם נלחמים בכולם, הרוקיסט ויענקל גב אל גב מול שלושה בריונים, וואלגורס נלחמם בשומר הראש של טד, וג'ורג', עומד מהפינה וממטיר אבנים לכול עבר כששני בחורים מזנקים עליו ומתחילים להאבק עימו על הרצפה.

ואלארגוס מביע בו בעיניים דקות ואומר "תתקונן לפגוש את הבורא שלך" הוא מוציא את פיגיון האגרוף שלו ומשלח בו התקפת אימיים יש לחזה של השומר

אתה נלחם עד מוות? זה ממש לא מקובל.
"בן זונה מזוהם! אתה מזמין צרות בכוח?" אומר השומר לאחר שהיתחמק מכמה מכות קטלניות והכניס כמה אגרופים חשופים בבטנך, לאחר מכן הוא שולף אלת עץ מלאה במסמרים, ומסחחר בה מעל לראש- "לפגוש את הבורא? חה! כבר הרגתי אותו!"

אם תברח באטרף לא ירדפו אחריך אבל אין לך כרגע יותר מדיי סכנה, זה קרב בארים טיפוסי, כולם מרביצים לכולם עד שכמה אפים נשברים ומתהווים שני צדדים, אז צד אחד אחד קצת מנצח, וכולם חוזרים לעיסוקיהם...
למרות שאת מודע מאד מאד לבחור הנמוך והרזה שמקודם אמר - "הינה הקומוניסט באו נהרוג אותו" אבל לא היצטרף לקרב, והיית רוצה לסגור איתו קצת חשבון.

רוקיסט זקן נגש לבחור שאמר שהוא קומונסט ואומר לו מי אתה שתגיד שאני קומוניסט כשאני לא קומונסט אז קדימה לך לך מפה ומבלי מליה נוספת דוקר אותו עם הגרזן בבטן בכל הכוח ועושה סיבוב שלם ואז עורף לו את הראש. ואומר אני לא קומוניסט אז אם עוד משהוא רוצה לומר שאני קומוניסט הוא יכול לסתכל על הבחור הזה לחשוב פעמים כי אני ההרוג אותו מידית.

אם הוא מת אז אני אומר את מה שאני אומר אם הוא שורד אני פשוט נותן לו עוד מכה חזקה לבטן וסיבוב.

אז אתה פשוט מפנה את הג לבחור שאתה נלחם בו כגע, פוסע באלגנטיות בתוך המהומה של הקרב ההמוני הז, מגיע אל האיש, עוצר מדבר איתו, ואז תוקף אותו בגרזן שלך?
אם כן אז תאשר ואני אגיד מה קורה...

ג'ורג' שולף את הסייף שלו ונלחם בשני האנשים אשר התנפלו עליו.
מנסה לפגוע בידיים וברגלים ולא בחלקים חיוניים

אחרי הכל זה BAR FIGHT לא זירת גלדיאטורים

טוב...
אתה רץ אל עבר הבחור החשוד, כשלפתע אתה מרגיש חבטה עזה בגבך, אתה מסתובב בגמלוניות ומניף את הגרזן, כורת את רגלו של הבריון שתקף אותך, לאחר מכן הוא קןרס בהמולה כשאתה כבר רחוק משם, מתנשף לאחר המכה, ומגיע אל הבחור הנבזה, הוא מביט בך, ואומר- "אתה רוצה לרקוד קצת?" לאחר מכן הוא שולךף גיטרה קטנה ומנגנן סולו עצבני במירות רבה, מעין משהו וירטואוזי-לטיני מהיר במיוחד, הוןא פורט במהירות מעלה את קצב הנגינה לאט לאט ומבצע סילסולי צלליל חדים, מותח צללים ומשלך בכול מי ששומע אותו מעין היתרגשות קלה, הוא לבסוף מסיים, ברגליים פסוקות, בתו אחרון מהדהד.
רוב הלחימה פסקה ורוב המקום מסתכל עליו ועליך, מחכים שתיתן את הקטע שלך.
או קיי, זה קרב, מוסיקלי, יש לו חוקים אינפלליי ברורים מאד- כול אחד יכול להענות לאתגר, המנצח יזכה באמצעי הנגינה, אסור לתקוף במהלך קרב מוסיקלי אלא אם הוגדר ככזה מראש, מי שלא מפסיד בכבוד מאבד את כבודו ומבוזה בפומבי, יתכן שיותקף (תלוי בנחמדות היריב והעדים), על המפסיד לוותר על מושא הקרב, כגון אישה, שלל, או כול דר שהריב נסב עליו.
וחוקי אוף פליי קלושים, המוזיקה (תלוי עד כמה תתאר טוב את איך שניגנת ומה שניגנת) יכולה להשפיע בהרבה דרכים, תנועתך תעשה לה יותר, חיצים יחטיאו אותך, תחמוק מנשק בקלילת רבה יותר, וכו', קרב מוסיקלי עיזכה את המנצח בדרך כלל באמצעי הנגינה- מפרט לגיטרה, קשת לכינור, לשונית לכלי נשיפה מקלות לתופים וכו'.
עכשיו תתאר את איך שניגנת, להזכירך-
1)תיאור טוב = תוצאה טובה יותר
2) שגיאות כתיב = תוצאה גרועה יותר.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה