• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשקים המועדפים עליכם

סטטוס
נעול לתגובות.
ועוד משהו, אילוז-תקנו אותי אם אני טועה, אבל הנינג'ה-טו הגיעה מאוריינטל אדונצ'רס (או משהו דומה)-אותו המקור של הנינג'ה.

קופיל אמר/ה:
ועוד משהו, אילוז-תקנו אותי אם אני טועה, אבל הנינג'ה-טו הגיעה מאוריינטל אדונצ'רס (או משהו דומה)-אותו המקור של הנינג'ה.
לא בדיוק. הנינג'ה-טו מופיע באוריינטל אדוונצ'רס, אבל הנינג'ה לא. בכל מקרה, אני מניח שהוא פשוט התבלבל עם סמוראים...

חוץ מזה, מישהו עם תה"ב +11 = שלוש התקפות, כשרון שליטה בשתי ידיים, לחימה בשני נשקים, ולחימה משופרת בשני נשקים, פגיעה חמורה משופרת, ריצה, עם שתי חרבות ארוכות מ"א +2 עורפות, זה מישהו בלתי ניתן לעצירה, לעולם.

ובואו נקבע לתמיד ששני scimitars, זה שולט.

הנשקים המועדפים עליי הם:
פטיש/אלה חד-ידני [עם מגן]
פטיש/אלה לשתי ידיים
הכל לקוח מהטאורן הלוחם שלי, כמובן.

טוב, לסיום הדיון-
נינג'ות השתמשו בכלי נשק שהיו יעילים במיוחד בהתנקשות ובמשיכה ברעל-פגיונות, נינג'ה טו, שוריקאנים מורעלים, קוקרים, קאמות ושאר ירקות.
לסמוראים היו שלוש חרבות-קטאנה, החרב החזקה מכולן והמסורתית ביותר. וואקיזשי, חרב משנית ללחימה במקומות צרים, וטנטו, פגיון ארוך, כי כל מקצוע צריך.

אתה בטוח בקשר לטנטו? אני לא חושב שלסמוראים היה פגיון. אולי סכין כדי לבצע ספוקו, אבל פגיון? אני חושב שהווקיזשי שימשה בתור פגיון, ואאל"ט זה גם הפירוש של השם שלה.

למעשה, הוואקיזשי שימש כחרב ספוקו. פגיון זה כנראה יהיה לצורכי עבודה אצל סמוראים.

טאנטו הוא אכן נשק יפני מסורתי דמוי פגיון, ושימש בעיקר סמוראים. משתמשים בו כשיש הגבלה במרחב התנועה , אם מאיזו סיבה אתה לא יכול לשלוף את החרב העיקרית שלך , או כדי לחדור שריון.
ואאל"ט, הנשים הסמוראיות השתמשו בטאנטו כדי לבצע סאפוקו.

בגלל הקפצת את העץ, שהיה רדו 4 חודשים!?
לאלאל, אני מריח פה שד הקפצות! מהר כראו לכוהנים, זה מקרה חמור נצטרך מישהו בדרגה 16 לפחות! עלינו להוציא את דיבוק ההקפצות הזה! הו מעלה באוב! הואשמדאי! הו טרמפולינה מקוללת!

hamster-hunter, ללא אישור מיוחד אסור להגיב בעצים שלא הגיבו בהם למעלה משבועיים. דבר זה נקרא 'הקפצה' וזה אסור לפי חוקי הפורום.
כדי להמנע מאי נעימויות נוספות, כדאי שתקרא את חוקי הפורום.

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה