לחשוב שבקהילה שלנו אין ולא היו תקיפות מיניות זה לדעתי אכן היתממות.
ברור לי הרצון לחשוב שאנחנו טובים יותר, וזה נכון בכל קבוצה. אבל מעבר למה ש
ענברק כתבה בוא נסתכל על הדברים:
בישראל, העמותה שזה גוף מסורבל ולא שופע משאבים, הקים את צוות מרחב בטוח למניעת תקיפת מיניות ומשקיע בו הרבה משאבים. זה לא קרה סתם.
בכנסי איגור/ביגור וגם בלארפים כבר שמעתי על דמויות בולטות דומיננטיות שמנסות להיות מגניבות ולמשוך אליהן קהל מעריצים. בחלק מהמקרים גם היו לחישות על היבטים מיניים והרבה תחושה שכולם.ן יוצאים עם כולם.ן - כר פורה לתקיפות מיניות בשילוב חתך הגילאים הרחב.
בכוונה לא נכנס לשמות, אבל מי שחושב שאיגור/ביגור היו דבש, לא מסונכרן עם התחושה שאני קיבלתי מהכנסים הללו.
בחו״ל יש די הרבה מקרים מתועדים של תקיפות מיניות של דמויות בולטות בקהילה - למשל בקהילת ה OSR זק סמית׳ ועוד, וגם לא מעט עדויות בקרב בעלי החברות ואנשים מובילים אחרים (למשל ב RPGA או Broken token). אני לא שומע על כל המקרים אבל לא חולפת שנה בלי מקרה כזה שמתפרסם בחו״ל - ולרוב אני גם מפרסם כאן.
לכן האמירה התמימה שבקהילה שלנו זה לא קורה, או לחשוב שהתנהגות רעילה, אושית משחקים שרוצה הערצה, וכך הלאה לא יכולה לגלוש לתקיפות מיניות (או סתם התעללות פסיכולוגית) זה בהחלט תמימות שלדעתי אין לה מקום בקהילה.
תוכן ואנשים רעילים, גם אם הם בעצמם לא תוקפים, בהחלט מעודדים התנהגות תוקפנית, מינית ואחרת, ומושכים לקהילה אנשים ארסיים ומסוכנים.