• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

המלצות על ספרים..

אוקי, משהו מטורף לחטולין, אני הולך... קחו נשימה ארוכה... להמליץ על ספר שהוא לא ז'אנרי- "הפיה קראבין", ספר גאוני על זקנים מסוממים ורצחניים בפריז. אם אתם נתקלים בו במקרה, קראו מהר. באמת באמת ספר שווה.

צריך ביקורת על הספר טיגאנה (למעשה צמד הספרים) של גאי גבריאל קיי.
אני מניח שזה הת'רד המתאים, למרות שעד עכשיו כולם פירסמו ביקורות ולא צורך בביקורות.

אני חושב שאני לא בטוח לחלוטין על איזה ספרים מדובר, אבל אני זוכר ב100% שקראתי אותם ושממש אהבתי אותם.
רק אל תבקש ממני להגיד לך יותר מ2 מילים עליהם.

לכל מי שקרא את שר הטבעות ואוהב את הסיגנון אז אני ממליצה על כל שאר ספריו של טולקין:
סילמריליון
הנפח מווטון רבה
סיפורים שלא נישלמו (משלים את הסילמריליון)
והרפתקאות טום בומבדיל-זה לא סיפור אלא פשוט כל מיני קטעי חריזה נחמדים שברובם טום היקר מופיע.

אני לא קוראת הרבה מד"ב אבל הינה כמה ספרים נחמדים:
רובוטים ואימפריה של אייזיק אסימוב -מי שראה את הסרט "אני רובוט" אז אני כמעט בטוחה שזה לפי אחד הספרים שלו....
'מלכת השלג' ו'עיני החתול' -סורי אני לא זוכרת מי הסופרת שלהם אבל אני כן זוכרת שמאוד נהנתי מהם בעיקר מהשני

וכמה ספרים שאינם מד"ב או פנטזיה אבל פשוט מעולים
1.מישהו לרוץ איתו-דיוד גרוסמן
2.המעשה המוזר של כלב בשעת לילה (ניראה לי שככה קוראים לזה....)
3.הספרים של ג'ק לונדון (כולל פנג הלבן ובאור הדמדומים)
4.באנדולינה (כתבתי נכון?)
5.הסיפורים הקצרים של אוסקר ווילד-קלסיקה מאוד פסימית אבל מעולה
6. שרלוק הולמס שווה קריאה
7.הנסיך הקטן כמובן

התחלתי לקרוא לאחרונה את הטרילוגיה "חומריו האפלים" שכוללת את הספרים "המצפן הזהוב" "הסכין המעודן" ו"משקפת הענבר". אני יכול להעיד שהכרך הראשון (שרק אותו קראתי) מדהים ומרתק.
הסדרה נכתבה ע"י פיליפ פולמן

עריכה:
רציתי לדעת אם משיהו ממליץ על סדרת הספרים של אקזלטד שתורגמה לעברית.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה