• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חוויות מאייקון!

אתמול ושלשום ולפני זה היו כייפיים. ראיתי גם אני את Ink. היה נחמד דווקא. קניתי פגיון ספוג ואירגנתי [בעזרתם הנדיבה של שני חברים שלי שיש להם מצבור של ספוגים בבית] טורניר עם עוד כמה וכמה אנשים. הלכנו מכות וזה היה ממש ממש מטורף. עפה לי הסכין מהיד ופגעה לילד בעורף די חזק... סליחה :oops:

עשיתי טיול ארוך עד שמצאתי KFC. פעם ראשונה שאני אוכל כאלה, והם היו די מגעילולים. אז ישנתי אצל חבר וקניתי מלאאאאא קוביות. עכשיו יש לי 20 סטים, שזה 3 יותר ממה שהיו לי. קניתי גם קוביות מוזרות וכל מיני ספרי פנטזיה של הממלכות הנשכחות גרסת העבר. ישנתי צהריים על ספסל ואז הלכתי לפריק, הסתובבתי בה ארבע שעות [!] והתלבטתי האם שווה לי לפתוח בקריירה מצליחה כשחקן מג'יק. פגשתי שוב את ההוא שעיצבן אותי בפעם הקודמת [אני חושד שזה כאוסבלאק], התעלמתי ממנו ותחקרתי את אחד המוכרים [הקרח, הזה הנחמד] לגבי המון משחקי קופסה. בסוף קניתי שם מג'יק וגם הרחבה למנצ'קין [ההרחבה השישית אני חושב]...

את מי ראיתי בטוח?
1. אולדמן.
2. פסקי טייגר [סליחה!].
3. כאוסבלאק.
4. גורודין [שדי מוכר לי], ששאל אותי האם אני "מהגונדה של פבזנר". מה זה? למה מקללים אותי?
5. אודין, שאני בהחלט לא מהגונדה שלו, והחזיק הרבה דפים באותו הזמן. או ספרים.
6. נראה לי שראיתי גם את עידנש. הוא עדיין חי?

ב"ה
בעוד שביום ראשון עוד הייתי עמוק בכנס מיניאטורות (שהיה ממש נהדר), הייתי ב"אייקון - מבעד למראה" בשני ושלישי.
מהפורום פגשתי רק את סול ואת chaosblack, אבל יכול להיות שראיתי ולא זיהיתי חברי פורום אחרים.
יש מישהו שראה אותי ופיספסתי אותו?

אל תמהר לבקש סליחה, אני עדיין לא בטוח שזה אתה. זאת אומרת, לא נתנו לי מכה בעורף, וזה לא היה ביום ראשון, ומי שנתן לי את זה בכלל הייתה בחורה, וזה היה בטעות, כי אני נפלתי. אני ממש לא יודע, אני מפקפק בנכונות שלי לזהות אנשים :D

super sorcerer, נכון. שכחתי אותך לגמרי. בסוף קניתי ביטים שהייתי צריך ועוד אורוק האי\גונדורים. העוגרים פשוט שמנים מדיי לטעמי :)

Ashardalon אמר/ה:
קניתי פגיון ספוג ואירגנתי [בעזרתם הנדיבה של שני חברים שלי שיש להם מצבור של ספוגים בבית] טורניר עם עוד כמה וכמה אנשים. הלכנו מכות וזה היה ממש ממש מטורף. עפה לי הסכין מהיד ופגעה לילד בעורף די חזק... סליחה
סול אמר/ה:
אז אני די בטוח שאתה הרבצת לי בעורף

Ashardalon אמר/ה:
אני די בטוח שדרכתי לך על הרגל באכזריות, או שהתנגשתי בך בעצבים. זה קורה.
ואני דיי בטוח שלא היית באייקון.

בכל מקרה, אני הייתי באייקון מראשון בתשע בבוקר עד שני באחת-עשרה בלילה. לימדו אותי לשחק Once Upon a Time, שהיה ממש כיפי עד שמישהו השתלט על המשחק אז דיי עזבתי. הייתי גם בסדנאת רעיונאות למשחקי-מחשב, הרצאה על שרה"ט ועל לחץ, סרט ממש גרוע על מרלין, ומשחק הדגמה של Dark Heresy (בשני בלילה). קניתי איזה שישה ספרים והייתי במשמרת של שמירת תיקים. לא עשיתי שם הרבה דברים אבל היה ממש נחמד. סביר להניח שפגשתי הרבה מכם, פשוט לא הכרנו. (חוץ מרועי שאני לא לגמרי בטוח מי הוא בפורומים אבל אני רואה אותה בכלכנס. הלכנו לאכול פיצה בערב יום שני). בכלליות לא היה מי יודע מה, כנראה כתוצאה מזה שהלכתי לבד.

שאמאן: בקבוצה ההיא היו שלושה אנשים. הזה שהרג את השניים האחרים זה ישמעאל. מהשניים האחרים, הנמוך יותר שיחק גם ב-Don't Rest Your Head אצלי ולא הזכרת את זה, אז מניח שאתה הגבוה יותר?

מכל האייקון הזה יצא לי להיות רק בפרוייקט תהודה, וגם זה רק במשחק השני של לונדון בוערת..
היה נחמד, בעיקר משום שיצא לי קצת להשפיע ולחוות דברים, אבל בטח לא מדהים. חבל שפספסתי את טיטאניק כי אמרו שהוא היה ממש טוב.

ראיתי הרבה חבר'ה מהמשחקים החיים אבל אין לי מושג אם היה שם מישהו מהפורום. אז למי יצא לשחק פיות/ קוסמים/ ערפדים בלונדון בוערת..?

האא, אייקון אייקון.

קודם כל אני מודה ומתוודה שכל הפיצול האייקוני הזה רק פגע בתחום של משחקי התפקידים. בסופו של דבר כל אחד משני האירועים היה רק חצי ממה שהוא אייקון ופרוייקט תהודה הוא לא ממש אייקון. יכול להיות שאני טועה, אבל השילוב בין שחיטת תחום המ"ת והסיפור של כ"כ גם יצר פיחות בדוכנים המוקדים לתחביב. אייקון ראשון שלי שהוצאתי בו כסף רק על אוכל ונסיעות...

האייקון שלי מתחיל במוצ"ש. אני חוזר לי הביתה בשעת-לילה מאוחרת ומגלה לתדהמתי מייל שמעדכן אותי בנושא "להפחיד בעברית", תחרות התרגום מ-TLV. מ-ס-ת-ב-ר שיש לתחרות אירוע סיום ושאני במקום השני. יום ראשון בערב, תפסתי רכב וידידה שהביעה עניין בתחרות והתייצבנו שם.
קראקן? מעתה אמור "תהומות" (תאשימו את הזקנים של העמותה). באנשי? הכירו את הילילית (תאשימו אותי). הסיבה שאלו השמות שזכו במקומות הראשון והשני (בהתאמה) התבררה מהר מאוד.
נחושתן (בזיליסק) נראה לי לא קשור למפלצת ולמה שהיא מייצגת. ארכיטלף (גריפון) זה אפילו לא בעברית... בלע
חוזר הביתה.

יום שני. אני מגיע ל-TLV ויושב עם פסקיטייגר, פלאפי ואודין. פלאפי קנה כרטיסים לכל מיני סרטים שלא ברור לי מה המטרה שלהם :? . אחר כך מריץ את "סחר במזיקים" של צוות הסערה. הקבוצה הולכת לאיבוד בשלב של בדיקות הידע, מתפצלת עוד לפני הקרב הראשון ומצליחה איכשהו לגרור את שלוש הסצנות האחרונות לקרב אחד ענקי ומרובה משתתפים. לטובת מי שלא שיחק, אני לא מתכוון לספר לכם מה קרה שם.

יום שני ערב, מסתובב ב"מבעד למראה", פוגש את פיטפינד, פוגש הרבה אנשים שלא ידעתי שהיו באייקון, פוגש אנשים שידעתי שבאייקון, הולך לישון.

שלישי בבוקר! אני חצי ער ובאמצע ארוחת הבוקר ואודין מקפיץ אותי ל-TLV למשחק Dark Heresy! בסוף אין, אבל יש Lady Blackbird משעשע. צריך לחתוך באמצע, כי אני צריך להעביר סדנה לכתיבת מפלצות במהדורה רביעית של מו"ד.

חבל שאנשים שנרשמו לסדנה לא קראו את הכותרת עד הסוף. כתוב שם בבירור "מהדורה רביעית של מבוכים ודרקונים", אבל לא כולם מכירים את מהדורה רביעית. נבליג, זה עדיין מו"ד.
אבל לא כולם יודעים מו"ד.
או מכירים בכלל את הצד המרושע של מסך המנחה.
או יודעים מה זה מנחה (מכירים "מדריך")
או יודעים מה זה "משחקי תפקידים"...

:mrgreen:

איכשהו זה עובר בסדר ואפילו יש כמה מפלצות מעניינות שנולדו בתהליך. עורכים הצבעה ושלושת הכותבים המאושרים זוכים בקלפי מו"ד-מיניאטורות של דרקון נחושת. השאר מקבלים שטנים דוקרניים. עדיין א ברור לי למה וראיך המיניאטורות האלו הופיעו אצלנו ממש ברגע המתאים. התערבות שמימית?

סוף הסדנה, מדבר עד קצת עם כמה אנשים, הולך הביתה.

פגשתי את:
אודין, פסקיטייגר, פלאפי, וורפגאד, אולדמן, פנג, פיטפינד, הדוקטור, ננסק, הזמן ועוד כמה אנשים שאני די בטוח שהם מהפורום אבל לא זוכר מה שם המשתמש שלהם. שניים אפילו הגיעו לסדנה! :)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה