• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חוגי מבוכים ודרקונים

The oldman אמר/ה:
ארבע אנשים זה אחלה חבורה דרך-אגב
אבל לא יותר פשוט לנסות לפרסם מודעה באותו מקום שמפרסמים את החוגים ולחפש שחקנים?
תכלס, היום בזכות פריק -
הכי פשוט זה לקבוע עם כמה אנשים מפה, ולהיפגש בפריק. זה זמין לכולם (גם תחנות אוטובוס מכל רחבי הארץ וגם רכבת), זה במרכז ככה שלא יקח לכל אחד יותר מדי זמן להגיע...

Wood-Elf אמר/ה:
The oldman אמר/ה:
תכלס, היום בזכות פריק -
הכי פשוט זה לקבוע עם כמה אנשים מפה, ולהיפגש בפריק. זה זמין לכולם (גם תחנות אוטובוס מכל רחבי הארץ וגם רכבת), זה במרכז ככה שלא יקח לכל אחד יותר מדי זמן להגיע...

כן אבל בשביחל כמה אנשים על שתי מפגשים הם כבר יכולים אם כסף האוטובוסים לקנות עוד יחידת פלסטיק

KING_Louen Leoncoeur אמר/ה:
Wood-Elf אמר/ה:
The oldman אמר/ה:
תכלס, היום בזכות פריק -

כן אבל בשביחל כמה אנשים על שתי מפגשים הם כבר יכולים אם כסף האוטובוסים לקנות עוד יחידת פלסטיק

שלום, לאחר שלוש קריאות חוזרות ונשנות של ההודעה שלך אין לי מושג מה אתה מנסה להגיד. חוץאם זה ניסיון קלוקל במיוחד להומור.
בקשר לפריק, זה לא ממש פיתרון לאנשים מראש-העין למשל לסוע כל-פעם לת"א. הרבה יותר פשוט לקבוע להפגש בבית-ספר או משהו ואז לשחק בבית של מישהו. מעבר לכך, אני בספק אם פריק ישמחו שכל יום יהיו אצלם 10 חבורות במקביל של שחקני תפקידים שלא משלמים להם כסף. ואז אתה חוזר בדיוק לאותה נקודה של החוגים.
מעבר לספרים וקוביות, לא צריך לשלם כדי לשחק.

The oldman אמר/ה:
KING_Louen Leoncoeur אמר/ה:
Wood-Elf אמר/ה:
The oldman אמר/ה:
תכלס, היום בזכות פריק -

שלום, לאחר שלוש קריאות חוזרות ונשנות של ההודעה שלך אין לי מושג מה אתה מנסה להגיד. חוץאם זה ניסיון קלוקל במיוחד להומור.
בקשר לפריק, זה לא ממש פיתרון לאנשים מראש-העין למשל לסוע כל-פעם לת"א. הרבה יותר פשוט לקבוע להפגש בבית-ספר או משהו ואז לשחק בבית של מישהו. מעבר לכך, אני בספק אם פריק ישמחו שכל יום יהיו אצלם 10 חבורות במקביל של שחקני תפקידים שלא משלמים להם כסף. ואז אתה חוזר בדיוק לאותה נקודה של החוגים.
מעבר לספרים וקוביות, לא צריך לשלם כדי לשחק.
א'. אני מניח שהוא התכוון שאחרי 10 פגישות כאלה, אתה ביזבזת מספיק כסף בשביל לקנות יחידת מיניאטורות מפלסטיק (המתכות יקרות יותר. ^_^).
ב'. להפך, תאמין לי ש-9-12 אנשים שמגיעים לפריק בקביעות, גם יקנו בקביעות. יש הרבה ביקוש לקנות דברים בפריק, ולא פעם ולא פעמיים כבר ביקשו ממני לקנות בשביל מישהו, בגלל שהם לא יכולים להגיע. אם יהיה להם זמן קבוע הם גם יקנו בעצמם (just for the record, לא קניתי בשביל אף אחד אף פעם, מכל מיני סיבות מטופשות [כמו להתעורר מאוחר מדי בשביל הרכבת. ><] )

ludicrous killer אמר/ה:
אני לא יודע מה לעשות
יש לי מדריך שמדריל אותי במהדורה השלישית שאני לא אוהב אותה מאוד
ויש לי מדריך שכל הזמן צוחק עלי
מה לעשות ובמי לבחור?

לך על המנחה שאתה מרגיש הכי טוב בקרבתו - אין שום דבר רע במהדורה השלישית של מו"ד, היא עלולה להמאס בסוף - אבל עדיף מנחה חברותי שנעים לשחק אצלו מאשר אחד שגורם לך להרגיש מושפל.

המצב קשה.
אולי יש עוד קבוצות בסביבה? תחפש. אם לא אז באמת =תלך על זה שהכי נוח לך איתו. ודרך אגב אתה תגלה מהר מאוד שזה שונה לשחק בקבוצה מסודרת, לכן על תשפוט שום מהדורה עדין.

קנט אמר/ה:
כן אבל "המבחר" הוא די גרוע, במיוחד בראש העין, שזו גם עיר קנה (אפשר אפילו לקורא לזה עיירה.
אני גר בצור יגאל-כוכב יאיר. מקום קטן ונידח, ואנחנו מפוצצים בשחקנים- זה ממש עובר במשפחה(תשאלו את שרון, האח שלו, והאח השני שלו...). חצי מהם הכרתי או לפחות ידעתי על קיומם, אבל לא היה לי מושג שהם שחקני מו"ד(בכיתה ו' גיליתי שחברה לכיתה שלי משחקת מו"ד, רק בתחילת שנה שעברה גיליתי אותו הדבר על שרון, ועל כמה מהכיתה של אחותי, ובביגור ניגשתי לשלם על המשחקים אצל שרון ופיטפיינד, וגיליתי שב"דוכן" נמצא אחד שלומד שכבה מעליי בעמי אסף... וגם הוא מצור יגאל.

בקיצור- אל תהיה בטוח שאתה בודד וגלמוד בפינה, נידחת ככל שתהיה.

the Nerubian אמר/ה:
קנט אמר/ה:
כן אבל "המבחר" הוא די גרוע, במיוחד בראש העין, שזו גם עיר קנה (אפשר אפילו לקורא לזה עיירה.
אני גר בצור יגאל-כוכב יאיר. מקום קטן ונידח, ואנחנו מפוצצים בשחקנים- זה ממש עובר במשפחה(תשאלו את שרון, האח שלו, והאח השני שלו...). חצי מהם הכרתי או לפחות ידעתי על קיומם, אבל לא היה לי מושג שהם שחקני מו"ד(בכיתה ו' גיליתי שחברה לכיתה שלי משחקת מו"ד, רק בתחילת שנה שעברה גיליתי אותו הדבר על שרון, ועל כמה מהכיתה של אחותי, ובביגור ניגשתי לשלם על המשחקים אצל שרון ופיטפיינד, וגיליתי שב"דוכן" נמצא אחד שלומד שכבה מעליי בעמי אסף... וגם הוא מצור יגאל.

לרוב בחורים שכולם מכירים את כולם (אני מתכוון לחורים בדר גודל חורי במיוחד:25 משפחות מקסימום) אם יש חמישה שמשחקים מיד מצטרפים עוד ועוד ובסוף "כל" החור מתמלא בשחקני מו"ד קטנים ומציקים או גדולים ומציקים.

בכל מקרה כבר עיבדתי את השאלה העיקרית והאם זה בראש העין או לא.

קוולנה אמר/ה:
the Nerubian אמר/ה:
קנט אמר/ה:

לרוב בחוֹרים שכולם מכירים את כולם (אני מתכוון לחורים בסדר גודל חורי במיוחד:25 משפחות מקסימום) אם יש חמישה שמשחקים מיד מצטרפים עוד ועוד ובסוף "כל" החור מתמלא בשחקני מו"ד קטנים ומציקים או גדולים ומציקים.

בכל מקרה כבר עיבדתי את השאלה העיקרית והאם זה בראש העין או לא.

כן אבל ככה זה בצור-יגאל(שזה נראה לי בכלל מושב או קיבוץ) בראש העין יש יותר מידי (!) ערסים (אפילו wood-efl הוא ערס!), הדבר היחידי שיש כאן שקשור למו"ד (חוץ מהקבוצה שאני משחק בה) זה סגנון שבור ת'דלת

קנט אמר/ה:
כן אבל ככה זה בצור-יגאל(שזה נראה לי בכלל מושב או קיבוץ) בראש העין יש יותר מידי (!) ערסים (אפילו wood-efl הוא ערס!), הדבר היחידי שיש כאן שקשור למו"ד (חוץ מהקבוצה שאני משחק בה) זה סגנון שבור ת'דלת
ישוב, לא מושב ולא קיבוץ, למרות שאנחנו שכנים של קיבוץ איל.
כן, גם אצלנו יש ערסים, אבל הערסים שלנו לא משחקים מו"ד.
כן, גם אצלנו יש מאנצ'קינים של האק אנד סלאש, אז תלמד לנצל את זה- תריץ הרפתקאות הירואית, ולאט לאט תדרוש יותר ויותר משחק דמות.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה