במערכה שאני מעביר לא היה עד עכשיו שימוש בכוחות פסי, ואני רוצה להכניס קצת אלמנטים מהתחום הזה במערכה שלי. אני לא מכיר את הPsionic handbook ועד שאני אשיג עותק, אני רוצה כבר לשלב משהו בפגישה הקרובה. אני רוצה להציג בפני השחקנים נבל מסוג שהם לא מכירים, שבאמת יפתיע אותם במקום הדב"ש שתכננתי להציב מולם במקור, שהוא מאתגר אבל לא יוצא דופן מספיק כדי להלהיב באמת. לקחתי את הדמות שלו(נזיר) ושיחקתי איתה קצת כדי ליצור מקצוע יוקרה. הבעייה היא שלדמות הזו צריכות להיות יכולות פסי. כפי שאמרתי, אני לא מכיר את הספר. לפי ההגיון של המערכה שלי כוחות פסי יש רק לאנשים עם כריזמה ממש גבוהה, ורציתי לדעת אם זה יכול לעבוד בתור בסיס לשימוש בחוקים האלו במערכה שלי.
אני אפרט מאוד בכלליות על הקונספט של הדמות:
מדובר בבסיסו של דבר בנזיר X-MAN כזה, שמסוגל לבצע הבהוב, תעתוק וקוג'י-קירי. בינתיים כל מה שהחלטתי זה שאסור לנזיר להיות מנטייה לטוב כיוון שסגנון הלחימה שלו נבזי ופחדני.
אשמח לשמוע הצעות לגבי איך להמשיך את הרעיון באמצעות חוקים שאני לא מכיר מספר שעוד אין לי כסף לקנות
אני אפרט מאוד בכלליות על הקונספט של הדמות:
מדובר בבסיסו של דבר בנזיר X-MAN כזה, שמסוגל לבצע הבהוב, תעתוק וקוג'י-קירי. בינתיים כל מה שהחלטתי זה שאסור לנזיר להיות מנטייה לטוב כיוון שסגנון הלחימה שלו נבזי ופחדני.
אשמח לשמוע הצעות לגבי איך להמשיך את הרעיון באמצעות חוקים שאני לא מכיר מספר שעוד אין לי כסף לקנות