Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
התחלתי לצפות באנימה וואן פיס, ולמרות שהיא די שטותית האווירה שלה כולכך מוצלחת, הם באמת מצליחים לשלב באופן מגניב בין תרבות סמוראים מזרחית לאווירת פיראטים אטלנטיתי. XD
בתקווה שאנשים יגיבו פה ויעלו דעות רעיונות ותמיכה חיובית,אין צורך להיות ציני ועוקצני.
דון,לא יודע,מצחיק מצחיק,אבל העלילה נראית לי נמתחת מדי(הא! בדיחה!),כמה פרקים כבר יצאו לזה?
קראתי בערך 400 פרקים של המנגה, ולמען האמת הסדרה אפילו לא קרובה לאיזהשהוא סוג של קליימקס. זה פשוט, כי כל סאגה היא כל כך ארוכה, שהעלילה לא מתקדמת. בכל מקרה, סדרה חביבה וקלילה - ואולי אני אחזור לקרוא את המנגה בהזדמנות.
אני עכשיו באמצע הסדרה,בערך בפרק 260,ואי חייב לציין שלמרות שהסדרה מגניבה היא באמת מאוד-מאוד(!) ארוכה.לא תמיד היא נמרחת,אבל יצא לי כבר כמה פעמים שעשיתי הפסקה לחודש.אני אישית אולי לא דוגמה,אבל אני רואה אותה מהחופש הגדול ואני כרגע בפרק 260.(יש בערך 380 פרקים אאל"ט).
מעבר לכך,אני חייב לציין שהסדרה מצוינת.לופי הוא דמות מצחיקה במיוחד ברגעי שקט ומגניבה במיוחד ברגעי משבר,וכל אחד מהחבורה (שהולכת ומתרחבת) תורם למגניבות שלה.היא דיי דומה לבליץ' ולנארוטו בהרבה מובנים,ולמרות שהאקשן שלה קצת נמרח,אני לא חושב שהיא מאכזבת.