Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
חוץ מזה, מישהו עם תה"ב +11 = שלוש התקפות, כשרון שליטה בשתי ידיים, לחימה בשני נשקים, ולחימה משופרת בשני נשקים, פגיעה חמורה משופרת, ריצה, עם שתי חרבות ארוכות מ"א +2 עורפות, זה מישהו בלתי ניתן לעצירה, לעולם.
טוב, לסיום הדיון-
נינג'ות השתמשו בכלי נשק שהיו יעילים במיוחד בהתנקשות ובמשיכה ברעל-פגיונות, נינג'ה טו, שוריקאנים מורעלים, קוקרים, קאמות ושאר ירקות.
לסמוראים היו שלוש חרבות-קטאנה, החרב החזקה מכולן והמסורתית ביותר. וואקיזשי, חרב משנית ללחימה במקומות צרים, וטנטו, פגיון ארוך, כי כל מקצוע צריך.
אתה בטוח בקשר לטנטו? אני לא חושב שלסמוראים היה פגיון. אולי סכין כדי לבצע ספוקו, אבל פגיון? אני חושב שהווקיזשי שימשה בתור פגיון, ואאל"ט זה גם הפירוש של השם שלה.
טאנטו הוא אכן נשק יפני מסורתי דמוי פגיון, ושימש בעיקר סמוראים. משתמשים בו כשיש הגבלה במרחב התנועה , אם מאיזו סיבה אתה לא יכול לשלוף את החרב העיקרית שלך , או כדי לחדור שריון.
ואאל"ט, הנשים הסמוראיות השתמשו בטאנטו כדי לבצע סאפוקו.
בגלל הקפצת את העץ, שהיה רדו 4 חודשים!?
לאלאל, אני מריח פה שד הקפצות! מהר כראו לכוהנים, זה מקרה חמור נצטרך מישהו בדרגה 16 לפחות! עלינו להוציא את דיבוק ההקפצות הזה! הו מעלה באוב! הואשמדאי! הו טרמפולינה מקוללת!
hamster-hunter, ללא אישור מיוחד אסור להגיב בעצים שלא הגיבו בהם למעלה משבועיים. דבר זה נקרא 'הקפצה' וזה אסור לפי חוקי הפורום.
כדי להמנע מאי נעימויות נוספות, כדאי שתקרא את חוקי הפורום.