• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חדש אני

matitus

פונדקאי מהשורה
שלום, אני מתן, הכינוי מתיטוס, שזה גם שם הדמות שלי.
אני משחק כבר שנתיים וקצת, אבל עקב מחסור בהרפתקאות, ומפגשים מעטים, אני עדיין ברמה 3 (ובגלל שברוב המשחקים אני היתי השה"מ :( ).
אני משחק גנב בדרגה 3, ברמה הבאה אני מתכוון להתחיל כטרובדור, לשפר את יכולת ההתחזות שלי ומשם אני כבר יכול להמשיך כמתנקש (assassin).

ואם אני כבר כאן אז יש לי כמה שאלות:
מה זה אורד (urd) ראיתי את זה בתמונות של הגירסה השלישית של מו"ד ואני משחק ב 3.5, ולא מצאתי את השם שלו אפילו לא ברשימת היצורים של האתר הרישמי.
איך עובד הקטע של כוחות פסיוניים ומה ההבדל בן קסם לפי\פסיוניק (אנחנו משחקים עם נקודות מאנה אצל כוהנים וקוסמים).
יש כזה מקצוע פיירומנסר? (pyromancer) הוא שזה כמו קוסם, רק ששולט מתחום קסם מוגבל כך שלא שווה אפילו ליצור מקצוע כזה.
והשאלה המטרידה האחרונה שלי היא: אם הדמויות מטיילות בבא'אטור או בסלסטיה, כיצד נראים אנשים שמתו והגיעו לשם, ואיך מבדילים בין מטייל לנשמה של מת. וגם, אם דמות מתה (במקרה שלנו נגד שהדמות שלי, ניטראלי-רע) אני יכול להמשיך לשחק כדמותי רק בגיהינום, ומה קורה אם אני מת שם? (כפי ששמתם לב זו שאלה אחת- שלושה סעיפים).

ועוד שאלה! לא קשורה לפרטי המשחק: יש משחקים (הרפתקאות) באייקון שאפשר להשתתף בהם ולעלות קצת רמות?

ברוך הבא לפורום.

matitus אמר/ה:
מה זה אורד (urd) ראיתי את זה בתמונות של הגירסה השלישית של מו"ד ואני משחק ב 3.5, ולא מצאתי את השם שלו אפילו לא ברשימת היצורים של האתר הרישמי.
האורד הוא קובולד עם כנפי פטרנודון. הוא עדיין לא עודכן לגרסה 3 או 3.5, אבל תכננו בהתחלה לעדכן אותו במגדיר המפלצות הראשון של גרסה 3- זו הסיבה שאיור (אם כי איור לא צבוע) שלו מופיע בגלריית התמונות באתר של ויזארדס.

matitus אמר/ה:
איך עובד הקטע של כוחות פסיוניים ומה ההבדל בן קסם לפי\פסיוניק (אנחנו משחקים עם נקודות מאנה אצל כוהנים וקוסמים).
מלבד המכאניקה (שאצלכם אינה שונה בין קסם רגיל לכוחות פסיוניים), הכוחות הפסיוניים נובעים מהרעיון ש"אם תחשוב מספיק חזק, זה יקרה". בכמה עולמות מערכה, לפסיונים יש גם קשר לחלומות.
קסם מאגי, לעומת זאת, נובע מהעובדה שלחש + תנועה + מרכיבים\מיקוד יפעיל השפעה על טבעית. קסם קדושה הוא תיעול של קסם ממקור רב עוצמה, לרוב על ידי תפילה.

matitus אמר/ה:
יש כזה מקצוע פיירומנסר? (pyromancer) הוא שזה כמו קוסם, רק ששולט מתחום קסם מוגבל כך שלא שווה אפילו ליצור מקצוע כזה.
אני לא יודע אם יש, אבל סביר להניח שזה, או משהו דומה מאוד, קיים איפשהו.

matitus אמר/ה:
והשאלה המטרידה האחרונה שלי היא: אם הדמויות מטיילות בבא'אטור או בסלסטיה, כיצד נראים אנשים שמתו והגיעו לשם, ואיך מבדילים בין מטייל לנשמה של מת. וגם, אם דמות מתה (במקרה שלנו נגד שהדמות שלי, ניטראלי-רע) אני יכול להמשיך לשחק כדמותי רק בגיהינום, ומה קורה אם אני מת שם? (כפי ששמתם לב זו שאלה אחת- שלושה סעיפים).
1. נשמות המתים מאבדות את זכרונן וצורתן משתנה- רק האישיות הבסיסית שלהן, ולעיתים קרובות תווי הפנים, נותרים. בספר Manual of the Planes מופיעה התבנית הרשמית (כמו גם בקישור הבא: http://www.wizards.com/d20/files/v35/DivineMinions.rtf ).

2. אם אתה מת, ונשמתך מגיעה לבא'אטור, אתה הופך לשטן למור. רק שימוש בקסם החייאה יכול לשחרר את נשמתך ממצב זה.

3. אם תמות שוב בתור למור, נשמתך תתגלגל שוב כלמור כעבור זמן מה, או שהיא תיספג ותהפוך להיות חלק מבא'אטור. שוב, רק לחש החייאה ישחרר אותך ממצב זה.

ברוך הבא לפורום! (מה זה הזרם הפתאומי של חדשים?)

טוב, קודם כל אנחנו פה כדי להוציא אותך מהבועה הקטנה שאתה חי בה. מו"ד זה הרבה יותר גדול מאיזו הרפתקה קטנה ששם אתה נוכל בדרגה 3. אתה לא צריך לעדכן אותנו בכך, ורובינו משחקים בכל כך הרבה משחקים שאנחנו כבר לא זוכרים באיזו דרגות דמויותינו.
עכשיו, נרוביאן ענה כבר על רוב שאלותיך בקצרה, אך רק שתדע שעל שאלות מעין אלו יכולים להתפתח דיונים ארוכים ומפרכים (בוא לא נתחיל על הקטע עם המאנה במו"ד).
עכשיו, לגבי פיירומנסר, לא יודע למה אתה מתכוון, אבל מה שאני מכיר זה אשף מומחה שמתמחה בסוג אחד של לחשים (הוא עדיין יכול להטיל לחשים מסוגים אחרים, אך בסוג הזה הוא יותר טוב).

עכשיו, אייקון - באייקון אתה לא תמצא משחקים ש"יעלו אותך רמות". כמו שאמרתי קודם, מבוכים ודרקונים (מו"ד) ובכלל משחקי תפקידים (מ"ת) זה תחום הרבה יותר גדול מהמשחק הפרטי שלך עם חבריך. אם אתה רוצה, אתה יכול לבוא לאייקון עם האנשים איתם אתה משחק, ולבלות חמישה ימים רצופים במשחק מבוכים ודרקונים. אני מבטיח לך שגם תהנה, וגם תעלה המון המון דרגות.
או לחלופין, אתה יכול לעיין ולהירשם למגוון הפעילויות המעניינות של אייקון באתר הבא:
http://promo.icon.org.il/heb/

אייקון נעים, מפלאפי

האורד הוא קובולד עם כנפי פטרנודון. הוא עדיין לא עודכן לגרסה 3 או 3.5, אבל תכננו בהתחלה לעדכן אותו במגדיר המפלצות הראשון של גרסה 3- זו הסיבה שאיור (אם כי איור לא צבוע) שלו מופיע בגלריית התמונות באתר של ויזארדס.

אתה יכול לתת לי קישור לגלריה? שלהם אני כבר שנים מחפס אותה...

ברוך הבא לפורום :-)
אם תרצה לספר יותר על עלילות הנוכל שלך או החבורה שלך, אתה יותר ממוזמן לעשות זאת :-)

פלאפי אמר/ה:
טוב, קודם כל אנחנו פה כדי להוציא אותך מהבועה הקטנה שאתה חי בה. מו"ד זה הרבה יותר גדול מאיזו הרפתקה קטנה ששם אתה נוכל בדרגה 3. אתה לא צריך לעדכן אותנו בכך, ורובינו משחקים בכל כך הרבה משחקים שאנחנו כבר לא זוכרים באיזו דרגות דמויותינו.
עכשיו, נרוביאן ענה כבר על רוב שאלותיך בקצרה, אך רק שתדע שעל שאלות מעין אלו יכולים להתפתח דיונים ארוכים ומפרכים (בוא לא נתחיל על הקטע עם המאנה במו"ד).

פלאפי, בלי הקטע הזה, ההודעה שלך הייתה משובחת :-)

matitus אמר/ה:
Icel אמר/ה:
יש מקצוע יוקרה פירומנסר במספר החוקים המורחב לפסיונים.
לא מצאתי אותון ברשימת מקצועות היוקרה של וייזרדס, מצאתי רק פיירומנסר כסף.
ויש פיירוקינטיסט שזה גם פסיוני.
צודק, זה פירוקיניסט

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה