• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חרב וגיטרה בעיר הגדולה- ההרפתקה!

:bones:

רוקיסט נפל או שהיריות היו סתמיות

:mrgreen:

ג'ורג'- מניף ידו ומקיש על השליש כאשר הצליל נפסק הוא אומר "כל אחד אשר מהריץ את הקומניזם ומהלל אותו מקומו אינו כאן אלה במדינה הסוביטית, המקוללת" מהנהן קלות ואומר "רוצים לדעת למה?"

אתם לא מבינים את העניין רצתי לשלב בין דמקרטיה וקומוניזם אומר רוקיסט זקן אני לא רוצה פה מהפכה של קומוניזם מוחלט זה דבר אסור כשרוסיה קוטמונסתית!

רוקיסט זקן צרח לא קומונזם אלה שלוב של דמוקרטיה וקומוניזם ולא מלחמה כי לא צריך נשק חם כדי להרוג בנאדם.

רוקיסט זקן קם ויצא אחוצה מהר לפני שהוא ימות ליתר דיוק הוא טס אחוצה וממשיך בדרכו לכל מקום רק לא פה.

דבר ראשון מה אני רוא בחוץ?

ודבר שני אני עדין ממשיך ברעיון שלי אבל בכוון לשלב קומוניזם אם דמוקרטיה ולגרום לרוסיה לשלם על מה שעשת לארצתות הברית לאחזיר את ארצות הברית לקדמותה.

אולי לא הבנת מה קרה בעולם אני אתמצת-
עד שנת 1956 ההיסטוריה הידועה לנו כיום היא זאת שהיתרחשה
1956- שיא המלחמה הקרה, רוסיה מטילה פצצת אטום על ארצות הברית, מספחת את אירופה ושולחת כוחות אל מעבר לים.
1957-1959 שיא המלחמה, והישחקות כוחות שני הצדדים.
1960- ריבונות מולחטת של בריה"מ על ארצות הברית, מעוז החופש האחרון "לוסט וואגס" אלוויס מוכתר למלך.
1960-1962- הרבה התקפות על וואגס, היא הודפת את כולן, הסובייטים יוצרים מצור על וואגס.
1962- נפילת בריה"מ הצבא הסובייטי שבור לחלוטין, כול האמריקאים שבורים לחלוטין, המצב הוא הפסקת אש מוחלטת מכיוון שאין שום יכולת להילחם כרגע.
שנת 1998- המלך מת, האודישנים מתחילים, מוות צועד אל העיר, הקראיה נשמעת מכול הארצות שמחוץ לוואגס וכול המוזיקאים למינהם מדיעים למשמע כדי לזכות בכתר.
1999- היום.
----------------
לאף אחד אין כוח-רצון-יכולת לפתוח במהפכה. כולם שונאים את הסובייטים, וכולם (כמעט) מעריצים את המלך.
----------------

לנוכח האווירה המתחממת הרוקיסט בורח אחוצה, מלווה בקללות וצעקות גנאי, בחוץ הוא רואה את רחובותיה המאובקים, המחניקים ומלאי זיהום האוויר של וואגס, חורבות בניני הענק, הבתים הקטנים שקמו בתוכם, וההמון הנע ברחובות...

רוקיסט זקן אומר טוב זהה הזמן להיות בשקת ושוכח מכל העניין לעכשו ומתקדם למרכז העיר במהרות אגב אני מתכננן אומר רוקיסט זקן לתפוס את השלטון ולצור שלוב של דמוקרתיה שויונית שרק ארצות הברית תשלוט על ברית המעצות ולא ההפך הוא ממלמל לעצמו ויצא לדרך כשהוא מגביר את המהירות שלו להגע למרכז העיר.

אני לא הענין לעשות את ארצות הברית קומניסטית אלה צור דמוקרטיה שנוטה לקומוניזם אך עדין נשארת דמוקרטיה למי שלא הבין אותי.

ודבר שני זה לצור כך שארצות הברית תהיה מעצמת על ותשלוט על ברית המועצות (רוסיה).

בן כמה הרוקיסט? אפילו אם היה בן 50.
כשהמלחמה פרצה הוא היה בן 10! הוא לא ידע מה זה דמוקרטיה! הוא לא יודע מה זה קומוניזם (חוץ מזה שזה "רע" וזה מה שגורם לכול הצרות), אף אחד לא זוכר את מה שהיה פעם! עכשיו, אתה חתיכת חלאת רחוב קטנה בלי שום עתיד ובלי שום עבר, אתה לא באמת יכול להשפיע על מהלך העיניינים בכך שתעורר מהומות בפאבים! כי אז פשוט יבאו אלביסים אדומים ויכחו אותך לכלא אם לא יהרוגו אותך קודם לכן תושבי העיר שונאי הקומוניזם!
ארצות הברית לא קיימת עוד, ברית המועצות לא קיימת עוד, רק וואגס קיימת כרגע מבחינתך, ומבחינת כמעט כול שאר העולם המתורבת, כלומר תושבי וואגס...

רגע מי אמר שהוא יודע ב100 אחוז מזה דמוקרטיה וקומוניזם יש לו מוסג קלוש מספרים שהוא קרא וזה כל התלהבות שלו הוא לא מבין גדול בכל העניין הזה אגב הוא עדין רוצה לשלוט על העיר אבל קודם הוא מחפש עבודה. ומגע למרכז העיר.

רוקיסט זקן אומר אני חייב להגע למרגז העיר לבבר על הרצות הברית כומוניזם ודמוקרטיה עוד דברים וממרכז העיר למצוא ספריה או משהוא שיש בו ספרים אבל לפני כל זה למצא במרכז העיר עבודה בדחפות זה דבר ראשון שאני עושה.

רוקיסט זקן מגע למרכז העיר ומציא את כלי הנגינה מחזיר את נשק ומתחיל לנגן את אחד השרים של המלך.

רוצה לצור קהל מערצים כדי שהיה לי ליותר קל לזכות בשלטון העיר.

ואלארגוס הולך למקום עם האנשים "פחות ברמה" בשולי העיר ומנגן בשביל פרוטות
אתם עוד תראו!!! מעכשיו עם הנגינה בעיר התחתית אני אהיה מיליונר!!!!

מהולך אם המשחק?

רוקיסט זקן הזקן מחליט לעזוב את העיר ליום אחד וזז לכבון היצא לאחר שלפי דעתו הוא לא הצלח להסיג קהל כפי שרצה הוא עצבי אך מבין שעלו לעוף מהעיר ליום אחד ולחזור.

אוקיי, אני לא בטוח שהבנת מה שאתה, אז אני אגיד לך-
אתה זבל! אתה כלום! אתה התחתית של התחתית! אין לכם איך ללכת למקומות המזוהמים של העיר! אתם גרים בהם!!
אתם החיידים שנדבקים לבוץ שבמגפיים של אנשים עשירים.
לפחות כרגע. אתם קשחים מאד, כן, אבל הנגינה שלכם רחוקה מלהיות משהו שיביא לכם מעריצים בעיר שבה 80% מהתושבים המבוגרים מנגנים, ורובם מנגנים יותר טוב ממכם...
עכשיו, כמו שאמרתי אתה לא יודע בכלל מה זה דמוקרטיה, ויודע שקומוניזם זה דבר רע מאד מאד, וגם אם לא- זה כול מה שהאנשים האחרים חושבים, וברגע שתגיד את המילה קומוניזם כמשהו שיש לשאוף אליו תעורר היתנגדות אפילו היתנגדות קטלנית...
משוטטים ברוחובות מרוויחים פרוטות, מתים כבר למשימה אמיתית, רוצים איזה ג'וב שיסדר אתכם לכמה זמן, מחפשים מודעות מבוקשים בעיר, עוברים מבר לבר, עד שלבסוף חוזרים לבר המוכר של טד, למרחת היום רעבים מתמיד,לאחר שלא מצאתם עבודה, לפתע מיזהו מזהה את הרוקיסט, וצועק- "זה הקומוניסט המלכלך שדיברתי עליו! תפסו אותו!"
מיד חוסם לכם את דרך היציאה בחור מגודל ועוד שניים מתקרבים אליכם, אחד מהם נושא סכין חלודה, אחד מרים שרפרף ושובר לו רגל, והשלישי מנפץ קצה בקבוק על השולחן, מרים אתו בפיה מוכן לדקור, בחור גדול מוציא "קנאקים" קולניים מצווארו ואצבעות ידיו, ומרים ידיו לתנוחת איגרוף.
הבחור עם האלה-שרפרף שונר אל הדלת. היתר מתקרבים אליכם.

מוציא את הנשק וקופץ לפני כולם מאומר תנסוא לצאת מפה זה הקרב שלי רוקיסט זקן אומר תנו להם לצאת ואני נשאר פה להילחם בכולם אתם לא שווים לכוח שלי ולידע שלי על כל העניין אז אני רוצה את כולם נגדי בסדר ואם אני אמות למה שעוד משהוא יפגע שנצא חוצא ונישב ענינים עכשו אני דפקה מת לחסל כמה אנשים אז קדימה לעבודה. תוקף אץ זה אם הסכין החלודה מכה ישרה לאף.

טוב בגלל שלא הצלחתי לצאת מחוץ לעיר אני נילחם בכל הכוח שיש לי.

לאיפה בדיוק תצא? יש לך בדיוק 200-300 מטר של שממה עד הגדרוץ שאחריהן יש שדות מוקשים רוסיים, שאחריהן (בערך חצי ק"מ מהעיר) מתחילה סוללת הנמצור שבה נמצאים שאריות הצבא הסובייטי, וזה בתנאי שתעבור את השטח שביציאה מהעיר ששורץ אנשי כורים מלמטה ואנשי פרא מלמעלה.

זו ההרצה הכי משונה שהייתה לי...
לאחר שאתה מבחין שהיצטרף לקרב לוחם מיומן, ולא סתם עוד בריון בארים מטופש אתה מתחיל לחשוש ידיד הקומוניסט, ויודע שכבר לא בטוח שתצא מזה כולכך טוב, לפחות לא בגילך...

מבלי שאף אחד מבין למה רוקיסט זקן צעק בוז לקומוניזם ואומר יש לי פצול אישיות אחד נגד הקומוניזם ואחד בעד רק רופא הוא משהוא קזה יוכל לרפא אותי הוא אומר ומבקש מכולםלהתרחק אם כולם יתרחקו אז היה אפשר לגמור אם הצעד שקומוניסת אצלי הוא צרח על כולם להתרחק.

אם כולם מתרחקים אז הוא מחניס סכין לצעד שמלי של הרוש שלו.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה