• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

המלצה: סיפורו המופלא של הנרי שוגר

אתמול גיליתי בנטפליקס סרט קצר ונחמד של ווס אנדרסון המבוסס על סיפור של רואלד דאל. הסרט שאורכו 40 דקות בלבד מתרחש בכמה רבדים. הוא מתחיל ברואלד דאל עצמו המספר על הנרי שוגר, עשיר סנוב המוצא ספר שכתב רופא המספר על אדם שפגש שמסוגל לראות בלי עיניו. הרופא מבקש ממנו לספר לו את סיפור חייו.
באמת שאין לי שום דבר רע להגיד על הסרט הזה. הוא שנון, משעשע, בעל ויזואליה מגניבה וקצת פילוסופי. ללא ספק אחד מהסרטים היותר טובים בנטפליקס.

אולי תרצה לדעת שמדובר בחלק מאנתולוגיה של כמה סרטים קצרים של ווס אנדרסון, כל אחד מהם על סיפור אחר של רואלד דאל.
כוללים את Ratcatcher, Poison ואת The Swan.
כולם טובים, אבל אישית האהוב עלי הוא Poison.

בכללי, ווס אנדרסון הוא במאי מחונן עם סגנון מאוד ייחודי שאני מאוד אוהב. ממש אהבתי את הסרט הלפני אחרון שלו, אסטרואיד סיטי, ואני ממליץ עליו בחום.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה