• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הרפתקה: בממלכות נשכחות (forgoten realms) נגמר

פרנס מהרהר, ומנסה לשנן את המידע הוא גם מראה את המודעה לחבריו ואומר:"אני מציע שנזהר ונשמור על הכסף טוב טוב... אני יוביל ואסתכל על השבילים אולי נראה את העקבות שלו. אתם צריכים לפתוח עניים."

---------------------------------------------------------------------------

נערך

שחר אמר/ה:
פרנס מהרהר, ומנסה לשנן את המידע הוא גם מראה את המודעה לחבריו ואומר:"אני מציע שנזהר ונשמור על הכסף טוב טוב... אני יוביל ואסתכל על השבילים אולי נראה את העקבות שלו. אתם צריכים לפתוח עניים."

---------------------------------------------------------------------------

נערך
למה אתה מדבר על עצמך בגוף שלישי? :orc?:
בכל מקרה אני אומר:" טוב מה שאתה אומר.... ואם הוא יתקוף אותנו בדרך כדאי לו להיות מוכן.... אגב איזה מין יצור זה מישהו עם יד אחת יותר גדולה מהשניה? :?: "בגיחוח :orclol:

אני מגחח ואומר:
"אני יוביל זורג תהיה מאחורה, אומני את תרכב מצד לעגלה.."

אחרי שאני אומר את הדברים הנ"ל אני מתחיל להתקדם לכיוון השער.
----------------------------------------------------------------

אני כנראה לא יוכל להגיב עוד היום אז אל תצפו לתגובה מיידית...

הגעתם לשער העיר ושם אתם מזהים את הקצין שנתן לכם את המשימה ומאחוריו 4 חיילים ואדם אחד בלבוש חלוק לבן וסמל של שמש על הכתף שלו.
וגם יש שם עגלה אחת.
הוא אומר לכם: "פלוגה שבע הנה החיילים שלכם והעגלה תשמרו עליה עד לווטר דיפ אני נותן לכם מסמך שבו המושל מסכים לעיסקה ואני מצפה שתחזרו עם 3 גדודי חיילים".

פרנס מתקרב אל החיילים, יורד מהסוס ולוחץ להם את היד אחרי זה אני אומר: " הכוהן יהיה על העגלה כל הזמן, חייל אחד ינהג והשאר יהיו סביב העגלה"

אחרי זה אני חוזר אל הסוס ואומר לחיילים "תקבעו מי נוהג ראשון ונזוז!"

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה