• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

זמן תגובה ארוך

יש משהו מיוחד בלהיות מנותק לפני שהתחברת?
כאילו... תאיר את עיני... :shock:
בהתחלה (אצלי לפחות) הסקין החום היה איטי, עכשיו הוא רגיל, אין לי מושג למה.

stream אמר/ה:
יש משהו מיוחד בלהיות מנותק לפני שהתחברת?
כאילו... תאיר את עיני... :shock:
בהתחלה (אצלי לפחות) הסקין החום היה איטי, עכשיו הוא רגיל, אין לי מושג למה.

הכוונה הייתה שלא הייתי מחובר מראש. כך שפתחתי את האתר זה לא היה על הסקין החום - מה שאומר שהסקין החום הוא לא הבעיה.

קצת קשה לי לטפל בבעייה,
כלומר זה יכול לנבוע מהספק שלכם, זה יכול לנבוע מהחיבור הישראלי לחו"ל וזה יכול לנבוע מהשרת.
השלישי הוא בהחלט במגרש שלי, אבל קצת קשה לי לקבוע אבסולוטית שזה אכן הוא... ולהחליף שרת זה כאב-ראש.
אם נגיע למצב (שאני אישית לא מרגיש אותו) שהאתר מתחיל לזחול, בהחלט נטפל בבעייה.

לזחול עוד לא, אבל הוא בלי ספק מתחיל להגיב באיטיות מורגשת.
נגיד את זה ככה, כשאני נכנס לפונדק אני נוהג לפתוח עוד לשונית ולעבור אליה אחרי כל קליק שאני עושה בשביל לנצל את הזמן שזה טוען לדברים אחרים, לא בלתי נסבל אבל מטריד בהחלט.

גם אצלי.

אנטרקס - זה בעיה במחשב עצמו. עם הזמן החיבורים וכל העסק שבתוכו מתחיל להפוך לאיטי וכואב בתזוזה. צריך להחליף מחשב, או להחליף את כל הביפנוכו.
אלא אם זה ספיציפי בפורום, וזה אומר שיש לך את הבעיה שלי. הפורום הזה עובד לי לאט, בייחוד כשחבר'ה מכאן מחליטים לתת חתימות ארוכות במיוחד.

Ashardalon אמר/ה:
גם אצלי.

אנטרקס - זה בעיה במחשב עצמו. עם הזמן החיבורים וכל העסק שבתוכו מתחיל להפוך לאיטי וכואב בתזוזה. צריך להחליף מחשב, או להחליף את כל הביפנוכו.
אלא אם זה ספיציפי בפורום, וזה אומר שיש לך את הבעיה שלי. הפורום הזה עובד לי לאט, בייחוד כשחבר'ה מכאן מחליטים לתת חתימות ארוכות במיוחד.
בחור, החתימה שלך עצמך גדולה יותר מהאמא.

T_N_J אמר/ה:
Ashardalon אמר/ה:
גם אצלי.

בחור, החתימה שלך עצמך גדולה יותר מהאמא.
הקטנתי. עכשיו בסדר?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה