נראה לי שזה מיותר גם לגלגל התקפה וגם בדיקת כוח, הייתי משתמש באותה מכניקה אבל בלי לגלגל התקפה (רק בדיקת כוח מנוגדת).ננסק אמר/ה:אז אין לי מושג מה זה חמיקה, ואני אנחש שזה לא קיים כבר במהדורה המעודכנת יותר של השיטה (שההבדל העיקרי בינה לבין המהדורה ממנה תורגמה ההתחלה המהירה זה פחות או יותר שינוי של שתי מיומנויות).
רוצה התקפה שדוחפת את הדמות? סבבה, יש לו התקפה שדוחפת את הדמות. כשהוא מתקיף, אם הוא פוגע בהדיפה של היריב, הם עושים בדיקת כוח מנוגדת - אם המפלץ מצליח, הוא דוחף את האויב מטר אחד לכל 2 נקודות הפרש בתוצאה. עם העלאה, המגן גם נופל לרצפה.
סערה שגורמת נזק במשך כמה סיבובים: אחד הכוחות כבר עושה את זה, אבל אני לא בטוח אם הוא קיים בחוקי ההתחלה. אז הנה משהו גס: 5 נקודות כוח, טווח (תכונת הטלת לחשים), משך 3 סיבובים; אזור בקוטר 3 מ' הופך למסוכן באופן כלשהו (לפי ה-trapping, התיאור של האופן בו הכוח מתבטא במשחק), באופן שדורש מכל מי שנכנס אליו או נמצא בו בתורו להצליח בבדיקת חוסן או לספוג 1ק6 נזק. שיפורים: אפשר להגדיל את הרדיוס במטר אחד לכל נקודת כוח נוספת (עד 3 לכל היותר), ואפשר לחזק את כמות הנזק ל-2ק6 בשביל 2 נקודות כוח.
שים לב ששיטת הנזק עובדת אחרת מאשר במו"ד, מלכודת שגורמת 1ק6 היא כמעט לא אפקטיבית אלא אם כן אתה מחליט שפגיעה שעוברת את הקשיחות מתבטאת בפציעה ולא רק בזעזוע.
בעיקרון אתה מעניק יכולות לאויבים או באמצעות יתרונות או באמצעות כוחות.