Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
נכון שקריספר ידוע ובשימוש תקופה, ולפי דעתי השימוש שלו בחיתוך גנים הוא לא השימוש הכי מעניין שלו, הוא עדיין לא כלי קסום כמו שמוצג.
היתרונות של קריספר על שיטות ישנות היא הקלות שבה ניתן לכוון אותו ל(כמעט) כל מקום בגנום. אבל זה לא מונע את הפעילות הלא ספציפית שלו. בחיידקים זה כמעט זניח אבל בבני אדם (ולפי גוגל כמות הבסיסים בגנום של זאבים באותו סדר גודל) יש בהכרח פגיעה באזורים נוספים. מכיוון שזו חברה פרטית ולא ראיתי שהם פרסמו מאמר אני לא יודע איך הם עשו את זה, אבל פשוט לשפר את הפרוצדורה של הכנסת כמות רבה של שינויים בלי שינויים לא רצויים היא הישג. לא טכנולוגי.
אישית, בתור מישהו שעכשיו כותב תזת מאסטר בביולוגיה סינתטית, הדברים שהם משחררים מאוד מגניבים. בעיקר מהכיוון של חיות ששונו בגישה מאוד שונה מלדוג' עכברי מעבדה מהונדסים, גם אם אין הבדל משמעותי בשיטות. ראיתי הרבה אנשים חושבים שאחרי שהם יעשו כמה סבבי מימון על בסיס החזרה של מינים הם יקימו חברה לחיות מחמד מהונדסות - שאני בעד. הייתי מאושר אם היו משלמים לי על לשחק עם גנום של חתולים.
טלסקופ החלל ג'יימס ווב זיהה באטמוספרה של כוכב הלכת K2-18b, הנמצא 124 שנות אור מכדור הארץ, גם דימתיל דיסולפיד - לאחר שבמחקר קודם התגלה דימתיל סולפיד. מדובר בשני גזים שנוצרים בכדור הארץ על ידי אורגניזמים חיים. עם זאת, החוקרים אומרים כי דרושות תצפיות נוספות כדי לספק הוכחה חד משמעית לחיים
www.ynet.co.il
מסיבה לא ברורה לי, אנשים הכתירו את כוכב הלכת הזה כיותר מתאים לחיים מכדור הארץ. עתה מצאו בו סימנים מבטיחים לחיים.